Gość: Menora IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 15:37 demotywatory.pl/1469379/Lasy-kolo-lotniska-w-Smolensku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joi Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 16:00 kecawie kaleko moralna idź sprawdź czy gdzieś daleko od nas nie śmierdzisz nie lubię smrodu padliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ori Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 16:11 kecawa, nie daj sie sprowokować, w kupe gówna nie wchodź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 16:24 pierwszy raz widzę , żeby goowno mówiło samo do siebie , brawo adsl- u kecawo Odpowiedz Link Zgłoś
yadol kecaw bądź mężczyzną a nie jakąś ciotą 20.01.11, 16:28 i loguj się a nie jak gó...arz przestraszony zza rogu nadajesz z tego adsl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: kecaw bądź mężczyzną a nie jakąś ciotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 18:15 Ciota yadol się zalogował, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILM Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 18:34 kozak.salon24.pl/255208,cora-ministra-czumy-znajdzcie-smietnik-dla-niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 20:04 wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa-smolenska/b-premier-kaczynski-sam-poczuwa-sie-do-odpowiedzia,1,4117968,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam 20.01.11, 21:05 To, że dziadkować mi przyszło, to cała prawda. Nie stanowi to jednak żadnego uzasadnienia do tego, byś padał na czoło. Natomiast samo zarzucenie komuś kłamstwa nie wystarczy. A z tymi dowodami jak i prawdomównością u ciebie jest tak samo, jak u Maciarewicza, zresztą z tej samej kaczej stajni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 21:20 bo to dwa kacze bąbelki śmierdzące są smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 21:36 gluty jak sobie gawedza, pajace --------------------------- wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa-smolenska/poslowie-obejrzeli-film-mgla-byl-przejmujacy,1,4117928,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 23:25 no pojechałeś menelu niewąsko sam coś wymyśl psycholu smutny nie kradnij myśli nie swoich od dłuższego już czasu to ciebie niemrawo moralna nazywamy tu glutem niegęstym i jak widać mamy rację kecawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 21:45 zakłada wątki na forum jak nikt jakby miał cos do powiedzenia, lewus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 21:57 To do kogo masz pretensję, że nie nadążasz z myśleniem lub nie umiesz jeszcze czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 16:43 bezdie musial udowodnic swoje klamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 18:47 Aleś się u...ł dziecino. Poproś mamę o wymianę pampersa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Egipt sie obudził, czas na innych IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 12:34 a my kiedy ? przy urnach Odpowiedz Link Zgłoś
privus A winien temu Jarosław Kaczyński :) 01.02.11, 22:00 deser.pl/deser/1,83454,7634389,Jaroslaw_Kaczynski_wysyla_miliony_Polakow_na_plaze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.11, 20:05 UB-ek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` to typowa bestia antypolska z rodowem KGB IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 10:13 ot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: to typowa bestia antypolska z rodowem KGB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 10:32 ty szmato moherowa kecawo - adsl jebana WYPIERDALAJ Z TEGO FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qa Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.11, 20:49 www.youtube.com/watch?v=RDORgl5P-GY Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam 04.03.11, 22:02 udało mi się życiorysem minąć z hitlerem, stalinem, bierutem czy innymi zbrodniarzami czy obłąkanymi mesjaszami ale pech chciał , że tak jak wdeptuje się goowno tak napotkałem na swojej drodze kecawę , psychola piszącego tu z adsl-u pech to pech, ale buta można wytrzeć a ten worek goowna już się nie zmieni będzie już tak śmierdział do końca pisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym dzielnie sie służba sprawuje, PiS prowadzi IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.11, 14:25 oby tak dalej leśne dziadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: dzielnie sie służba sprawuje, PiS prowadzi IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.11, 14:26 PiS ma za darmo kampanię, hahahahahahahahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: dzielnie sie służba sprawuje, PiS prowadzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 14:27 w rankingu psycholi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boki Re: dzielnie sie służba sprawuje, PiS prowadzi IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.11, 14:35 hahahah, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek A stać cię na coś więcej kecawo-adslu? IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 02:02 Czytuję posty privusa. Najczęściej, krótkie i ostre w reakcji na czyjąś głupot oraz logicznie sensowne. Kłamstwa jeszcze żadnego w jego postach nie dostrzegłem, natomiast kalumni w jego stronę kierowanych przez niewydarzonych chamskich matołów piszących z adsl-u już trochę spotkałem. Wiele wskazuje na to, że pisze to ten sam prostak nie zdolny do nawiązania konwersacji i przedstawiwnia własnych racji poza rzucaniem kalumni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAZETA Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 15:35 kondominium ortograficzne, kraj pod zaborami www.gazetapolska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam 18.03.11, 15:49 po ojcu kecawo tępy jesteś jak przystało na syna osła, a po mamuśce masz tą jedną koorwią cechę, jesteś koorew nie do zajebania pozdrów rodziców przychlaście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 16:04 a ty przychlascie jeszcze rodziców sie czepiasz , menda niezwykła, bedziesz w sądzie miał niezłą pajdę zdaje sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Nie zdziwię się trollu wielonickowcu IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 22:25 z adslu, jeżeli ktoś cię w końcu odpowiednio wyspowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.11, 10:21 leczenie nie powiodlo się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.11, 21:38 Czy znasz kogoś mającego dolegliwości psychiatryczne, by zdawał sobie z tego sprawę? Kołtuństwo niestety celuje w takim rozdwojeniu jaźni nie mając nic innego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hd Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.11, 05:49 to az tak źle z prywusem ? po wpisach to widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: privus, dziadek czołowy troll tego forum kłam IP: *.ip.netia.com.pl 18.05.11, 12:01 O tobie tu mowa nieszczęsny trollu. Dajesz na forum żenujące popisy człeka zupełnie zagubionego i popapranego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Ten dupek Menora IP: 123.125.156.* 18.05.11, 13:23 zakłada wątki pod wieloma nickami. Nie reagujący na takie obraźliwe wątki admin jest chyba z tej samej stajni intelektualnej. Odpowiedz Link Zgłoś