Dodaj do ulubionych

Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy

14.09.12, 15:55
W związku z zapowiadanymi demonstracjami w obronie mediów wielu mieszkańców Olsztyna wybiera się do Warszawy 29 września. Z tego co wiem wyjazdy organizują Radio Maryja, Gazeta Polska, PiS, Solidarności, Solidarni 2010, SP,......

do zobaczenia w Warszawie
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 19:57
      A ile kosztuje taki wyjazd ?.
      Czy bezrobotni słuchacze RM mogą liczyć na darmowy przejazd ?
      • kecawa Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy 15.09.12, 06:52
        Trzeba skontaktować się z ww. organizacjami -tam posiadają pełną informację.
        • Gość: mix Czyszczenie stajni Augiasza czas zacząć IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.12, 11:03
          Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim gimnazjum w Lubinie

• Gość: Antypisowiec Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: 145.253.174.* 27.09.12, 13:30
        Niech tam sobie jada, zobacza Warszawe, fajna rozrywka. Szerokiej drogi!
      • Gość: Gorzalokowiec Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.pools.arcor-ip.net 27.09.12, 23:03
        Szerokiej drogi i popijcie porządnią wódkę.
    • Gość: b28 Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.dynamic.mm.pl 14.09.12, 21:37
      Czyli pojedzie razem 6 osób?
      • Gość: czytelnik Czyli kecawa z tesciowa IP: 83.92.23.* 17.09.12, 16:42
        i jego trojka dzieci?
    • Gość: Greg Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.09.12, 22:11
      Megalomania gigant "..Mieszkańcy.." Jak to ładnie brzmi. My Naród (czyli ja). I Ijeszcze podobne hasła gasnącego pis-u .....
      • Gość: Obserwator Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.12, 07:36
        Panie Kecawo.
        Jak można się z nimi skontaktować ?.
        Może jakiś adres bo w poniedziałek będę w Olsztynie.
        • Gość: SD Re: Gdzie jest administrator ? IP: *.olsztyn.mm.pl 15.09.12, 17:58
          Dlaczego nie likwiduje tego wątku ? Co ma wspólnego z Olsztynem jawnie politycznie zbiegowisko organizowane przez PiS i pana o. derektora RM w Warszawie ?
          Wygląda na to, że panom z PiS-u chyba jednak brakuje forów, by się na nich reklamować ? Panowie z PiS-u spadajcie do siebie, do Naszego Dziennika, Gazety Polskiej, czy chociażby Radia Maryja. Tu na forum Gazety Wyborczej jesteście tylko spamem.
          • Gość: Greg Re: Gdzie jest administrator ? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.09.12, 18:51
            Przecież wiesz dobrze , że tamte fora NIE ISTNIEJĄ !!.
            Kecawa i całe ichnie tałatajstwo mają nadzieję , że reklamując to TU jeszcze ktoś im się dokoptuje.
            • Gość: SD Re: Jak to, czemu ? IP: *.olsztyn.mm.pl 15.09.12, 19:03
              Może założyciel tego wątku jakoś wytłumaczy, dlaczego tak jest. Tych swoich gazetek macie przecież pełno. Nie jestem w stanie ich nawet spamiętać.
    • Gość: ZOMO też jedzie Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: 69.163.40.* 15.09.12, 19:11
      www.youtube.com/watch?v=V9nTMs6QeUs
      • Gość: Greg Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.09.12, 19:13
        Przyda się - tylko niech zabiorą "długie lole" - będą potrzebne.
        • Gość: ogg Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: 69.163.40.* 15.09.12, 19:22
          www.youtube.com/watch?v=cqBKEg2GLH4
          • Gość: Greg Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.09.12, 19:31
            Nie będę "się powtarzał". Debilizm nawiedzonych należy tępić.
            • Gość: pilne Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.bluehost.com 15.09.12, 19:42
              www.youtube.com/watch?v=ZD2Wb6bjvgU
              • Gość: SD Re: Panowie z PiS, mam dla was propozycję : IP: *.olsztyn.mm.pl 15.09.12, 19:54
                www.rynekmedyczny.pl/NZOZ_AKSON_Poradnia_Zdrowia_Psychicznego_Oddzia%C5%82_Dzienny,Olsztyn,Sielska,ZOZ,3882930,3882931
                • Gość: Greg Re: Panowie z PiS, mam dla was propozycję : IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.09.12, 19:57
                  Ich przypadki są beznadziejne - medycyna w takim przypadku już nic im nie pomoże.
    • Gość: ujk Okupant zabrał głos IP: 217.170.175.* 16.09.12, 19:14

Rozwiązać Sejm! Władze Rzeczypospolitej są chore - grzmi biskup na Jasnej Górze

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12493795,Bp_Antoni_Dydycz_grzmi_z_Jasnej_Gory__Rzadzacy_traktuja.html?lokale=olsztyn
      • edico Re: Okupant zabrał głos 20.09.12, 11:12
        Mam nadzieję, że dni Dydycza są tak samo policzone jak paru jego poprzedników. W tym zakresie polityka Benedykta XVI zasługuje na pozytywne uznanie, chociaż przyjęcie imienia Benadykta jako kościelnego patrona Europy przez byłego SS-mana nadal budzi przynajmniej u mnie mnie pewien niesmak niesmak. Watykan i biskupi zbyt często w historii zabierali głos na temat Polski ze skutkami niezbyt chwalebnymi da tego kraju lansując przede wszystkim interesy zaborców.
    • kecawa Mam propozycję- prośbę 17.09.12, 11:51
      Mam prośbę do prawicowych decydentów w Olsztynie- niech wyjazd wszystkich autokarów będzie skorelowany. Jak pięknie by było gdyby Olsztyn zaprezentował się w Warszawie poprzez przybycie na miejsce zgromadzenia w zwartych kolumnach i z pieśnią na ustach

kecaw
      • Gość: czytelnik Re: Mam propozycję- prośbę IP: 83.92.23.* 17.09.12, 12:03
        "...z pieśnią na ustach" typu boze cos Polske wprowadzil w lamy kecawowej sfanatyzowanej glupoty...
        • Gość: no proszę Re: Mam propozycję- prośbę IP: *.olsztyn.mm.pl 17.09.12, 16:52
          Coś ty, przecież od dawna wiadomo, CZYJE pieśni oni tam będą śpiewali w 73 rocznicę kapitulacji Warszawy... Kecawa nawet się z tym nie kryje, sama przyznaje, że oni "cytują"...
          • Gość: SD Re: A czy będą tam pani Joanna i biały namiot ? IP: *.olsztyn.mm.pl 17.09.12, 22:21
            Jak tak, to może też pojadę. Może sobie zrobię zdjęcia.
            • Gość: Greg Re: A czy będą tam pani Joanna i biały namiot ? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.09.12, 23:37
              Aha - czyli "Matka Joanna od namiotu"....
              A megaloman "Kecuś" już widzi te nieprzebrane tłumy z Olsztyna w sile -------"jednej okejki"..
              • Gość: ojej Re: A czy będą tam pani Joanna i biały namiot ? IP: *.olsztyn.mm.pl 17.09.12, 23:43
                "Cały naród demoluje swoją stolicę"?
                • Gość: Greg Re: A czy będą tam pani Joanna i biały namiot ? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.09.12, 00:51
                  Doskonałe określenie.
            • antymenel.1 Re: A czy będą tam pani Joanna i biały namiot ? 19.09.12, 09:02
              Tam będą wyłącznie p.Joanny.Oni wszyscy maja identyczne problemy ze zdrowiem.
    • Gość: bj Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.vectro.com 19.09.12, 08:58

jako środek transportu rekomenduję radex
      jajakobyly.bloog.pl/d,,id,5979628,m,maja,r,2010,title,PODROZE-KSZTALCA,index.html?ticaid=6f320
      • Gość: SD Re: Hahaha IP: *.olsztyn.mm.pl 19.09.12, 17:27
        wpolityce.pl/wydarzenia/36562-ujawniamy-nie-bedzie-mszy-swietej-i-homilii-dla-uczestnikow-marszu-obudz-sie-polsko-zdecydowala-wola-arcybiskupa-kazimierza-nycza
        • Gość: Migo Re: Hahaha IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.12, 18:18
          Spokojnie - Natanek odprawi.
        • Gość: wz Re: Hahaha IP: 31.211.154.* 20.09.12, 09:44

teraz takie sprawy są konsultowane z cyrylem
    • Gość: witold Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.psychz.net 19.09.12, 23:13

autobusy to łatwizna, powinna ruszyć pielgrzyymka piesza z feretronami i śpiewami w stylu "racz nam wrócić, panie"
      • Gość: mix Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.12, 11:16
        Gość portalu: witold napisał(a):

..."racz nam wrócić, panie"

Co wrócić, skoro o historii, zwyczajach i wierze swoich słowiańskich praojców już dawno zapomnieli?
    • Gość: zawisza Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.pl 21.09.12, 09:18
      juz najwyzszy czas wyjsc i sie pokazac, ilu nas jest, ilu bedzie, ilu zostanie z reszty.ktora nie WESZLA, wiem beda ofiary, wiem moge to byc ja, mojsyn, moze to bedziesz ty! ale juz czas. zacznij tu i teraz
      • warmiak52 Propozycje pieśni na ustach... :) 21.09.12, 10:51
        kecawa napisał:

Mam prośbę do prawicowych decydentów w Olsztynie- niech wyjazd wszystkich autokarów będzie skorelowany. Jak pięknie by było gdyby Olsztyn zaprezentował się w Warszawie poprzez przybycie na miejsce zgromadzenia w zwartych kolumnach i z pieśnią na ustach.

Mam następujące propozycje tej pieśni:
        1. "... a teraz idziemy na jednego
        2. "Moherowe berety"
        3. "Legia to stara k...a..." / albo nie,bo kibole-patrioci mogą spuścić wam wpier..l/
        4. "Kaczuszko wiesz maki..."
        5. "Miała baba kaczora"
        6. "Bando, bando..."

Można też pomyśleć o czymś oryginalnym np.
        Kecawa wykona wspólnie z posłanką Sobecką taniec "Kaczuchy" albo też zaśpiewa Jej na klęczkach znany przebój "Jesteś szalona..." ???
        A może jakieś inne propozycje ???
        W nagrodę będzie można pojechać do Warszawy za jedyne 30 PLN.
    • privus I kto tu jest lemingiem kecawo? :)) 21.09.12, 11:32
      Istotą "leminżyzmu" jest bezmyślne podążanie za przewodnikiem stada - czyli wypisz, wymaluj te wasze "marsze" z darciem japy i wymachiwaniem krzyżami. Jak widać, w świecie kecawowych aplikacji nie ma nic niemożliwego a uliczny hardkor jest mile widziany w każdej postaci. Wymagana jest tylko JavaScript obsługująca tę dysjunktywną kafeterię polit-zoologicznej ulicznej grzanki :)
      • privus Kecawie śni się 21.09.12, 11:45
        elitarna salezjańska szkoła seksu oralnego w nowym rozszerzonym wydaniu :)
      • Gość: kamil Re: I kto tu jest lemingiem kecawo? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 22:26

pieśń w temaice, do śpiewania na zlocie
        www.youtube.com/watch?v=E853D57H8Sg
        • kecawa Re: I kto tu jest lemingiem kecawo? :)) 27.09.12, 07:21
          słuchałeś a nie usłyszałeś

pozdrawiam i wielkie dzięki za ową pieśń

kecaw
      • Gość: kamil Re: I kto tu jest lemingiem kecawo? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 22:27

pieśń w temacie, do śpiewania na zlocie
        www.youtube.com/watch?v=E853D57H8Sg
    • Gość: Jadwiga Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: 216.59.0.* 24.09.12, 12:15

To w końcu kiedy i gdzie jest odjazd autokaru? Dopytywałam nawet u proboszcza, ale nikt nic nie wie. Oraz czy autokar jest dostoowany dla osób niepełnosprawnych?
      • Gość: turysta Przejazdy do Warszawy odwolane IP: *.wbp.olsztyn.pl 24.09.12, 12:39
        Kazdy chcacy uczestniczyc w marszu ma sie tam dostac na wlasna reke.
    • Gość: bożena Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.pl 25.09.12, 23:51

radio dla osób prawdziwie pobożnych - polecam
      www.radiofaustyna.pl/
      • Gość: zyta Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.toya.net.pl 27.09.12, 09:46
        A który to papież powiedział, że nieuctwo jest matką prawdziwej pobożności? I czy nie miał racji?
    • kecawa 7-8 wyjazdy 27.09.12, 08:43
      do zobaczenia w Warszawie
      • Gość: barczewiak Re: 7-8 wyjazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 12:42

z którą grupą jedziesz, czy może na własną rękę?
      • Gość: Ferdek Re: 7-8 wyjazdy IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.12, 17:50
        Nie obcinaj ręki, która cię karmi jełopie - Polska
    • Gość: Maria Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 14:53

Nie lękajcie się, gdyż Prawda was wyzwoli.
      • Gość: remik jedzie wiele aut prywatnych, gdzie parkować IP: *.ProcesosIRC.org 27.09.12, 15:12
        i jak dalej postępować ?
      • Gość: xzxcv Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.12, 22:50

"Nie lękajcie się, gdyż Prawda was wyzwoli. " a praca uczyni wolnym ...
    • Gość: A.K. W Grecji i Hiszpanii ludzie demonstrują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.12, 15:53
      w obawie co jutro do garnka włożą, a u nas o co idzie?
      O Telewizję Trwam!!!
      Telewizja Trwam! Trwa! Trwa Mać!
      Życzę owocnego demonstrowania!
      • kecawa Re: W Grecji i Hiszpanii ludzie demonstrują 27.09.12, 19:23
        Nawet nie raczyłeś spojrzeć na cele przyświecające demonstrantom. Żądanie by na multipleksie była TRWAM jest tylko jednym żądań demontujących

ps naucz się czytać kompleksowo a nie G.Wybiorczo
        • Gość: ben Re: W Grecji i Hiszpanii ludzie demonstrują IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.12, 22:52
          Cele ???? -> jątrzyć i kolaborować z watykanem.
    • Gość: mk Kolejny cyrk PiSo-moherowy IP: *.ip.netia.com.pl 28.09.12, 07:00
      organizowany pod hasłem "Obudź się Polsko". Przez 9 godz. (jak wynika to ze zezwolenie) będzie można zobaczyć niezłą zadymę. Kończy się możliwość ujeżdżania smoleńskich trumien napędzanych w kierunku tronu. Jako ciekawostkę można dodać, że url=http://www.wiadomosci24.pl/artykul/w_marszu_pis_u_wezma_udzial_kibole_i_wojciech_cejrowski_244419.html]W marszu PiS-u wezmą udział kibole i Wojciech Cejrowski[/url]. A jedyny cel tej manifestacji, to przedstawienie wspólnego kandydata na premiera Prawa i Sprawiedliwości i Radia Maryja. Zobacz, co się działo podczas innej niedawnej manifestacji PiS. Zapowiedź Solidarności jest jednoznaczna:
      www.fakt.pl/Zwiazkowcy-dolacza-do-manifestacji-PiS-u-w-Warszawie,artykuly,177314,1.html
      Ja się pytom, nie jako górnik z kopalni Bytom - kiedy do k...-nędzy to się skończy?
      • kecawa Re: Kolejny leming bredzi 28.09.12, 07:25
        Czyżbyś miał wątpliwości czy to co jest stałym elementem demokracji ma być realizowane w Polsce.Prawo do demonstrowania jest taką cechą.
        Czy tobie się to podoba czy nie dziesiątki tysięcy wyjdzie na ulice Warszawy by nie prosić lecz zażądać od rządzących miejsca w przestrzeni publicznej dla telewizji TRWAM. Powtarzam nie mamy zamiaru tam prosić lecz żądać

kecaw jadący jutro do Warszawy
        • Gość: grażyna wam trwam IP: *.olsztyn.mm.pl 28.09.12, 07:29
          Bo wam trwam się należy? Ponad prawem? A może by rydzyk wpierw pokazał wymagane prawem dokumenty?
          • Gość: bożena Re: wam trwam IP: *.pl 28.09.12, 10:02

ojciec tadeusz powinien dostać nobla, nobla
            • Gość: mk Re: wam trwam IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.12, 04:04
              Pierwszy stopień jobla ma już kecawa.
          • kecawa Re: nam trwam a wam TVN 28.09.12, 15:24
            Po prostu nam katolikom się dostęp do multipleksu należy.Dwa miliony czterysta tysięcy podpisów oraz te setki tysiące na ulicach w legalnych wszak demonstracjach wzmacnia nasze nie prośby lecz żądanie.
            ps
            czego się boisz ? wolnego słowa i wolnego obrazu w TV ?Ja ci nie zabraniam oglądać TVN czy TVP
            • Gość: ol Re: nam trwam a wam TVN IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.12, 16:33
              "Po prostu nam katolikom się dostęp do multipleksu należy."

A z jakiej to niby racji należy się nieudaczniku ?

Czy jesteś świętą krową ?

Jest to klasyczny tekst zadufanego w sobie komucha.
              • kecawa Re: nam trwam a wam TVN 28.09.12, 17:15
                Zapraszam do Warszawy to zrozumiesz, że żadnej łaski rząd tuskowaty nam nie robi Trwam nam się należy

ps
                oglądaj sobie co chcesz i gdzie chcesz gale się w takim razie odwal od tego co ja chcę oglądać

pozdrawiam leminga
                • Gość: ol Re: nam trwam a wam TVN IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.12, 00:27
                  Nie interesują mnie zdrajcy naszej Ojczyzny - POLSKI !!!!!
                • Gość: mk Nowa Koimuna Paryska kecawy? IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.12, 04:21
                  Może to było i dobre mając na uwadze, ilu tych komunardów nie utrzymało swej głowy dłużej jak kilka miesięcy. W każdym bądź razie bez względu na ocenę, dopiero od Komuny Paryskiej zaczęło się mówić o prawach człowieka i równości praw, czego piso-moherowe środowisko do dnia dzisiejszego nie potrafi uznać. Czy takie środowisko ma prawo szermować nie przyswajalnym dla siebie pojęciem demokracja? Obawiam się, że utworzony w wyniku takiego impulsu jakiś nowy Komitet Centralny powtórzy swoje dekrety nie wykluczając zdecydowanego podniesienia kwestii rozdziału Kościoła od państwa. W ten sposób zamiast oczekiwanej śliwki, otrzymacie potężnego prztyczka w nos zupełnie zmieniającego wizję i status.
                  • kecawa Re: Nowa Koimuna Paryska kecawy? 30.09.12, 08:55
                    Niedouczony a zauroczony zbrodniczą lewicą lemingu- prawa człowieka to troszkę wcześniej zostały zdefiniowane- przykazania , przykazania- dekalog się kłania

jak to idee lewicowe jak socjalizm, faszyzm potrafią w sposób trwały zindoktrynować ludzi
            • warmiak52 Re: nam trwam a wam TVN 28.09.12, 17:12
              kecawa napisał:

Po prostu nam katolikom się dostęp do multipleksu należy.Dwa miliony czterysta tysięcy podpisów oraz te setki tysiące na ulicach w legalnych wszak demonstracjach wzmacnia nasze nie prośby lecz żądanie.
              ps
              czego się boisz ? wolnego słowa i wolnego obrazu w TV ?Ja ci nie zabraniam oglądać TVN czy TVP.

Gówno się wam należy nie darmowy multipleks. Chcecie go to zróbcie zrzutę i bez problemu otrzymacie miejsce dla Rydzyk-TV.
              Zamiast składać nic nie kosztujące podpisy, niech każdy z podpisujących dorzuci 10 PLN i miejsce dla Oszołom-TV macie.
              Tyle, że wy już się przyzwyczailiście, że czarni otrzymują wszystko na krzywy ryj. Tyle, że z tym koniec; dość już wydoiliście Polskę szubrawcy !!!
              • kecawa jedziemy by nie prosić 28.09.12, 17:19
                Wiem że ciebie to boli ale nawet przez sekundę Twój rząd nie dal możliwości by o miejscu na multipleksie zadecydował przetarg- decyzje podjęli polityczną i dlatego z Olsztyna jedzie kilkanaście autokarów i by zaprotestować .
                Jedziemy by nie prosić ale żądać
                • warmiak52 Re: jedziemy by nie prosić 28.09.12, 18:07
                  kecawa napisał:

Jedziemy by nie prosić ale żądać

A żądaj sobie, żądaj ile tylko zapragniesz.
                  Tyle, że skończyła się czarna RP i waluta pod nazwą "Bóg zapłać".
                  Mam nadzieję, że teraz będziecie darmozjady za wszystko płacić.
                  I za klechów w szkołach, i za czarnych emerytów, i za bezprawnie zagarnięty przez kościół majątek narodowy.
                  Pamiętaj , że Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy.
                  I przypomni wam wszystkim na sądzie ostatecznym przykazania boże, zwłaszcza to siódme...

• kecawa Re: jedziemy by nie prosić 28.09.12, 20:12
                    o mądry przykazania Boże a nie boże

-jadę bo mam pieniądze
                    protestuję bo mam do tego prawo
                    razem ze mną będzie 100- 200 tysięcy
                    możesz myśleć co chcesz a ja powtarzam nam się nasza telewizja po prostu należy jak psu kości

masz jakoweś wątpliwości ? że jadę tam by żądać a nie prosić - nam się to należy i nie tylko dlatego że katolików w Polsce jest 30-35 % i ta mniejszość ma swoje niezbywalne prawa

ps
                    oglądaj sobie TVN czy TVP ja ci tego nie bronię
                • Gość: mk jedziecie dyktować swoje prawo paranoiku? IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.12, 04:23
                  Ja mam jeszcze dwa powojenne granaty w kościelnym kostiumie :))
            • Gość: A.K. "nam katolikom się należy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.12, 19:20
              Ot cała wykładnia rydzykowej filozofii! Bo ja katolik! i już. Bo nas dużo! I mamy w doopie wszystkich innych! Bo mamy rację. Bo nas dużo! Się należy. Rozumiecie! Się należy! A jak nie to wyjdziemy na ulice i będzie zadyma. I będziemy was po katolicku i chrześcijańsku kochać i wyzywać od polszwików. Okażemy wam katolicką miłość bliźniego. Aż wam w pięty pójdzie!
              • kecawa Re: "nam katolikom się należy" 28.09.12, 20:15
                O mądry nie musisz oglądać TRWAM pozwól tylko mniejszości religijnej tej 30=35% by ona mogła oglądać to co chce

naprawę nie musisz tej telewizji oglądać choć Ci ją polecam bo jest coraz lepsza
                • Gość: zygmunt Re: "nam katolikom się należy" IP: *.ip-142-4-212.net 28.09.12, 22:10

a ja przestałem oglądać po odtrąceniu wolniewicza mówiącego prawdy niewygodne liberałom
                  i masonom, których jest wielu w hierarchii i widać teraz, że macki sięgają do trwam
                  • Gość: bożena Re: "nam katolikom się należy" IP: *.pl 28.09.12, 22:23
                    bzdury jakieś wypisujesz, ubecki prowokatorze
                • Gość: mk A mnie się należy IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.12, 04:28
                  trochę spokoju od kołtuństwa siejącego wszędzie niepokoje i naruszającego porządek społeczny i prawny. Szkoda, że w tym wypadku Tuskowi daleko jest do Łukaszenki. Choć nie pochwalam jego metod, to wydaje mi się, że innych nie jesteście w stanie ani pojąć, ani zrozumieć.
            • Gość: mk Kecawo - jak psu zupa? IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.12, 04:06
              A jeżeli ja nie chcę mieć tego psa?
    • Gość: morwa Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.proxnetwork.com 28.09.12, 20:58
      www.radiomaryja.pl/
      • Gość: wodkowiec Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.pools.arcor-ip.net 28.09.12, 22:46
        Ja zabieram 2 l wódki i po drodze popijemy. W Warszawie będzie rozróba. Rożnieszemy pałac prezydencji!
        • Gość: Widlowiec Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.pools.arcor-ip.net 28.09.12, 23:10
          Ja zabrałem oprócz 3 l wódki jeszcze siekerę a mój sąsiad widły, jutro będzie wesoło w Warszawie! Roźniesziemi sejm! Zobaczycie jutro będzie wesoło. Jak Rydzyk skończy przemówienie to przejdziemi do akcji!
    • Gość: Bronisław Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: 82.102.5.* 28.09.12, 23:04

Z przyczyny puchięcia nóg nie jestem w stanie jechać jutro do Waszawy i pragnę niniejszym wyrazić soidarność z uczestnikami pikniku na rzecz TV Trwam i wolności słowa dla katolickich środków przekazu. Walka przeciw kneblowaniu TV Trwam przybiera zasięg w skali kraju i będzie
      trwać do pełnego zwycięstwa. Alleluja i do przodu!
      • Gość: Gorzołwek Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.pools.arcor-ip.net 28.09.12, 23:18
        No życzę wam udanej jazdy. Tylko nie zapomnijcie zabrać ze sobą kilka litrów wódki, bo Polacy lubią pochlać, to da wam otuchę i odwagę a Rydzyk was pobłogosławi!
        • Gość: Gozałowiec1 Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.pools.arcor-ip.net 28.09.12, 23:27
          Na moją wyprawę zakupiłem 12 litrów wódki, jak sobie w autobusie wypijemy, to rozniesiemy całą Warszawę. Rydzyk też lubi pociągnąć wódeczkę. Dla niego mam litr spiritusu.
    • Gość: z_forum cd rydzykowego wciskania kitu IP: *.olsztyn.mm.pl 29.09.12, 18:27
      Przeczytane na forum:

>>> Nie ma żadnej cenzury. Rydzyk w swoich mediach może mówić co chce bez żadnych ograniczeń. Rydzykowi nikt i nic nie odbiera. wrzask jest o to, że nie chcą jemu dać za darmo do czego był przyzwyczajony. Do darmochy i bezkarności. Co to znaczy pozwolić na TV Trwam. On ma już pozwolenie, mało tego nie przestrzega warunków tego zezwolenia, bo ma prawo gdzieś. Dlaczego inni nadawcy mają płacić za MUX a Rydzyk nie? Dlaczego inni mają utrzymywać jego gadzinówki?

>>> Oszustwo Rydzyka o obronie TV TRWAM polega na tym, że jemu nikt i nic nie odbiera. Cały czas nadaje i może nadawać z satelity "Astra" i jest w sieciach kablowych. TV TRWAM jest doprowadzona do 15 milionów gniazdek abonenckich w Polsce i kilkuset tysięcy dekoderów rozprowadzonych (za paskarską cenę) przez Rydzyka. Radio Maryja Rydzyka ma największy po BBC zasięg na świecie. Praktycznie cały świat z wyłączeniem niektórych obszarów Oceanii. Wrzask Rydzyka i wyprowadzanie ludzi na ulicę nie ma nic wspólnego z obroną czegokolwiek. To walka o to żeby dostał koncesję na MUX za darmo, bo tak go przyzwyczajono, a przy okazji walka polityczna o władzę i wpływy.

>>> TV która wciska emerytom super produkty z telezakupów jest szmatławcem jakich mało. Rydzyk nie ma sumienia. Doskonale wie, ze to kit jakich mało i te same ściery szczotki i miksery można kupić za 1/3 ceny w sklepie. Zwykłe draństwo. Kasiora w imię Boga. I to jeszcze domaga się darmo.
      • Gość: Antyrydzik Re: cd rydzykowego wciskania kitu IP: *.pools.arcor-ip.net 29.09.12, 23:47
        Była fajna wycieczka do Warszawy, wypiliśmi kilka litrów wódki i nawet nie wiem o co chodziło Rydzikowi. A Kaczyniak wystąpił jak instruktor PZPR na szszeblu powiatowym.
        • Gość: 00000000 Re: cd rydzykowego wciskania kitu IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.12, 00:02
          Szkoda :)))), że Kaczyniak Ziobrę wyzerował :))))))))
    • Gość: wanda Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: 216.59.0.* 30.09.12, 14:17

