Dodaj do ulubionych

privus, dziadek czołowy troll tego forum kłamie

IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 15:37
demotywatory.pl/1469379/Lasy-kolo-lotniska-w-Smolensku
Obserwuj wątek
    • Gość: joi Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 16:00
      kecawie kaleko moralna idź sprawdź czy gdzieś daleko od nas nie śmierdzisz

nie lubię smrodu padliny
      • Gość: ori Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 16:11
        kecawa, nie daj sie sprowokować, w kupe gówna nie wchodź
        • Gość: joi Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 16:24
          pierwszy raz widzę , żeby goowno mówiło samo do siebie , brawo adsl- u kecawo
    • yadol kecaw bądź mężczyzną a nie jakąś ciotą 20.01.11, 16:28
      i loguj się a nie jak gó...arz przestraszony zza rogu nadajesz z tego adsl
      • Gość: * Re: kecaw bądź mężczyzną a nie jakąś ciotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 18:15
        Ciota yadol się zalogował, hehe.
    • Gość: FILM Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 18:34
      kozak.salon24.pl/255208,cora-ministra-czumy-znajdzcie-smietnik-dla-niej
      • Gość: joi Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 20:04
        wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa-smolenska/b-premier-kaczynski-sam-poczuwa-sie-do-odpowiedzia,1,4117968,wiadomosc.html
    • privus Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam 20.01.11, 21:05
      To, że dziadkować mi przyszło, to cała prawda. Nie stanowi to jednak żadnego uzasadnienia do tego, byś padał na czoło. Natomiast samo zarzucenie komuś kłamstwa nie wystarczy. A z tymi dowodami jak i prawdomównością u ciebie jest tak samo, jak u Maciarewicza, zresztą z tej samej kaczej stajni..
      • Gość: joi Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 21:20
        bo to dwa kacze bąbelki śmierdzące są smutne
    • Gość: nm Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 21:36
      gluty jak sobie gawedza, pajace
      ---------------------------
      wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa-smolenska/poslowie-obejrzeli-film-mgla-byl-przejmujacy,1,4117928,wiadomosc.html
      • Gość: joi Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 23:25
        no pojechałeś menelu niewąsko
        sam coś wymyśl psycholu smutny
        nie kradnij myśli nie swoich
        od dłuższego już czasu to ciebie niemrawo moralna nazywamy tu glutem niegęstym
        i jak widać mamy rację kecawo
    • Gość: ania Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 21:45
      zakłada wątki na forum jak nikt jakby miał cos do powiedzenia, lewus
      • Gość: mk Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 21:57
        To do kogo masz pretensję, że nie nadążasz z myśleniem lub nie umiesz jeszcze czytać?
    • Gość: mn Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 16:43
      bezdie musial udowodnic swoje klamstwa
    • Gość: olek Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 18:47
      Aleś się u...ł dziecino. Poproś mamę o wymianę pampersa.
    • Gość: hj Egipt sie obudził, czas na innych IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 12:34
      a my kiedy ? przy urnach
      • privus A winien temu Jarosław Kaczyński :) 01.02.11, 22:00
        deser.pl/deser/1,83454,7634389,Jaroslaw_Kaczynski_wysyla_miliony_Polakow_na_plaze.html
    • Gość: ttt Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.11, 20:05
      UB-ek
      • Gość: ` to typowa bestia antypolska z rodowem KGB IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 10:13
        ot
        • Gość: joi Re: to typowa bestia antypolska z rodowem KGB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 10:32
          ty szmato moherowa kecawo - adsl jebana
          WYPIERDALAJ Z TEGO FORUM
    • Gość: qa Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.11, 20:49
      www.youtube.com/watch?v=RDORgl5P-GY
      • yadol Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam 04.03.11, 22:02
        udało mi się życiorysem minąć z hitlerem, stalinem, bierutem czy innymi zbrodniarzami czy obłąkanymi mesjaszami ale pech chciał , że tak jak wdeptuje się goowno tak napotkałem na swojej drodze kecawę , psychola piszącego tu z adsl-u

pech to pech, ale buta można wytrzeć a ten worek goowna już się nie zmieni
        będzie już tak śmierdział do końca pisu
        • Gość: tym dzielnie sie służba sprawuje, PiS prowadzi IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.11, 14:25
          oby tak dalej leśne dziadki
          • Gość: ha Re: dzielnie sie służba sprawuje, PiS prowadzi IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.11, 14:26
            PiS ma za darmo kampanię, hahahahahahahahahahhaha
          • Gość: joi Re: dzielnie sie służba sprawuje, PiS prowadzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 14:27
            w rankingu psycholi
            • Gość: boki Re: dzielnie sie służba sprawuje, PiS prowadzi IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.11, 14:35
              hahahah, hihihi
      • Gość: olek A stać cię na coś więcej kecawo-adslu? IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 02:02
        Czytuję posty privusa. Najczęściej, krótkie i ostre w reakcji na czyjąś głupot oraz logicznie sensowne. Kłamstwa jeszcze żadnego w jego postach nie dostrzegłem, natomiast kalumni w jego stronę kierowanych przez niewydarzonych chamskich matołów piszących z adsl-u już trochę spotkałem. Wiele wskazuje na to, że pisze to ten sam prostak nie zdolny do nawiązania konwersacji i przedstawiwnia własnych racji poza rzucaniem kalumni.
    • Gość: GAZETA Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 15:35
      kondominium ortograficzne, kraj pod zaborami
      www.gazetapolska.pl/
      • yadol Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam 18.03.11, 15:49
        po ojcu kecawo tępy jesteś jak przystało na syna osła, a po mamuśce masz tą jedną koorwią cechę, jesteś koorew nie do zajebania
        pozdrów rodziców przychlaście
        • Gość: kk Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 16:04
          a ty przychlascie jeszcze rodziców sie czepiasz , menda niezwykła, bedziesz w sądzie miał niezłą pajdę zdaje sie
          • Gość: mk Nie zdziwię się trollu wielonickowcu IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 22:25
            z adslu, jeżeli ktoś cię w końcu odpowiednio wyspowiada.
          • Gość: dr Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.11, 10:21
            leczenie nie powiodlo się
            • Gość: mix Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.11, 21:38
              Czy znasz kogoś mającego dolegliwości psychiatryczne, by zdawał sobie z tego sprawę? Kołtuństwo niestety celuje w takim rozdwojeniu jaźni nie mając nic innego do powiedzenia.
              • Gość: hd Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.11, 05:49
                to az tak źle z prywusem ? po wpisach to widać
                • Gość: mix Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.ip.netia.com.pl 18.05.11, 12:01
                  O tobie tu mowa nieszczęsny trollu. Dajesz na forum żenujące popisy człeka zupełnie zagubionego i popapranego.
    • Gość: Paul Ten dupek Menora IP: 123.125.156.* 18.05.11, 13:23
      zakłada wątki pod wieloma nickami. Nie reagujący na takie obraźliwe wątki admin jest chyba z tej samej stajni intelektualnej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka