Dodaj do ulubionych

Noclegi w Olsztynie

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 21:56
przydadzą sie :)
Jeżeli chodzi o bardzo tani, to podaje adres:
www.noclegi.com.pl/ob_info2.phtml?id_obiekty=586&bez=
Jeżeli natomiast chodzi o cos bardziej extra. to:
olsztyn.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/szukaj/?r=64&m=114&tresc=&sortuj=0&ilosc=10&czysc=1&grupa=0

Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Noclegi w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 22:01
      zastanawiamy się nad noclegami
      zamawiam cztery nocki - ale jeszcze nie wiem - zaczynam myśleć, dlatego
      wyciągam watek na górę
      • Gość: Ed Re: Noclegi w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 19:16
        Polecam Schronisko Mlodzieżowe:
        10-512 Olsztyn, ul. Kopernika 45, tel. 527 66 50
        Filie: Iława, Łajs, Zielonowo
        Ceny ok. 25,- zł.

Więcej na temat Schronisk Mlodzieżowych na terenie WiM:
        www.ko.olsztyn.pl/pliki/schr_mlodz.html
        Może czasem się przydać w okresie np. letnich wojaży :)

• Gość: ja Re: Noclegi w Olsztynie IP: 80.50.138.* 10.09.15, 12:13
        tylko Ardatel, sprawdz
    • lecart Re: Noclegi w Olsztynie 30.05.04, 19:55
      A teraz ja Ciebie Rita o cos zapytam. Czy znasz jakies adresy w miare tanich
      noclegow w Krakowie - wybralbym sie :) a co :) W koncu Krakow to piekne
      miasto... jak Olsztyn

Poki co mam 3 tyg wakacji az do egzaminow na studia
      • Gość: rita Re: Noclegi w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 21:50
        Lecart, rozglądnę się, może taniej wyjdą noclegi w Wieliczce
        • Gość: Ed Re: Noclegi w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 23:20
          Jak w kopalni, to ja też chcę :))
          A tak na poważnie. Interesuje mnie nocleg dla młodego małżeństwa z niemowlakiem
          na ok. 1 tygodnia. Chcą zrobić parę tysięcy kilometrów, by pooglądać sobie gród
          Kraka a później rzucić okiem na świat z... Zakopanego. Myślę, że z Twoich
          sugestii byli by bardzo usatysfakcjonowani.

Pozdrawiam
          • Gość: rita Re: Noclegi w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 21:36
            Ed - jesli jestes dziadkiem, to czy Ty nie jesteś przeciwny takim podróżom
            niemowlaka - to niebezpieczne , o to moja sugestia, ale zrobicie jak uważacie.
            Dobra, zaczełam od watku na Krakowie - poczekajmy
            • inka28 Re: Noclegi w Olsztynie 01.06.04, 09:42
              Przepraszam, że się wtrącę, ale ja też mogę cos powiedzieć. Ostatnio pytałam
              się w Schronisku Młodzieżowym, nie mieli już miejsc do końca czerwca. Polecam
              akademiki, które działają jako hotele studenckie, tam są jeszcze miejsca, ale
              czy dla niemowlaczka to wystarczy to nie wiem.
            • Gość: Ed Re: Noclegi w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 16:08
              Dziadkiem to jestem, ale nie tego wnuczęta. No może co najwyżej jakimś tam
              przyszywanym :-)).

Sugestia moja była zresztą taka sama. Ale cóż ja poradzę ciekawskim świata
              wszędołazom ??? :))
              Sądziłem, że ta sytuacja powstrzyma ich na jakiś czas w domu. Cieszę się tylk,
              że na tą pierwszą wycieczkę wylądyją w owianej wspomnieniami dzieciństwa Polsce
              a nie np. w Birmie :))

Pozdrawiam
              • Gość: rita Re: Noclegi w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 21:35
                słabo sie tam Kraków stara - mam tylko jeden adresik
                www.eholiday.pl/
                co do niemowlaczka , to pewnie jest to nowoczene wychowanie teraz, nie to co
                dawniej , gotowanie pieluszk :)
                szukam dalej
                • Gość: rita Re: Noclegi w Krakowie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 21:38
                  www.hotelprokocim.pl/ - mowią , ze tani
                  • Gość: rita Re: Noclegi w Krakowie - może ten ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 22:10
                    witam jesli Pan chce sie zatrzymac nie dorogo blisko krakowa to polecam
                    pensjonat oddalony 25 km od krakowa 5 km od ojcowa to jest nr do pensjonatu.
                    cena za dobe wynosi 30 pln
                    (012)3895392
                    jesli mialby pan(i) pytania to prosze dzwonic pod podany nr telefonu lub pisac
                    na maila miumiu@poczta.onet.pl
                    pozdrawiam monika
                    • Gość: Ed Re: Serdeczne dzięki !!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 22:29
                      Wszystkie namiary przesłałem w ręce zainteresowanych do rozważenia.
                      Wielkie ukłony za szybką reakcję.
                      Snadź ludzi dobrej woli nie brakuje!!!

