Dodaj do ulubionych

Edico zdrowiej nam

10.11.11, 23:58
nie ukrywałem nigdy , że to mój Przyjaciel

przeszedł poważną operację

jest dobrze

Obserwuj wątek
    • yadol Re: Edico zdrowiej nam 11.11.11, 00:01
      adminie rusz dupę i dwa słowa Gościowi się chyba należą

gratuluję rodziny w pelamencie
      • n4eu Re: Edico zdrowiej nam 11.11.11, 07:32
        Edico trzymam mocno kciuki - wracaj szybko do zdrowia. Pozdrawiam.
    • Gość: jhg Re: Edico zdrowiej nam IP: *.dynamic.mm.pl 11.11.11, 10:23
      Rzeczywiście zdrowiej nam i nabieraj sił. Jako zdrowy dostaniesz od nas, z Szanownym Yadolem, szansę postawienia nam herbaty z żeńszeniowej. Nie pomoże już, nie zaszkodzi, ale lubimy, jak to wzmaga w Tobie Tao (dao) – drogę. Lubię ten Twój taoizm, bo jest taki chłonny, spolegliwy, a nawet synkretyczny wobec innych etyk. Czekamy. Nasz stolik najczęściej jest wolny.
      • Gość: sim ŁAPSY IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 10:29
        jw
        • Gość: jhg Re: ŁAPSY IP: *.dynamic.mm.pl 11.11.11, 11:08
          Sam nie posługuję się slangiem. Kocham język polski w jego literackiej wersji. Można oczywiście podnieść slang do rangi literackiej, jak to czyni J. Joyce w „Ulissesie”, ale wtedy dokładność i precyzja jest wymagana. Dlatego, dzieciaku (trudno powiedzieć: głupku), spójrz sobie do Miejskiego Słownika Slangu i Mowy Potocznej i ustal, co chciałeś powiedzieć... i napisz to poprawnie.
        • yadol znowu wdepnąłem w g0oowno z adsl 11.11.11, 12:06
          Gość portalu: sim napisał(a):

> jw

pecha mam jak zwykle ( Edico przepraszam za ten post )

człowiek zakłada wątek dla Przyjaciela , odzywają się porządni ludzie, życzą szanowanemu i mądremu człowiekowi zdrowia a to goowno z adsl zawsze coś wypierdzi, czuję się tak jakbym w nie wdepnął

zero kultury jak to u skamieniałej koorewni
          po co ty mendo (czyli wszo łonowa) żyjesz ?
          • Gość: 3 Re: znowu wdepnąłem w g0oowno z adsl IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 13:19
            forum nie jest od takich pierdół
            • Gość: GiM Re: znowu wdepnąłem w g0oowno z adsl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.11, 13:31
              Nie musisz czytać - jak są to w/g Ciebie pierdoły.
              Ed - zdrowiej - i się odezwij jak będziesz ruszał choć "jednym palcem"
              • Gość: bo Re: znowu wdepnąłem w g0oowno z adsl IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 13:38
                regulamin was nie obowiązuje, bezhołowie
                • Gość: GiM Re: znowu wdepnąłem w g0oowno z adsl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.11, 14:47
                  Idź mlaskać na stronę "nd" lub "gpc" (pisownia celowa) i tam wylewaj swe żale .
        • Gość: mk GOP IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.11, 20:48
          Czyli głupszy od psa. Dlaczego? Bo nawet pies zna granice sensu swego szczekania. Niestety, nie dotyczy to to trolli pokroju kecawy czy formalnie rzecz biorąc jego wielonickowców z adslu-u.
    • kaczoryjski Re: Edico zdrowiej nam 12.11.11, 16:37
      Mądry Człowieku życzymy Ci zdrowia i czekamy na Twój powrót.
      • Gość: 100%olsztyniak Re: Edico zdrowiej nam IP: 2.25.216.* 14.11.11, 20:56
        Nie przepadam za pogladami i wizjami edica dotyczacych rozwoju Olsztyna ale jest on prawdziwym olsztyniakiem z krwi i kosci i dlatego moja sympatia kieruje sie teraz do niego.Mam nadzieje ze edico szybko dojdzie do zdrowia i szybko wroci tu na forum
        • yadol Re: Edico zdrowiej nam 14.11.11, 21:02
          dobrze jest , już tu zagląda, jeszcze nie pisze ale czuje się lepiej
          • Gość: XXXX Re: Edico gnij nam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.11, 13:02
            Jerżeli dobrze kojarzę to typ EDICO to stary esbek dobrze w Olsztynie znany.Wyjątkowa gnida -dowody to wpisy na tym forum, psychopata zafiksowany w nienawiści do katolicyzmu .Obłąkany kolega politycznych wariatów pokroju Hessa czy Mao.
            Skrzywdził podczas swej "kariery " wielu ludzi a że nienawiść nie wygasła to póki sił w zramolałych paluchach klepie i sączy swój jad na tym forum.
            Ostatnio śmieć podupadł na zdrowiu i tu jest moze coś co go usprawiedzliwia .
            Usunięto mu z mózgu nowotwór (wg innej relacji guzy kiłowe ) to może trochę znormalnieje może to co tu wypisywał dyktowała mu choroba...
            • Gość: GiM Edico ....... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.11, 13:48
              Mam nadzieję,że ciebie (pisownia celowa) "XXXX" wcześniej dopadnie jakiś szybki syf i już nawet nie będzie trzeba operacji.
              A TY EDICO - zdrowiej nam i się odezwij jak będziesz mógł choćby jednym palcem pisać na klawiaturze.
            • Gość: sonia Re: Edico gnij nam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 18:39
              Do XXX, jakim trzeba być bydlakiem żeby takie słowa wypowiadać,jeśli tak bronisz katolicyzmu,to chyba myślisz, że nim jesteś,jeśli tak ma wyglądać człowiek wiary katolickiej to już chyba koniec świata,będziecie w mniejszości i oby szybko.Tak tak ten jad widać na każdym kroku tak zwanych katolików twego pokroju,niech was piekło pochłonie , gdybyś nim był to, chociaż trochę bałbyś się Boga.
              Edico dużo,dużo zdrówka trzymaj się i wracaj na fora,widzisz co się dzieje, nie można już tego czytać plemie ojca dyrektora zasrywa całe forum.
              • Gość: ein Re: Edico gnij nam IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.11, 18:46
                guzy, to juz wszystko jasne, a jabol tez ubol, chyba za głupi
              • Gość: ein Re: Edico gnij nam IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.11, 18:48
                guzy, to juz wszystko jasne, a jabol tez ubol, eee, chyba za głupi
                • Gość: sonia Re: Edico gnij nam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 18:59
                  guzy na ozorach też są możliwe,więc uważaj masz szansę katolu za złorzeczenie .
                • Gość: GiM Re: Edico gnij nam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.11, 19:06
                  "Ein" - w końcu się przyznałeś menelu - wielonickowcu jakie masz IQ. W zasadzie nie musiałeś mówić - i tak tu wszyscy wiemy o Twojej 1/inteligencji.
                  • Gość: ort Re: Edico gnij nam IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.11, 19:31
                    jest nadzieja że edico wyleczyli i nie bedzie juz bredził

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka