Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 20:43 dlaczego kotek już nie śpiewa ??? www.ihimlen.dk/flash_c-song.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cat_s Re: do cat_sa 06.06.04, 21:21 Rito, doprawdy sam nie wiem... Są rzeczy na niebie i w necie, o których nie śniło się naszym filozofom... :-( U mnie śpiewa, aż miło: www.ihimlen.dk/ A jak złośliwie się śmieje...;-) Bestia jedna! Pozdrawiam! cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: do cat_sa 06.06.04, 21:31 P.S. do Rity Link ogólny: www.ihimlen.dk/ a potem wybierz shii's sode sang U mnie działa!! Pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do cat_sa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 21:59 teraz działa, dziękuję, ta strona jest mi czasmi bardzo potrzebna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do cat_sa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 22:00 ale przy okazji oglądam inne strony, też są fajne - słucham misiów tańczących Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: do cat_sa 06.06.04, 22:31 Znasz może inne "kojące" albo przynajmniej śmieszne strony? POzdrawiam cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do cat_sa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 21:56 nie znam, jeśli coś zdobywam to zamieszczam jak widzisz w Klubie - czasmi przypadkowo mi ktoś wrzuci dla rozweselenia poczekaj , zaraz Ci coś narysuję ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do cat_sa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 21:59 ........ ____ #___ ... _____//______O___\\______ ---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: do cat_sa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 00:31 Ale to jest duński kotek i śpiewa w bardzo mało zrozumiałym języku :o)) Ale po duńsku "scool" znaczy mniej więcej to samo, co po polsku "na zdrowie". Podtekst historii jest nieco inny ale juz w dniu dzisiajszym na jedno wychodzi :)) To tak na marginesie wielojęzycznej Europy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do cat_sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:23 cat_s - jak wyzdrowiejesz w Krakowie czeka kawa :) jaki świat jest mały :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: do cat_sa 14.07.04, 19:51 czy cat_s ma cosik z birdą?-chodzi o osoby i niki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do cat_sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:54 chyba tak - a co za tym idzie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: do cat_sa 18.07.04, 10:56 jeśli to ta sama osoba,to sie bardzo dobrze znamy. Odpowiedz Link Zgłoś