Gość: oko IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.10.11, 23:37 www.tvo.com.pl/?pokaz=4317&page=produkcje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mp Re: Andrzej Ryński o SLD IP: *.santrex.net 05.10.11, 16:07 frazesy zniechęcają wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Andrzej Ryński o SLD IP: *.katowice.dialup-tdc.ids.pl 05.10.11, 16:40 A może ten kandydat przypomni sobie jeszcze przed wyborami, kto rozwalił SLD w Olsztynie? Na jego miejscu wstydził bym się nie tylko za zasługi położone na tym polu nie mówiąc już o kandydowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Andrzej Ryński o SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 00:17 szmit lewicy, toutes proportions gardées Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Andrzej Ryński o SLD IP: *.katowice.dialup-tdc.ids.pl 06.10.11, 02:08 Porównanie też. Aż trudno kategoryzować pewne zachowania bez wyciągania tradycyjnych szufladek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Andrzej Ryński o SLD IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.10.11, 22:40 Dobry kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Andrzej Ryński o SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 13:42 bardzo mądry człowiek i polityk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Andrzej Ryński o SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 13:45 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhg Czy warto o tym mówić? IP: *.dynamic.mm.pl 19.10.11, 14:04 Zwróćcie uwagę na demokratyczną pułapkę, jaką sobie SLD szykuje. Miller i jego zwolennicy są za prawyborami w partii. I spójrzcie na to, kto wygra w tych strukturach. Byli aparatczycy, typu w/w, esbecy, że nie wymienię i ewentualnie byle jacy młodzi, za plecami których stoją ci pierwsi. Jak sądzicie, kogo ci wybiorą na przewodniczącego partii i do ciał decyzyjnych? Właśnie takich, podobnych sobie. I zatoczymy koło. No, wicie, rozumicie. Tak więc, ani głowy, ani tym bardzie d... sobie tym nie zawracajcie. Niech to się wypali do ostatniego malwersanta idei i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Czy warto o tym mówić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 19:55 no i za parę lat sld będzie już tylko wspomnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artnhrw Re: Czy warto o tym mówić? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.10.11, 22:59 Wolę SLD jak gejów ,transwestytów i byłych przestępców u Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhg Re: Czy warto o tym mówić? IP: *.dynamic.mm.pl 21.10.11, 08:51 De gustibus (et de biustibus) non est disputandum... O polityce, a i i owszem... choć w tym przypadku może dajmy sobie spokój. Może pomilczymy nad tą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pana jhg Re: Czy warto o tym mówić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.11, 09:47 Widze Wasc.ze choc szczycisz sie wiedza,to jednak laciny nie znasz najlepiej.Mowimy: De gustibus non disputandum EST. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhg Do Pana X IP: *.dynamic.mm.pl 22.10.11, 10:06 Zgoda! Łacinę i grekę znam tylko i wyłącznie z prywatnego liceum, których w Polsce, za dawnych czasów było chyba dwa, a może nieco więcej... Znam na tyle, że dzieła starożytnych czytam bez pomocy słownika. To fakt, że istnieje łacina klasyczna, średniowieczna i uczniowska. W tej ostatniej orzeczenie nie zawsze jest na końcu. Pojął Pan jednak o co chodzi, a więc wielkiego błędu nie zrobiłem. Ten język, mimo że uważany za martwy, też służy porozumiewaniu się. Martwi mnie tylko, że stracił Pan moją modyfikację, do czego ta zasada jeszcze się odnosi, ale wcale nie namawiam do grzechu choćby myślą, mową, a broń Boże, uczynkiem... Choć powiem Panu, że za młodą, kształtną trójeczkę oddałbym moją znajomość łaciny i greki... Szczęść Boże na resztę dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Do Pana X IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.11, 14:54 Daje Panu za ekspiacje - cztery mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhg Re: Do Pana mastera IP: *.dynamic.mm.pl 22.10.11, 15:29 Z tego powodu, że starałem się być samodzielny i zawsze miałem własne zdanie, wszędzie i od wszystkich dostawałem mniej. I nauczyłem się tym zadowalać. Dlatego też i dziś rezygnuję z tej czwórki. Mniej mi w zupełności wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Synek .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.11, 15:50 A co z synkiem bandytą >? Jak tatusia wycięli w wyborach to mu trochę mniej pewnie będzie na ludzi napadać .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Synek .... IP: *.olsztyn.mm.pl 22.10.11, 18:35 Gość: gosć 22.10.11, 15:50 Odpowiedz A co z synkiem bandytą >? Jak tatusia wycięli w wyborach to mu trochę mniej pewnie będzie na ludzi napadać .... nie przepadam za sld ale uważam że to wyjątkowe świństwo obciążać kogoś za błędy dzieci. sama mam dzieci i wiem że mimo dobrych chęci nie zawsze robią to czego od nich oczekujemy. możemy odpowiadać za to co sami robimy. a za innych możemy się tylko wstydzić. ale cóż rozumiem że powyższa wypowiedź "gościa" to po prostu wyraz głupiej, niskiej i bezinteresownej złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Synek .... IP: *.ip.netia.com.pl 22.10.11, 18:51 Jest to tylko jedna strona medalu. Ale jeżeli za tym synkiem stają w obronie przed wymiarem sprawiedliwości posłowie i biskupi a synek mimo to kręci swoje baty, sytuacja pozostawia po sobie taki sam niesmak, jak spuścizna po LPR-owskiej Nowinie-Konopczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arystan Re: Do Pana mastera IP: 74.3.165.* 22.10.11, 20:32 Jhg! Wiesz, z kim sobie pogadałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhg Do Pana Arystana IP: *.dynamic.mm.pl 22.10.11, 20:57 Tak z fansld'em. Grasuje tu pod różnymi nickami. Znam tego przeciwnika doskonale. Wiem, jakie ma słabości, a ma je ciągle te same. Ktoś kto zna łacinę nie zwróciłby na to uwagi, bo błędu tam nie było. On jednak znalazł w słowniku, internetowym wersję obowiązująca w starożytności i natychmiast to wykorzystał. Znam ten typ satysfakcji. Bardzo lubi, kiedy traktuje się go jako osobę duchowną lub traktuje się go jako uczonego. I tak też zrobiłem. Położył się na słowie „ekspiacja”, które do mnie zupełnie, ale to zupełnie nie pasuje. Przypieczętował swoją głupotę, kiedy wystawił mi ocenę „cztery mniej”. Nie ma takiej oceny – jest 3+. Nadto taką ocenę już mi kiedyś wystawił „za odrobioną lekcję z liberalizmu”. Swój psychiczny defekt ujawnił też w nicku „master” - w trakcie dyskusji zmienia nicki na „lepsze”. No i ubawiłem się, choć sądziłem, że nikt tego nie zauważy. Okazuje się, że są bystrzejsi ode mnie, co zawsze zakładam, ale nie sądziłem, że ktoś śledzi taki drobiazg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Czy warto o tym mówić? IP: *.olsztyn.mm.pl 22.10.11, 18:37 Tylko Paliiiikot! www.youtube.com/watch?v=kdPsjYtMEsM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Czy warto o tym mówić? IP: *.ip.netia.com.pl 22.10.11, 18:52 Warto, bo do takich nastrojów społecznych doprowadziły dotychczasowe elity. Odpowiedz Link Zgłoś