Pozdrawiam
                      • Gość: rita Re: Serdeczne dzięki !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 22:49
                        to nie koniec :)
                        Zajrzyj tu: www.krakow.pl/turystyka/spanko

Ed , a kiedy Ty będziesz ?
                        do jutra
                        • ol4 Re: Serdeczne dzięki !!! 02.06.04, 11:03
                          W Krakowie polecam hotel Polonia:)
                          Naprawde strategiczny punkt. 109 zl za dobe - pokoj dwuosobowy, ale jest
                          jeszcze trzecie lozko. wpradzie lazienka na korytarzu ale wg mnie jest
                          ok.Blisko dworca no i rzut beretem do Starego MIasta !!! W sam raz na nocne
                          imprezki:)
                          Mieszkałem tez kiedys w akademikach AR, to jak sie wjezdza od Warszawy
                          pociagiem widac po lewej. Tam jest tanio, ale nie wiem czy studenci juz
                          wyjechali i opcja dziala.

A z innej beczki to polecam restauracje "Polakowski"
                          Sw. Tomasza 5 albo Miodowa 39, niby samoobsługowa ale jedzenie w sam raz,
                          smaczne i ladnie podane. Sphinxy i inne bulszity nie umywaja sie. Mozna sobie
                          skomponowac obiadek, za 12 zl na glowe to juz pełna wyzerka:)
                          • Gość: rita Re: Serdeczne dzięki !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 22:59
                            Wreszcie wybrałam coś - zacznę i ja sie rozglądać
                  • lecart Re: Noclegi w Krakowie 07.06.04, 16:33
                    thanx Rita za trone z noclegami:)
                    • Gość: rita Re: Noclegi w Krakowie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 21:54
                      jest jeszcze schronisko - Skaut , prawie w centrum Krakowa, musze zdobyć
                      jeszcze adres- a kiedy planujesz pobyt w grodzie Smoka ?
                      • Gość: Ed Re: Noclegi w Krakowie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 00:08
                        A tego nie jestem jeszcze w stanie precyzyjnie ustalić terminu.
                        Ale będę :))

Aktualnie nie mam zbytnich problemów, chociaż noclegowo Kraków w młodzieńczej
                        przeszłości wyciął mi zupełnie niezły numer :o((

P.S. Namiary przesłałem i już ponoć jest sprawa konkretnie zaklepana. Nie wiem
                        gdzie i jak, ale najważniejsze, że wszystko dzięki Tobie jest p[rzygotowane
                        bardzo pomyślnie. W rewnżu masz u mnie "kawę" "Pod Żaglami" :))

Pozdrawiam
                        • Gość: rita Re: Noclegi w Krakowie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 21:44
                          Przyjmuję rewanż kawowy, lubię kawę i w zamian masz u mnie deser do kawy :)
                          nie pisze jaki, bo pewnie podpadnę, takie coś mrożonego ;))))))))))))))

od jutra będę zalogowana, więc jak będziesz w Krakowie daj cynk
                          • Gość: Ed Re: Noclegi w Krakowie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 23:38
                            Ne ma problema :))
                            Ale jeszcze w tej chwili jestem w stanie uściślić czasowo. Myślę, że spełnią
                            się te zamiary gdzieś na przełomie lipca i sierpnia. Być może jakimś tam trafem
                            dcodatkowo zjedziemy się jeszcze z tym moim sympatycznym małżeństwem ckliwie
                            przypatrującym się zakamarkom Krakowa :))
                            Ale nie omieszkam dać znać o swoich zamiarach bardziej uchwytnie precyzyjnie.

Pozdrawiam
                      • lecart Re: Noclegi w Krakowie 11.06.04, 15:46
                        20 lipiec prawdopod. - jezeli nie znajde pracy w Olsztynie to robie sobie
                        wakacje w lipcu.
                        • Gość: rita Re: Noclegi w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:59
                          świetnie , będę już po zjeżdzie - jeszcze poszukam tanich noclegów lub coś
                          wykombinuję - miejmy dobrą wiarę :)
                          • Gość: rita Re: Noclegi w Krakowie - lecart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:36
                            znalazłam hotel Skaut tel. 022 659-01-21
                            cena noclegu 20zł

Ed - jak tylko będę miała bilet w ręku, dam znać , kawę bardzo lubię i z chęcią
                            wypiję :)
                            • Gość: rita Re: Noclegi w Krakowie - lecart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 21:39
                              Lecart - kierunkowy do Krakowa to chyba 0-12

Czy będzie jeszcze ktoś przyjezdny w Olsztynie na zjeżdzie ???????
                              • Gość: rita Re: Noclegi w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:07
                                Są jeszcze wolne miejsca noclegowe w Olsztynie
                                • Gość: rita Re: Noclegi w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 23:03
                                  www.2000greetings.com/gecko.swf
    • Gość: on Re: Noclegi w Olsztynie IP: 80.50.138.* 10.09.15, 12:15
      sprawdź ardatel.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka