Dodaj do ulubionych

czy możecie polecić jakąś dobrą kosmetyczkę?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 07:52
Witam,
Szukam sprawdzonej kosmetyczki w Olsztynie. Chciałabym zrobić jakiś mocno nawilżający zabieg, bo moja skóra na twarzy zrobiła się strasznie sucha, pewnie na wskutek zimy. Czy ktoś może polecić jakąś dobrą kosmetyczkę, ale taką z doświadczeniem, bo domorosłych już mam dość.

Pozdrawiam
Weronika
Obserwuj wątek
    • Gość: dagmara Re: czy możecie polecić jakąś dobrą kosmetyczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 08:02
      Ja trafiłam ostatnio do Studia urody Sensitive na Wojska Polskiego. Nie oczekiwałam nic wielkiego od kosmetyczki, którą mam w zasadzie "pod blokiem", jednak jakież było moje zdziwienie, kiedy okazało się, że to całkiem przyzwoity gabinet, ceny też niewygórowane, właścicielka przemiła i co najważniejsze zna się na rzeczy. W swojej ofercie ma wiele zabiegów, znajdziesz na pewno coś dla siebie. Ja zrobiłam sobie peeling Green Peel i skusiłam się jeszcze na mezoterapię bezigłową. Wcześniej chodziłam do Chimery, ale potrzebowałam jakiejś odmiany i nie żałuję.
    • Gość: ilka Studio urody Sensitive IP: *.zone3.bethere.co.uk 12.10.13, 16:00
      Zdecydowanie polecam pania Jolante ze studia urody Sensitive. Kiedys byla polozna wiec zna sie na rzeczy rowniez od strony medycznej. Robilam u niej peeling twarzy retix c i bardzo sie sprawdzil. teraz planuje zrobic green peel. Pani Jolanta tez swietnie zna sie na leczniczej pielegnacji stop etc. Fachowo i niedrogo! polecam
      • Gość: ha,ha Re: Studio urody Sensitive IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.13, 20:33
        Tak często przyjeżdżasz do pani kosmetyczki z UK,,HA,HA,HA SAME SIĘ REKLAMUJĄ,A MY I TAK MAMY SWOJE PANIE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka