jajakoekonomista 13.03.12, 15:11 Obaj kandydaci będą "rozwijać" w budynkach. olsztynski.blogspot.com/2012/03/uniwersytet-na-peryferiach.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Nie nie nie ! panie semaforze niezastąpiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 16:36 No TAK ! Jednak się nie myliłem w swojej ocenie pana senatora ! Sam nałapał srok za ogon tylko nigdzie go nie ma i nic jakoś nie widać jego sukcesów ! (senatorskich). To teraz swoich kolesi weźmie do pomocy....! Pan dziekan, wykładowca, radny ....! Nic dziwnego, że później młodzi ludzie jak kończą studia to nie mają szansy na pracę i karierę. Wszystkie stanowiska zajęte przez kolesi,(z dawnych lat), z partyjnych stołków itp. Tym razem gratuluje sobie,,, NOSA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakas Re: Nie nie nie ! panie semaforze niezastąpiony IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.03.12, 16:59 ale bzdury az sie czytac tego nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Z kim chcą współpracować rektorzy. Oto ich wybr... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.03.12, 18:04 Prof. Gornowicz startuje również na dziekana, czyli nie wierzy, że zostanie prorektorem? czy chce być prorektorem i dziekanem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie lubie bucow Re: Z kim chcą współpracować rektorzy. Oto ich wy IP: *.rdns.blackberry.net 13.03.12, 18:19 Szczepan, przestan już ziac tym jadem i nienawiscia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Z kim chcą współpracować rektorzy. Oto ich wy IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 18:45 Ale jajca. Szczepan się piekli i boi się że Górecki przeszkodzi mu w zostaniu rektorem w 2016. Udaje obrońce moralności a sam tak naprawdę nie wie co to jest. Od Gornowicza mógłby czerpać lekcje w tym zakresie. Ten przynajmniej nie startuje na prorektora z dwóch ekip jednocześnie kłamiąc wszystkim wokół :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Z kim chcą współpracować rektorzy. Oto ich wy IP: 176.31.202.* 13.03.12, 20:23 Pitbule tak mają. Tym się różnią od innych ras. Szczepanowi F. wydaje się, że zarządzanie uniwersytetem (nawet takim jak UWM, a może szczególnie takim!) jest porównywalne z zarządzaniem PGR-em (na czym się zna wyjątkowo dobrze!) a prorektorzy to brygadziści. Prawdą jest, że bez wahania oddałabym głos na Górniewicza. To autentycznie spokojny i, jak na dzisiejsze czasy, uczciwy człowiek. Menedżer z niego marny, ale dobry człowiek i ktoś, komu tytuł profesorski przystoi. Gdy dowiedziałam się jednak, że TA ekipa pozostaje to nawet prof Janowski nie jest mnie w stanie przekonać. Zachodzę w głowę, jak taki człowiek mógł otoczyć się TAKIMI ludźmi! Czym go kupili? A może i jego zastraszyli? Trudno. Zostaje Senator i choć daleko mu do ideału to jednak wybrał właściwych ludzi, którzy zapewnią przynajmniej sprawne funkcjonowanie Uczelni. Zniknie może strach, pojawi się nadzieja, że coś jeszcze można zrobić a PISdzielcze praktyki i buractwo tak się plenić nie będą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walerian Z kim chcą współpracować rektorzy. Oto ich wybr... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.12, 19:31 "Jednak sąd uznał, że złożyło on oświadczenie lustracyjne niezgodne z prawdą." Jak złożyło to ono. Ale żeby tak jechać z profesorem pod pretekstem literówki?! "W ekipie Józefa Góreckiego za sprawy...". Jak obaj Józwy to mnie się może pomylić przy głosowaniu. Wolałbym żeby obaj byli Ryśki bo to fajne chłopaki. Miałem głosować jutro na Góreckiego ale teraz już nie mam watpliwości!!! Tylko Górniewicz!!!! Powód? Jest tylko jeden i nazywa się GORNOWICZ!!!! Jeśli Pan przegra Panie Górecki - a mam nadzieję, że tak będzie mimo całej sympati dla Pana - to głównie dzięki "zagraniu" w Gornowicza! Przepraszam, ale nie mogę w tej sytuacji dotrzymać umowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Z kim chcą współpracować rektorzy. Oto ich wy IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 20:13 Ja natomiast znam dużo ludzi, których odstrasza pan Szczepan. Każdy kto zna Gornowicza wie, że to spoko koleś w przeciwieństwie do swojego kolegi z wydziału... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Z kim chcą współpracować rektorzy. Oto ich wy IP: *.205.67.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.03.12, 22:29 A głosuj człowieku jak uważasz, tylko nie płacz jak przez następne 4 lata będziesz słuchał o kolejnych dokonaniach pitbulli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Konsolidacja towarzystwa w imię interesów IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 20:15 Wbrew pozorom powiem to z wielkim bólem: ....a nie mówiłem? Mirosław Gornowicz na stołek - konsolidacja i wzmocnienie pozycji obecnego zakłamanego i roztrwaniającego majątek miasta towarzystwa, z myślą o obronie "częstochowy"... Jedyna nadzieja dla miasta jest w studentach, choć może i reszcie elektorów? Oj, ciekawie się porobiło... Ciekawe który szczebel partyjniactwa PO i Ordynackiej szyje te buty (bo napewno nie ten najniższy). Pan Senator chce być kandydatem, ale nie chodzi tu tylko o UWM, oj nie chodzi... biada klasie średniej, biada młodym, biada uczciwym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Z kim chcą współpracować rektorzy. Oto ich wybr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 20:20 Slyszalem ze kordan sie odwolal to chyba nie jest jeszcze skazany, a Gornowicz i śliski Jnusz to dopiero checa. Cale to kolegium Góreckiego to farsa. Słyszalem ze zaproponowoał Gorniewiczowi, ciekawe za kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Z kim chcą współpracować rektorzy. Oto ich wy IP: 176.31.202.* 13.03.12, 20:30 Senator myśli o własnym interesie. Utożsamia się z uczelnią i wie, że tym będzie jemu lepiej im uczelnia będzie w lepszej kondycji. ot i wszystko. A co do tych Twoich sensacji dotyczących co i komu proponował, to ja Ci proponuję - nie dopijaj już tej do końca tej flaszki, zostaw coś na jutro. Będzie Ci smutno po ogłoszeniu wyników, to se chlapniesz choć łyka na te bóle... Zostaw sobie dwa łyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Anny Re: Z kim chcą współpracować rektorzy. Oto ich wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 21:24 Senator myśli o własnym interesie. Tak Anno masz rację, ale tylko o swoim. To pewne, że niestety nie utożsamia się z Uczelnią tylko myśli o interesie. SWoim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Z kim chcą współpracować rektorzy. Oto ich wybr... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.12, 21:20 Brawo Panie Senatorze, życzę powodzenia i trzymam kciuki. Jedynie wybór Pana na stanowisko Rektora daje szanse rozwoju UWM. Słuszny wybór prorektorów. Wierze że Kanclerza i Kwestor jak również kierowników działów wybierze Pan zgodnie z kwalifikacjami. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Janusz IP: 37.30.83.* 13.03.12, 23:04 Chciałbym zobaczyć minę J. jak studenciaki nie zaakceptują jego kandydatury ;) Jeśli jako dziekan potrafi tylko obiecywać szczególnie studentom to już widzę jak na niego zagłosują ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Józek IP: *.olsztyn.mm.pl 14.03.12, 07:09 Niektórzy już zapomnieli jakie królestwo stworzył Górecki. Co obiecywał. A co dotrzymał. Teraz też obieca. A co dotrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś