Dodaj do ulubionych

Polska watahy

IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.11, 09:33
www.dlapolski.pl/07/06/czy-my-wszyscy-chcemy-takiej-polski/
Obserwuj wątek
    • Gość: mix Re: Polska watahy IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.11, 09:49
      Czy widzisz różnicę po między ubieraniem się w czarne sukienki a nie kolorowe? Odchylenia od normy występują w obydwu wypadkach piso-moherowy trollu.
      • Gość: pop Re: Polska watahy IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.11, 09:55
        tępy jabol
        • Gość: mix Re: Polska watahy IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.11, 09:59
          To jeszcze na dodatek daltenizm tobą miota :)
          • Gość: oto Re: Polska watahy IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 15:14
            www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/8_41_pod_palacem_prezydenckim_tu_jest_polska
            • Gość: anty-kaczory Polska jest tam,gdzie nie ma PiSdzielstwa IP: *.wbp.olsztyn.pl 07.07.11, 15:59
              I wie to czterech na pieciu Polakow...
              • Gość: cyt wataha się żre, a basiory przed sądem IP: *.olsztyn.mm.pl 07.07.11, 17:58
                Stary basior przed sądem:

- Czy mówił pan, że Stalin jest nieśmiertelny; że uczyni z Polski 17. republikę; czy krzyczał pan: „Precz z papieżem, niech żyje Stalin” - indagował dalej mecenas. - Oceniłem bardzo surowo swoją młodość jako haniebną; zrozumiałem ją i wyciągnąłem właściwe wnioski - odpowiedział Rymkiewicz. Rogowski złożył sądowi głośny wywiad z lat 80., w którym Rymkiewicz ostro oceniał swą młodość w stalinizmie - jako argument, że „strona pozwana stosuje podwójną miarę, rozgrzeszając siebie, a w pełni przypisując odpowiedzialność co najmniej dwóm redaktorom GW za to, członkami jakich organizacji byli ich rodzice”.

Pytany przez adwokata, przyznał że jego rodzice byli w PZPR. Jak się nazywał pana ojciec? - pytał adwokat, nawiązując do sprawdzania życiorysów rodziców redaktorów GW w GP. – „Schulz. Ojciec nie był Żydem, tylko Niemcem” - odparł Rymkiewicz. Pytany, czy był wyrzucony ze studiów, aresztowany czy internowany - jak naczelny GW Adam Michnik - Rymkiewicz zaprzeczył.

Więcej... wyborcza.pl/1,76842,9908069,Proces_Rymkiewicza__Czy_mowil_pan__ze_Stalin_jest.html#ixzz1RR2Vgard
                • Gość: ok Re: wataha się żre, a basiory przed sądem IP: *.1and1.pl 23.07.11, 21:07
                  powiedział prawde ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka