kecawa 16.03.11, 19:45 Wystarczy popatrzeć i posłuchać ww ministra by dać wiarę pogłoskom o problemie z którym rzeczony minister nie walczy! Koledzy z PO warto może powiedzieć ZdRadkowi , że nie tylko to widać lecz niestety i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gala Re: Czy minister Sikorski ma problem ? IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 19:48 nie myje się ? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Czy minister Sikorski ma problem ? 16.03.11, 19:50 To niestety nie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Czy minister Sikorski ma problem ? IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 20:10 wiem , chleje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Czy PiS ma problemy tylko etatowo-osobowe IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 23:53 że od pewnego czasu niczego więcej nie potrafii dostrzec? Tak jak wcześniej pisałem, Po dla mnie nie różni się niczym od pis, poza towarzyską ogładą i prowadzeniem bardziej zręcznej polityki w stosunku do wulgarnego i bezczelnego kaczego wydania. Niezwykle osobliwie szczekający PiS na stołki nie mając nic innego do powiedzenia kompromituje sięc coraz bardziej jako prymitywna opozycja nie mająca nic więcej do powiedxenia na zasadzie forumowego kecawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Masz problem nie tylko ze zrozumieniem Tuska IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.11, 02:00 chociaż daleki jestem od hymnów pochwalnych na jego temat. Masz problem nawet z tym, by zrozumieć, że wcale nie najważniejszym problemem dla Polski jest podnoszona przez PiS kwestia wszczynania akcji zdejmowania ze stołków kolejnych ministrów tylko dlatego, że są w rządzie z nadania PO. Mam wątpliwości, czy kato-pisuary są w stanie zrozumieć cokolwiek poza nieustającą wojną wywoływaną z byle jakiego powodu tylko ze względu na zadość uczynienia pisowskiej teologii bez oglądania się na sens, logikę i konsekwencję. Mam nadzieję, że najbliższe wybory zabezpieczą wam tak pożądany kurnik, w którym będziecie się sami dowartościowywać nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Czy minister Sikorski ma problem ? IP: 173.224.218.* 03.05.11, 08:03 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9526299,Minister_Sikorski_walczy_z_internetowym_chamstwem.html brawo, radek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Czy minister Sikorski ma problem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 19:24 głosujcie na pis, a wróci fotyga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr Re: Czy minister Sikorski ma problem ? IP: *.ip.netia.com.pl 08.09.11, 16:32 problem to ma medycyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Czy minister Sikorski ma problem ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.11, 17:00 I wiele wskazuje na to, że nie tylko z kecawą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek Re: Czy minister Sikorski ma problem ? IP: *.centertel.pl 29.09.11, 11:07 www.youtube.com/watch?v=mduG-YNiFeQ&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kil z moczem ? IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 20:12 agenci mają zawsze pampersy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Czy minister Sikorski ma problem ? IP: *.inaddr.ip-pool.com 16.02.12, 23:38 gdy pis obejmie rządy, jerzy obejmie msz - pisanie na forum to ćwiczenia strategiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Problem mają pis-dzielcy IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.12, 00:21 Zaczyna im brakować juz naet kościelnych hektarów na zagospodarowywanie swoich porażek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Czy minister Sikorski ma problem ? IP: *.play-internet.pl 25.02.14, 22:29 www.youtube.com/watch?v=oy8mM9gUpTc i dobrze im powiedział Odpowiedz Link Zgłoś