Dodaj do ulubionych

Masakra Komisji Millera

IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 13:44
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dJTId6FCufw
Obserwuj wątek
    • Gość: GiM Re: Masakra Komisji Millera IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.12, 15:06
      "Wybitny znawca" nie rozróżnia rakiety nośnej z samolotem odrzutowym. Wszystko mówi samo za siebie. Nie wiem kto jest większym idiotą.
    • Gość: mix A konkretnie poza pomówieniem? IP: 31.41.81.* 01.02.12, 15:45
      Nie zdziwię się, gdy w końcu zniecierpliwiony wytoczy procesy cywilne. Czy znowu Kaczyński i PiS będzie uciekał w jakieś pseudo ugody, jak to jest teraz z Kaczmarkiem? Przecież ci ludzie nie mają odwagi ponieść konsekwencji nawet za własne słowa.
      • n4eu Re: A konkretnie poza pomówieniem? 01.02.12, 15:59
        Kaczmarek to "uczciwy" czlowiek. Kazdy to mogl zobaczyc widzac jego zachowanie na kamerze hotelowej. :D
        • Gość: mix Re: A konkretnie poza pomówieniem? IP: 31.41.81.* 01.02.12, 16:09
          Może wyjaśnisz, co wspólnego ma kamera z śledząca Kaczmarka z dowodami na rzecz uczciwości Kaczyńskiego czy afera gruntowa we wrabianiu Leppera w grę Kaczyńskiego? Czy dziadek z wermachtu nadal jest tym sztandarem uczciwości ekipy Kaczyńskiego?
          • n4eu Re: A konkretnie poza pomówieniem? 01.02.12, 16:40
            Wyjasnie jak Ty mi wyjasnisz co ma obluda Kaczorow do falszerstw komisji Millera.
            • Gość: mix Re: A konkretnie poza pomówieniem? IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 17:54
              Odpowiedź pytaniem na pytanie jest jedna z najbardziej podłych form w dyskusji stosowanych przez dyskutantów nie mających już nic do powiedzenia przed następnym atakiem furii. Nie będę jedna uprzedzał faktów i stwierdzę wprost, że Kaczyński w każdym swoim oświadczeniu mija się z prawdą, czego nie można powiedzieć o Millerze. Ze zdziwieniem tylko przyjmuję, że niektórym jest to nie tylko trudno zauważyć ale także zrozumieć taką oczywistą oczywistość. Zjawisko to ma głębsze pochodne i przyczyn takiego stanu rzeczy doszukuj się w swej świadomości.
              • n4eu Re: A konkretnie poza pomówieniem? 02.02.12, 08:12
                A ja znam jeszcze bardziej podla forme dyskusji ktora Ty stosujesz nagminnie gdy nie jestes w stanie zaprzeczyc oczywistym oczywistosciom. A mianowicie obrazanie innych. "Zjawisko to ma glebokie pochodne i przyczyn takiego stanu rzeczy doszukuj sie w swoich" - czerwonych korzeniach :D
                • Gość: mix Re: A konkretnie poza pomówieniem? IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.12, 09:31
                  A cóż warte są twoje informacje faniesld, kiedy cięgle powtarzasz te same swoje bzdury na forum, tylko pod innymi nickami? Nie stać cie ani na zmianę treści własnych wpisów nie wspominając już o zmianie formy czy języka. Jesteś jakimś zagubionym średniowiecznym rycerzem krzyżowym na tym forum nie potrafiącym wyciągnąć wniosków, że przez połowę milenium nawet zardzewiała zbroja rozsypała się w pył. Jestem przekonany, że nawet starożytni Persowie potraktowali by cię, jako zakompleksiałego intelektualnego nieudacznika niezdolnego do samodzielnego bytu.
    • Gość: taka prawda Re: Masakra Komisji Millera IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 17:43
      www.youtube.com/watch?v=Na4KbXEMZk4&feature=player_embedded
      • Gość: mk Re: Masakra Komisji Millera IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 18:19
        Binieda zmasakrował się sam bezlitośnie jak przedszkolak udający znajomość tabliczki mnożenia i takich jak ty trollu. Strzel sobie przy szybkości 300 km/godz, to organoleptycznie sprawdzisz, gdzie polecą twoje skrzydełka :)
    • antymenel.1 Re: Masakra Komisji Millera 01.02.12, 17:51
      No i co?Niekompetencja "profesora" została już wielokrotnie wykazana.Choroba Macierewicza jest faktem.Ciemnota się podnieca a wszyscy za ich głupotę płacą.
    • privus Perfidny idiotyzm wściekłej nagonki 01.02.12, 18:54
      Pierwszym winnym katastrofy smoleńskiej ma się okazać przewodniczący Komisji Śledczej d/s tego wypadku dla tego, że jedni nie potrafią ustalić winnych a drudzy żądają głów???
      Czy tak szybko ten kraj zbliża się do rozstrzygnięć spraw na poziomie Bantustanu???
      • Gość: anka A BOR ofiarą fanaberii kacyków IP: 31.41.81.* 02.02.12, 00:31
        bo jaśnie pan prezydent urządził sobie za pieniądze podatników przedwyborczą wycieczkę propagandową do Katynia mając w głębokim poważaniu demokrację, obowiązujące procedury i kanony dyplomatyczne. Czy Sarkozy wpychał się kiedykolwiek na spotkania swojego premiera z innym premierem? Nie był to prezydent z mojej bajki podobnie jak i obecny. Rozumiem i szanuję to, że prezydent zawsze reprezentuje "majestat Rzeczpospolitej". Ale chowanie Lecha Kaczyńskiego na Wawelu po jego poprzednich zachowaniach odczułam, jako kolejne naplucie własnemu społeczeństwu w twarz. Tym sposobem PiS z kościołem sprofanowali Wawel, a tego tolerować się nie godzi. Odczucia tego nie zmienią we mnie żadne watahy, a tym bardziej jakieś pisowskie czy kościelne.
        • Gość: mix Ktoś będzie odpowiadał za te awantury polityczne IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.12, 01:00
          W raporcie NIK podano, że BOR postąpił zgodnie z przepisami, ochraniając najważniejsze osoby w państwie podczas ich wizyt w Smoleńsku. Biegli natomiast uznali, że uchybienia BORu wpłynęły na bezpieczeństwo wizyty prezydenta i premiera. Kto tu kłamie w oczy? Raczej obojętni w sprawie inspektorzy NIK, czy usunięci poprzednio szefowie BOR robiący teraz za biegłych dla prokuratury. Coraz bardziej zastanawiam się, czy prezydent nie powinien najpierw skasować Seremetę za sposób funkcjonowania prokuratury. Nie jest to pierwsza wpadka jego podwładnych a jest przecież odpowiedzialny za funkcjonowanie całej prokuratury.
          • Gość: anka Kim trzeba być IP: 31.41.81.* 02.02.12, 01:18
            by jeszcze wycierać sobie perfidną gębę nieżyjącymi oficerami BOR?
            wyborcza.pl/1,91446,11057797,PiS_chce_dymisji_szefa_BOR_i_nowej_komisji_ws__Smolenska.html
    • Gość: komisja bez sumien Re: Masakra Komisji Millera IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.12, 06:05
      wiadomosci.wp.pl/title,Przelom-ws-Smolenska-To-moze-zmienic-wszystko,wid,14225418,wiadomosc.html?ticaid=1ddbf
      • Gość: mix Hahaha... Nadzwyczaj to dobre :o)) IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.12, 10:39
        I godne wszelkiej maści piso-głowych ;)

Nie wiedziały o tym żadne komisje, specjaliści od wszelkich spraw ważnych i nieważnych, prokuratorzy a nawet Antek wicemajster ze swoim profesorem układającym klocki lodowe w piekarniku. Nie zanotowały tego nawet czarne skrzynki zapisujące tysiące parametrów podczas lotu, ale wiedział o tym pilot Jaka-40, bo oko ma sprawne jak mikroskop elektronowy i ucho odbiera na wszystkich częstotliwościach i odkryła to wszystko jak zawsze prawdomówna Gazeta Polska ;o))

Mnie humoru nie brakuje i też ani mi się śni przenosić dla poprawy samopoczucia się daty 1-go kwietnia na jakiś tam dzień lutego. Mają racje niektórzy twierdząc, że śmierdzi od ciebie porąbany adsl-u niedorozwojem i głupotą na odległość znacznie przekraczającą długość własnej szerokości geograficznej ;o))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka