Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.4

10.04.04, 13:26
Witam. U Rity czas relaksu już się zaczął, ja też sprzątnąłem balkon,
pokroiłem sałatkę, chwyciłem dobrego Dublina i przygotowuję się do meczu.
AZS! AZS! AZS!
Ot i czas relaksu.
Obserwuj wątek
    • sola28 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 13:33
      AZS - jak będzie tak jak wczoaj to ja wymiękam ;)
      • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 16:27
        Sola, Ty nie wymiękaj - przecież i tak już mamy srebrny medal!!!!
        :))))
        I z tego należy już się przynajmniej cieszyć.
        • sola28 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 16:37
          Srebro - gdy złoto na wyciągnięcie ręki?
          To tak jak pięć trafień w DL - tylko jedna liczba ;)
          • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 18:04
            Te Misiek nie graj moją bronią. Ja tu mówię o wygranej swojej. prorokowanie
            zajęcia 1 lub 2 miejsca już się sprawdziło i to jest to jak system "porządek" w
            gonitwach koni - tu już wygrałem, a jak nasi wygrają to dopiero będzie czas
            relaksu.
            • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:15
              hej, sportowcy - do relaksu
              czas odpocząć :)
              witam solę
              pomaga mamie pewnie :)
              • sola28 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 20:20
                Hej, hej
                Troszkę pomogłam. A troszkę tylko dlatego,że już wszystko było zrobione :)
                Pochwalę się jeszcze: pierwszy raz upiekłam ciasto pt. mazurek wielkanocny.
                Pychota. Chyba to będzie moja specjalność wielkanocna :)
            • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 20:17
              Czas relaksu - piwko Dublin - rewelacja
              Pojechałem dzisiaj do sklepu zakupić pewien towar.
              I powiem wam, że nie wiedziałem jak podej?ć do sprzedawczyni.
              Zawzišłem się, podeszłem i tak brzmiał mój dialog:
              ja - przepraszam bardzo, jestem mężczyznš o zainteresowaniach heteroseksualnych
              i to jak spytam będzie dotyczyło tylko i wyłšcznie czę?ci, nie za?
              dewiacji seksualnych.
              Pani - tak słucham
              ja - czy sš pedały
              Pani - jakie
              ja - takie czarne
              Pani - z odblaskami
              ja - obojetnie, ale z wypustkami
              Pani - nie ma

podniecenie opadło - nie będę podczas ?wišt je?dził na rowerze bo rozwalił mi
              się jeden pedał - aha sklep był rowerowy.
              Czas relaksu?
              Chciałem pojechać do Rusi i nici z Rusi bo tak być musi.
              ble
              • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 20:22
                te :?/@! - to- ąźżćęó itp - odpowiednie wstawić
              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:24
                ciekawy dialog ,niekiedy bardzo ciekawe są, oj bardzo
                sklep ze słodaczami i dialog
                - jaki tu ładnie pachnie, a jak slodko
                chcialoby się ................

różne numerki wywijaja klienci
                czy już coś zajadacie - jakie są wasze smakołyki świąteczne ?
                jesteś jaki jesteś w tvn
                • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 20:26
                  Odnośnie numerków

Jaka jest najlepsza książka?

Książka telefoniczna - a czemu?
                  Bo ma najwięcej bohaterów - a jakie do tego numery!!!!
                  Hę.
                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 20:31
                    A mi został jeszcze jeden Dublin (ostatni)
                    ale, ale nie tym się kończy.
                    O właśnie - święta i czas relaksu.
                    Kazali mi jutro jeździć około 15.00 - i co?
                    Pstro, z rana jajko, sól, herbatka, kromka chleba, sałatka, Pan Tadeusz - a
                    gdzie jakiś drinczek jak tu jeździć trzeba. Po południu odwiedzić znajomych
                    samochodem - hi, podobno kawę mają nie złą - hi
                    rewelka
                    poniedziałek - zamiast śmigusu w żołądku z okazji big kaca przygotowanie do
                    darmowego mycia samochodu - a co jak oszczędności to oszczędności, potem wyjazd
                    do lasu na spacer (znowu samochodem i przyjazd)
                    - relaks - "Gwiezdne Wrota" i jedno piwo bo we wtorek do pracy
                    święta?
                    chłe, chłe
                    • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:37
                      ha, no właśnie, ta jazda zwalnia od drinków, może by tak wynająć kierowcę
                      ale najbrdziej szkodzi obżarstwo
                      słabo myśle coś - to chyba relaks rozumu ;)

• Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:32
                    sola - pierwszy wypiek ?????????- gratulacje
                    mam już wszytsko i kurcze nudze się
                    pospałam dość długo popołudniu i trzeba by jakiejś kawki sobie zrobić ;))))))
                    mówcie coś :)
                    • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 20:37
                      Kurde nawijam po trzech Dublinach jak nakręcony i chyba zaraz pójdę cościk
                      zobaczyć w nowym telewizorku - bo kto słyszał żeby kupić telewizor na mecz AZS
                      bo ten co miałem w tej chwili się zepsuł, to było świetne, tylko Siwa na mnie
                      tak dziwnie patrzyła.
                      :)
                      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:47
                        to ten zepsuty naprawicie i dacie do kuchni :)
                        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:48
                          a jaką pogodę macie ?
                          u nas cudowna, w słońcu cieplutku, jest pełna wiosna
                          • sola28 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:00
                            Pogoda jest skutecznie dołująca. Pada deszcz :(
                            • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:14
                              Te Misiek, wcale nie dołująca, toć to Święta wielkanocne, wszystko budzi się do
                              życia a jak nie podlejesz to jak ma się obudzić?
                              ;)
                              • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:14
                                kurde miałem napisać obudzić czy pobudzić?
                                ?????
                                ;)
                                • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:16
                                  A ryba po grecku to pokarm narodowy czy też nie?
                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:18
                                    Kiedyś oglądałem Targi Zywności z Frankfurtu i przedstawiano dania narodowe,
                                    rozbawiło mnie strasznie jak obok win kalifornijskich funkcjonowalo danie
                                    narodowe Hameryki w postaci... popcornu!!!
                                    Ale ja to lubię.
                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 21:18
                                    co wyście - słońce świeci, wsiadać w pociągi do Krakowa na spacerek, wycieczkę
                                    sobie zrobić :)

• oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:25
                                      Teraz?
                                      jak mam na talerzu rybę po grecku i Dublina w butelce?
                                    • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 21:26
                                      To spacerków rodzinnych nie będzie tylko posiadóweczki przy kieliszeczkach :)
                                      • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:30
                                        Ja napisałem powyżej tylko dzisiaj - od jutra jestem mobilny pod każdym względem
                                        ;)
                                      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 21:30
                                        czy jedna butelka stoi czy dwie widzisz ?;))))))))))
                                        • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:35
                                          Ech niestety jedna i do tego już pusta - zaś szklanka pełna, aha zrobiłem
                                          ostatnio piękną nalewkę, którą dałem teraz spróbować Siwej - jest to krupnik
                                          litewski na papryce chili, rewelacja, również wziąłem łyczka, lecz dopiero
                                          zbiorę nalew za 3 dni i jeszcze 2 miesiące odleżenia i będzie - palce lizać.
                                          • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:36
                                            PS.Papryczka jest w strączku i pływa w butelce.
                                            • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 21:41
                                              skąd masz takie recepty ?
                                              z dzieciństwa ?
                                              • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:51
                                                Tak wcześnie jeszcze nie piłem.
                                                A ten przepis mam z Ukrainy - ma coś w nazwie z "piercem"
                                                Generalnie rewelacja
                                                • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 21:55
                                                  jedyne co robiłam domowo to ssake czyli wódkę ryżu i cukru
                                                  ale w dzieciństwie zbierałam jabłka na domowe jabcoki - nieprzyjemna sprawa,
                                                  ojciec przez to chodził cały dzień pijany

Byłeś na Ukrainie ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:58
                                                    Ostatnio (od 20 lat)nie, ale do rodziny od strony żony weszła Ukrainka i powiem
                                                    szczerze fajmna dziewczyna - Lena, ale lepsi jeszcze są rodzice - tacy bliźsi
                                                    sercu, bo Lena już troszeczkę jest w Polsce i przeszła naleciałościami, zas
                                                    rodzice są tacy normalni.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 22:03
                                                    mam nadzieję , ze szkalnkami nie pijecie
                                                    byłam w Kijowie - chlebuś do wachania i szklaneczka mocnego trunku był na
                                                    wstępie

• oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 22:12
                                                    Eee, mamusia Leny wykłada w Kijowie na Uniwersytecie i jest doktorem, zaś tatuś
                                                    rabotajet w firmie jako architekt, wodeczka i owszem, ale koniakowata lub z
                                                    wymyślunkiem a ja wymyślunki uwielbiam, [przenoszę na grunt swój i probuję
                                                    zrobić coś ze smakiem przynajmniej podobnym jak i nie lepszym, tutaj zbliżam
                                                    się na razie do podobnego.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 22:19
                                                    no popatrz - piękne miasto Kijów gości w Olsztynie. Straszne tam były czasy.
                                                    Kijów ma hotel Sławoticz, taki był tam nowoczesny wtenczas i w każdym pokoju
                                                    był podsłuch, a pózniej na granicy tak nas przetrzepali i wszysściutko
                                                    znależli :), do każdego celnicy dochodzili i mówili pakażi antenę, palażi to i
                                                    żeśmy sie zoriwntowali , ze mieli pewnie podsłuch w pokojach :)
                                                    były to czasy ..........
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 22:25
                                                    A Wam w haławie tolka załato i załato - to z akcentem białorusko-ukraińskim.
                                                    Ej to były czasy
                                                    :))))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 22:30
                                                    domyślam sie , ze sola idzie do domu , teraz wejdzie giga - czy zgadnę ????
                                                    We wszystkich domach już jestem :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 22:36
                                                    Co Ty za daleko mieszka, będzie spała u Gigi.
                                                    Prześlę Ci Kaczmarskiego Sarę. Jak znajdę "Mury" to Co prześlę.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 22:46
                                                    dobrze, musze bardziej poznać osobę , by sie wpisać na wątek
                                                    no to juz idę
                                                    turlikam jajeczko - łap !
                                                    może giga zaglądnie, do niej też, jak nie to niech sola łapie :)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 22:46
                                                    Witam i o zdrowie pytam??
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 22:49
                                                    To i kobiety się uzupełniają , raz jedna pinuje ciasta raz druga. Wziąłem drugi
                                                    kieliszezcek krupniku litewskiego z papryczką, jest coraz lepszy, tylko
                                                    dlaczego krupnik litewski jest z Ukrainy?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 22:56
                                                    zgadłam :)
                                                    jest jedno jajeczko dla mnie :)
                                                    dobranoc - lecę
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 23:10
                                                    Siemaneczko
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 20:58
                                                    Czas relaksu, Święta Wielkanocne - pamiętam, że zawsze była pogoda, dzisiaj tak
                                                    jak zaplanowano za mnie jeździłem, potem spotkaliśmy się z koleżanką po 14
                                                    latach, niestety już bez kumpla. Czas nas nie zmienił - chyba dobrze. Normalne
                                                    jedzenie, bez nabrzmiałego brzuszka i Ranigastu czy jak go tam zwał. Dzisiaj
                                                    wypad do lasu, jutro wypad do lasu. Oddychanie pełną piersią - czuję zapachy -
                                                    nie palę 26 dni. Czas relaksu.
                                                    Pozdrowionka
                                                  • angela-rt Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:00
                                                    odpoczywajcie,nalezy sie wszystkim;-)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:03
                                                    Siemaneczko Angela - Alleluja i pozdrów Koobrę i Maryśkę ode mnie i rodzinki.
                                                  • angela-rt Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:06
                                                    Siemaneczko,pozdrowiłam,a Ty swoich synkow i zone zwaną....,a zresztą nie
                                                    powiem bo moze nie chcesz...Wesołych jaj;-)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:12
                                                    spoko, Siwa po prawie 20 latach się przyzwyczaiła
                                                  • angela-rt Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:13
                                                    No to buziaki dla Siwej.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:16
                                                    A zapłać, zapłać i przekażę
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 21:18
                                                    i ja was witam relaksująco :)
                                                    las jest piękny, bardzo piękny
                                                    przywiozłam szyszeczki soseneczki pachnące :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:26
                                                    A pamiętasz takie szyszki, które kiedyś sprzedawaqli w drogeriach do kąpieli?
                                                    To dopiero był czas relaksu.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 21:32
                                                    pamietam i jeszcze śól kolorową kąpielową

Model Tolken - otwórz serce - ta piosenka jest ciagle grana u mnie, kojarzysz
                                                    sobie ją ?
                                                    o niej mówiłam
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:36
                                                    um, um, um chiba nie, ale nic to, każda muzyczka jest dobra. Posiałem gdzieś
                                                    moją ulubioną płytkę z ruskimi pioseneczkami, jutro postaram się ją znaleźć i
                                                    prześlę Ci kilka rewelacji.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 21:45
                                                    Kaczmarski doszedł
                                                    ale jego piosenki sa trudne i są inne w dobrym znaczeniu
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:59
                                                    Jak odebrałaś Donovana - Donnę
                                                    to leci do Ciebie CCR czyli "Cridensi" - moje ulubione lata 60-70
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:06
                                                    Doszło?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:06
                                                    jest świetny
                                                    uspakajający kawałek
                                                    Dona, dona, dona , dona .............
                                                    znam go !
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:10
                                                    a widzisz, a zobaczysz - posłuchasz jeszcze Cridensów - hę to jest też muzyczka
                                                    świetna
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:20
                                                    czekam na Cridensów - chyba ich nie znam ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:21
                                                    Znasz, znasz, śpiewali również Molinę czy Suzi Q
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:34
                                                    No i jak tam relaks.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:36
                                                    to powinnam znać
                                                    ciągle idzie i idzie
                                                    narazie dona, dona doszła
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:38
                                                    Sialalal mi, sialalalal mi - The Midnight Special - tylko ma powyżej 4 mega i
                                                    to nie przejdzie, ale też rewelacja
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:44
                                                    doszło,
                                                    nie znam tego , jakaś skoczna, teraz to nie dziwię sie , ze myszka Twoja
                                                    skacze :)

glosuję na dona, dona, dona
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:47
                                                    Dokładnie 72 rok - CCR czyli Cridensi
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:52
                                                    giga - strzelaj !
                                                    oso- co planujesz Olsztynem , nie chcę go dobijać
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:53
                                                    To że 72 rok to nic, dyskografie niektórych zespołów z mojej kolekcji sięgają
                                                    początku lat 60.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:57
                                                    Np. The Yardbirds - oj płodny zespół - powstały potem Zeppelini i The Cream, a
                                                    cóż za nazwiska - hę, miodzio dla uszu, Page czy Clapton - oj, oj cuścik
                                                    pięknego.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:59
                                                    teraz przy tej skocznej muzyczce mogę w klawiaturkę trafiać i nie słychać
                                                    zajmij się Olsztynem teraz :)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 23:00
                                                    U mnie pod blokiem szykuje się wielka bitwa,
                                                    młodzież za dużo wypiła,
                                                    lecą "słówka i razy", horror!
                                                    I co to za relaks?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 23:03
                                                    giga - zobacz i powiedz nam szybciutko
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 23:02
                                                    Ale czas relaksu to nie tylko muzyczka do słuchania, to też muzyczka do grania.
                                                    W chałupie już Wszyscy wymiękli, ale co sobie pogram to pogram, jak święta to
                                                    święta.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 23:02
                                                    Ale czas relaksu to nie tylko muzyczka do słuchania, to też muzyczka do grania.
                                                    W chałupie już Wszyscy wymiękli, ale co sobie pogram to pogram, jak święta to
                                                    święta.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 23:10
                                                    Hej!
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 11:16
                                                    hej, słoneczko świeci
                                                    ławczka, przyroda, kawusia, cisza, książeczka - to też jest piękne
                                                    własnie sie zbieram
                                                    lejcie się tak by było mokro :)
                                                    ja poleję się na sucho :)
                                                  • bpkw Re: Czas relaksu v.4 12.04.04, 11:39
                                                    Rita. Podobno o Krakow ociera sie zima. Pakuj sie i przyjezdzaj na Warmie. Tu
                                                    jest piekne sloneczko.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4 12.04.04, 14:33
                                                    Żałuję tylko, że nie zrobiłem roweru na święta, bo zamiast samochodzikiem
                                                    pojechałbym sobie rowerkiem - ale czas relaksu nadchodzi i to relaksu czynnego.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 17:10
                                                    relaks czyny - przejście do teściowej na drugą stronę ulicy ;)))))))-oso :)
                                                    relaks czynny - siedzenie i opalanie się do słońca, własnie schowało się
                                                    słoneczko za bloki , słuchanie pisków oblewanych dziewczynek ho,ho
                                                    relak czynny bpkw - róbta co chceta ;))))))))))

no to dalej relaksujemy się :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- uwaga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 17:12
                                                    chluuuuuuuuuuuuust
                                                    idzcie się przebrać, bo jeszcze sie zaziębicie
                                                    lub seteczkę chlus
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4- uwaga 12.04.04, 20:04
                                                    Własnie wróciłem z eNki, co prawda spotkanie 5 min. z Inką i Beingiem, ale
                                                    jakby nie patrzeć spotkanie.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- uwaga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 20:27
                                                    to takie lejące spotkanie :)
                                                    lanie wody słowne czy naturalne ?????????????;))))))

eNka pracuje dziś ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4- uwaga 12.04.04, 20:28
                                                    Pracuje. Toć jak Koobra napisał już po świętach.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 20:39
                                                    a coś u teściowej długo nie zabawiłes, pewnie jak wszystkie teściowe chodza
                                                    spać z kurami :)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.4- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:12
                                                    Podjełam rodzinkę , było miło
                                                    i po świętach:)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4- 12.04.04, 22:20
                                                    I po świętach, ale to nie koniec relaksu - już w sobotę relaksuję się na
                                                    zawodach.
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.4- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:20
                                                    Niech radość do słońca się pnie
                                                    Pesymizm zostawmy na dnie
                                                    Już Stary Testament choć niezły w nim zamęt
                                                    To wprost optymizmem aż tchnie
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:28
                                                    podejmuj godnie rodzinkę, ja byłam u swojej i jestem z niej zadowolona,
                                                    przyjeli mnie bardzo cipło i wystawnie, chociaz ja ich nigynie mogę przyjąć.
                                                    Jestem im bardzo wdzięczna, a drugi dzień spędziłam w ciszy i w słońcu, też
                                                    doceniam takie spędzenie czasu.
                                                    Ale przed nami nastęne majowe święta, może znów wyjadę, bardzo chciałabym w
                                                    góry.

oblali Cię ?
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.4- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:30
                                                    Obleli delikatnie:)
                                                    W maju wpadaj do nas, do Olsztyna:))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4- 12.04.04, 22:32
                                                    Będzie piknie, Inka i tak pozdrowi Cię Ritka ode mnie.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:37
                                                    o przyjeżdzie nie ma mowy, może jako babuleńka z laseczką ;))))))))))
                                                    moje życie jest inne niz wasze dlatego wysiaduję z Wami

Tu kukły ludźmi się bawią,
                                                    tu igra z nami czas.
                                                    Tu wielkie młyny nas trawią
                                                    i pył zostaje z nas.
                                                    Na to, że z pyłu pył
                                                    i za początkiem kres
                                                    ratunkiem miłość bywa.
                                                    Jeżeli miłość jest,
                                                    jeżeli jest możliwa.

Na krajów nędzę i smutek,
                                                    na okazałość państw,
                                                    policję, kłamstwo i nudę,
                                                    potęgę małych draństw.
                                                    Na nocny serca bój,
                                                    że człowiek żył jak pies
                                                    ratunkiem miłość bywa.
                                                    Jeżeli miłość jest,
                                                    jeżeli miłość jest..."
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4- 12.04.04, 22:40
                                                    chociaż Inka pytała, czy aby nie odwiedzę Krakowa - a czemu nie, nie dziś, nie
                                                    jutro ale..., pomyślimy, zobaczymy, ech te stare dobre czasy.
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:42
                                                    też tak nieśmiało myślę i o gidze ----
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 21:03
                                                    mamy cię w tvn - świetny program
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4- 13.04.04, 21:33
                                                    Zobacz tutaj
                                                    www.kulki.net/:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 21:47
                                                    ha, ha - strona jest nie do otwarcia, mówią , że otworzy sie za 10 min - a nie
                                                    wiem która jest godzina
                                                    która godzina ???????
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4- 13.04.04, 21:54
                                                    Sorrki, wlazł :) na adres

www.kulki.net/
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.4- 13.04.04, 22:03
                                                    A dzisiaj czas relaksu przy Joe Satrianim -fajny jest.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:04
                                                    te wszystkie kulki mam umieścić na górze ????????po kolei
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:07
                                                    nieświadomie zrobiłam seteczkę 13- go
                                                    odszedłeś potem nagle jeszcze mi brzmi w uszach - poki mi się nie sprzykrzy

to jest ulubiona piosenka bpkw - tam poznał żonę w hoteliku i pokoju nr8

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka