Gość: A. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.08.12, 10:02 Ohoho, to się pan Kurs napracował nad artykułem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Właśnie widziałem... IP: *.play-internet.pl 24.08.12, 11:13 Nie ma nikogo ;) Jest jakiś gość z TV regionalnej (pewnie z pół godziny pokażą w TV) Z gapiów jest tylko Bródek z aparatem... Pewnie jeszcze pojawią się starsze osoby, bo z ryneczku wracają z pietruszką i kapustą. Jakby z godzinę później otwierali to i ich by nie było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Właśnie widziałem... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.08.12, 12:58 No i po jaką cholerę takie głupoty pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj,oj Wczoraj i dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.12, 12:27 He, he DOBRE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wczoraj i dziś IP: *.play-internet.pl 24.08.12, 13:03 Ciekawe ile grzymowicz wydał publicznych pieniędzy na "swoją" i dla swoich imprezę? Mnie to interesuje. Na fotkach nie ma obcych... Sami do siebie przemawiają... Mogli to zrobić w jakimś pokoju w Ratuszu, a pieniądze przeznaczyć na Dom Dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacz Re: Wczoraj i dziś IP: *.ups.pl 24.08.12, 13:31 Tu jest relacja: olsztynski.blogspot.com/2012/08/bizancjum-schowane-w-podziemiu.html Odpowiedz Link Zgłoś