Gość: ela77 IP: *.aster.pl 23.03.11, 19:41 Spotkałam się z wieloma pochlebnymi opiniami na temat tego pensjonatu , będę wdzięczna za wasze uwagi . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela77 Re: Pokoje gościnne U Jacka IP: *.aster.pl 23.03.11, 21:37 Pomożcie i powiedzcie czy to dobry wybór . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spontaniczny Re: Pokoje gościnne U Jacka IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.11, 21:57 Lepsze pokoje ma Tadek (sołtys) w Silicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela77 Re: Pokoje gościnne U Jacka IP: *.aster.pl 23.03.11, 22:54 Dzięki ale zdecydowałam się na Olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara baba Re: Pokoje gościnne U Jacka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.03.11, 16:12 To zależy, czy chodzi Ci tylko o pokoje, czy również o okolicę, w której znajduje się ten hotelik. Nie znam wnętrz hotelu i co tam proponują. Znam natomiast otoczenie. Jeśli oczekujesz wypoczynku nad jeziorkiem, pływania łódką, rowerkiem wodnym, wędkarstwa z łódki lub z pomostu to naturalnie dobre miejsce. Jest tam cicho i spokojnie. Jednocześnie łatwo do centrum miasta się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela77 Re: Pokoje gościnne U Jacka IP: *.aster.pl 26.03.11, 15:01 "stara babo" bardzo dziękuję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela77 Re: Pokoje gościnne U Jacka IP: *.aster.pl 07.04.11, 16:34 ela77szkoda że tak mało pomocnych opini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieczewianka Re: Pokoje gościnne U Jacka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.04.11, 17:20 Myślę,że tak mało opinii dlatego, że tutaj z olsztyńskiego forum ludzie nie bywają w hotelach na terenie Olsztyna. Tutaj to my po prostu mieszkamy. Natomiast do olsztyńskich hotelików zjeżdżają się ludzie z innych regionów. Oni na nasze forum raczej rzadko zaglądają (poza niektórymi elblążanami). Dobrej pogody i miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
antymenel.1 Re: Pokoje gościnne U Jacka 07.04.11, 18:01 Jak miałaś wiele pochlebnych opinii to po co się jeszcze pytasz?Reklamę niech sobie Jacek załatwi sam. Odpowiedz Link Zgłoś