w ogóle żałuję, że pojechałam, bo mi w tym tłumie ukradli całkiem nowy termos i kanapki
      • kecawa Re: Z D J Ę C I A z marszu 30.09.12, 17:02
        www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/slonce_peru_nas_przypala_-_fotoreportaz_)_z_marszu_obudz_sie_polsko_robie_24333
        • warmiak52 Re: Z D J Ę C I A z marszu 30.09.12, 18:58
          Na którym zdjęciu jesteś kecawo, bo jakoś nie mogę dostrzec twojego fioletowego nosa; czyżbyś stał na tej gejowskiej platformie ???
        • Gość: ventoria Re: Z D J Ę C I A z marszu IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.12, 21:01
          Jak widać zdecydowana większość Polaków jest odporna na prawicowo-moherowe pranie mózgu. Jad, nienawiść, agresja, głupota nie rajcują Polskiego Narodu. Szkoda, że prawica i mohery nie mogą tego pojąć.
        • Gość: yhuiko Re: Z D J Ę C I A z marszu IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.12, 23:29
          Marsz pisuarów do złudzenia przypominał marsz NSDAP.

"Niemcy obudźcie się" - " Polsko obudź się"

Boję się polskiej prawicy.
          • Gość: A.K. Czy kojarzy ci się? Z Deutschland Erwache? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.12, 00:56
            Dla przypomnienia polskie tłumaczenie:
            DEUTSCHLAND ERWACHE
            NIEMCY ZBUDŹCIE SIĘ

1. Polacy obudźcie się ze swego złego snu!
            Nie dajcie obcym w naszej krainie miejsca!
            My chcemy walczyć o wasze zmartwychwstanie!
            Polska krew nie może zginąć!

2. Gdy wyrzucimy wszelkich obłudników,
            Obcy ujdzie z naszego polskiego domu!
            Gdy najpierw rola oczyszczona i bez skazy będzie
            My zgodni i szczęśliwi będziemy!

3. Jesteśmy żołnierzami PiS-u
            Duma polska w sercach, w walce mocni i twardzi.
            Krzyżowi oddaliśmy się.
            Niech żyje nasz Wódz, Cześć Ci Jarosławie!

PS. Z małymi modyfikacjami, żeby nie było, że gloryfikuję nazizm.
            Opuściłem wyrażenia typu: Żyd, swastyka, Adolf H., Niemcy, Rzesza,NSDAP
            I pasuje jak ulał.
    • Gość: przepowiednia Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.proxnetwork.com 30.09.12, 20:26
      www.youtube.com/watch?v=i7VvCQUCj4I
      • rickky Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy 30.09.12, 21:04
        Gość portalu: przepowiednia napisał(a):

> www.youtube.com/watch?v=i7VvCQUCj4I

... a Tusk im z tej okazji otwiera obwodnicę w Olsztynku :)
        • Gość: qwert Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.12, 21:07
          Ślepcy i głupcy od Kaczora nie są w stanie dostrzec nowo oddawanych do użytku dróg i obwodnic. Dla nich liczy się krzyż, jad i nienawiść.
          • Gość: o Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.12, 21:27
            " lokator jednego pałacu jest w niemieckiej kieszeni, a drugiego w ruskiej budzie" -

-poseł Szczerski z PiS
            • kecawa Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy 30.09.12, 21:34
              Pięknie to powiedział -w sumie prawdę prawi.
              • Gość: wikio Re: Mieszkańcy Olsztyna jadą do Warszawy IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.12, 22:27
                wyprało ci kecaw mózg do ostatniej komórki :((((
    • Gość: A.K. Fraszka na barszcz czerwony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.12, 21:34
      Nie jem barszczu - rzekł mąż zgorszony do żony.
      Ależ mężu - dlaczego?
      Nie widzisz - CZERWONY !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka