Dodaj do ulubionych

Nowa afera w PO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 11:40
Ta partia powinna dostać tytuł najbardziej aferalną partią w UE. Podobne pompowanie było swego czasu w Olsztynie.
www.rp.pl/artykul/683730-Lubuskie--zapisywali-ludzi-do-PO-bez-ich-wiedzy.html
Obserwuj wątek
    • competent PO nie potrzebuje czlonkow.Ma wladze. 06.07.11, 12:07
      I nadal bedzie ja sprawowalo po pazdzierniku,bo ciemny lud nie zglosuje na przedsiebiorstwo pogrzebowe "kaczory i spolka".
      Mimo afer spokojnie,z palcem w jakims otworze,rozjada kacze scierwo na miazge...
    • Gość: SD Re: Nowa afera w PO IP: *.play-internet.pl 06.07.11, 21:29
      "Afera" tzn. gdzieś, komuś zginęły jakieś pieniądze. A więc jakie i czyje pieniądze tu zginęły ?
      No to przypomnijcie też sobie leśny domek J. Kurskiego, pieniądze małżeństwa Łyżwińskich, lewe zwolnienia posłów PiS, czy podpisy europosłów PiS na komisjach w kraju i w Brukseli jednocześnie.
      Cała sprawa zaś wyszła na skutek prowadzonej przez PO na terenie woj. lubuskiego wewnętrznej weryfikacji członków.
      • Gość: haha Re: Nowa afera w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 21:38
        "Cała sprawa zaś wyszła na skutek prowadzonej przez PO na terenie woj. lubuskieg
        > o wewnętrznej weryfikacji członków."
        Nie kłam, wyszła bo ludzie donieśli ma aferałów na policję. Dostali od partii ciekawe " partyjne listy", od partii do której się nie zapisywali.
        Kłamstwo i oszustwa powinno PO wpisać sobie do swojego statutu - byłoby uczciwiej.
        • Gość: SD Re: Nowa afera w PO IP: *.play-internet.pl 06.07.11, 21:54
          Kto i za co przepraszał D. Tuska na billboardach, kto 4 lata temu obiecywał, że rządy PO to tylko puste apteczki i lodówki. Czy prawdę mówił w sejmie Ziobro ws. B. Blidy ?
          A kto to powiedział: "Nie będę premierem, jeżeli mój brat będzie prezydentem".
      • Gość: PO PO PO....... Re: Nowa afera w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 21:49
        Bo to jest tak jak się sprawy załatwia na cmentarzu. Trzeba było powiedzieć że my jesteśmy katolikami i każdy członek PO występuje w trzech osobach.
    • antymenel.1 Re: Nowa afera w PO 06.07.11, 21:52
      Pewnie zapatrzyli się na PiS i ich afery,komisarycznych nadzorców i tak dalej.Jedni drugich warci.Wywodzą się z jednego pnia.
    • Gość: gość Re: Nowa afera w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 22:06
      Ciekawe jak jest teraz w naszym województwie. Pełowcy uwielbiają szwindle, to już było:
      www.rodaknet.com/rp_adamski_11.htm
      • Gość: 44 Re: kolejna afera w PO IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 12:54
        fakty.interia.pl/polska/news/kopacz-popelnila-przestepstwo-byly-grozby-zemsty,1664879
        • Gość: cyt Re: kolejna afera w PO IP: *.olsztyn.mm.pl 07.07.11, 13:05
          Wszelka wladza Panie Kaczynski pochodzi od Boga, zaakceptuj Pan w koncu, ze Bog nie chce zebys rzadzil..
          • Gość: ? Re: kolejna afera w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 13:14
            Ależ z ciebie oszołom! W tym względzie Kaczyński nie dorasta ci do pięt!
        • Gość: dziecko kaczora Ja nie chce,aby tato byl przy wladzy IP: *.wbp.olsztyn.pl 07.07.11, 16:02
          Bo wiem,ze tato jest popierdo...ny...
          • Gość: gość Re: Ja nie chce,aby tato byl przy wladzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 16:08
            tak jak ty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka