bpkw 16.04.04, 21:10 Czy ktokolwiek przed inauguracja sezonu przewidywal udzial AZS-u w finale ???. Chyba tylko niepoprawni optymisci. Gloria victis !. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koobra Re: GLORIA VICTIS !!!!!!!!!!!!!!! 16.04.04, 21:38 szkoda ze Papke nie był w pełni sił złoto byłoby ... Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: GLORIA VICTIS !!!!!!!!!!!!!!! 16.04.04, 21:48 Bpkw - mam świadków stawiałem na I lub II miejsce, jednak z czasem dochodziłem do wniosku, że AZS ma bardzo dużo szczęścia i potrafiłem tracić nadzieję, należy się cieszyć, że tak daleko zaszli, bo jesteśmy świadkami dużej siatkówki jak na poslkie warunki. Srebro nie błyszczy się jak złoto, lecz do złota zabrakło nam wygranych trzech ostatnich meczy. Zrobił to Ivett i jestem pełen uznania dla trenera Ivett-u, że potrafił stworzyć zespół, który walczy o każdą piłkę. Trener Ryś powinien brać z niego przykład, bo przykład bierze się z lepszych. Gratuluję siatkarzom AZS, bo srebro jest naprawdę dużym osiągnięciem. Brawo chłopaki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: GLORIA VICTIS !!!!!!!!!!!!!!! 16.04.04, 21:59 Oso. Cieszy mnie bardzo Twoj wielki optymizm sprzed kilku miesiecy. Optymizm, ktory doczekal sie materializacji. Osobiscie uwazalem na poczatku sezonu, ze walka o braz bedzie wielkim sukcesem AZS-u. Mecze z Jastrzebiem byly wyrownane, ale jesli zostalismy ograni trzykrotnie to nie ma najmniejszych watpliwosci, ktora ekipa byla lepsza. Dlatego gratuluje teamowi trenera Mazura, cieszac sie jednoczesnie z postawy naszych chlopakow. W przyszlym sezonie trzeba jednak zdecydowanie odmlodzic nasz zespol. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: GLORIA VICTIS !!!!!!!!!!!!!!! 16.04.04, 22:18 trenerem Ivett-u jest IGOR PRIELOŻNY :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: GLORIA VICTIS !!!!!!!!!!!!!!! 16.04.04, 22:24 oso1 napisał: > trenerem Ivett-u jest IGOR PRIELOŻNY Sam widzisz. Pora spac. Jeszcze raz dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: GLORIA VICTIS !!!!!!!!!!!!!!! 16.04.04, 23:11 Jeszcze raz AZS!!! AZS!!! AZS!!! Brawo za srebrny medal!!! Odpowiedz Link Zgłoś