07.07.04, 21:00

Obserwuj wątek
    • brzoza Re: Poprosze o linke do kamer 07.07.04, 21:03
      Rączka mi sie omsknęła i poooszło zanim nawet dokończyłam pisac tytuł postu.
      A o co poprosze? O namiary na kamery olsztyńskie, jako że rita obiecała nam
      jutro o 8 rano machac do kamery zaraz po przyjezdzie.
      Czy ktos może mi wrzucić jakąś linke, bo nie mam siły szukać....:)))
      • Gość: jd Re: Poprosze o linke do kamer IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 21:21
        www.topexpert.pl/cama.html
        • brzoza Re: Poprosze o linke do kamer 07.07.04, 21:30
          Dzięki jd - rozumiem, że mam sie gapiż jutro w kemrę z widokiem na Ratusz i do
          tego w wysokiej rozdzielczości. Czy dobrze kombinuję?

• Gość: jd Re: Poprosze o linke do kamer IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 21:36
            Całkiem, całkiem. Były w tym rozumowaniu elementy indukcji, dedukcji, a nawet
            redukcji. Nie mogło skończyć sie inaczej.
            • brzoza Re: Poprosze o linke do kamer 07.07.04, 22:04
              Gość portalu: jd napisał(a):
              > Całkiem, całkiem. Były w tym rozumowaniu elementy indukcji, dedukcji, a nawet
              > redukcji. Nie mogło skończyć sie inaczej.

Z powodu moich permanentnych literówek powinno sie skończyc obdukcją:))))
        • Gość: Zaba Re: Poprosze o linke do kamer IP: *.slnet.sk 17.07.04, 13:20

www.teplo.exo.sk/seba/bocian01.jpg
      • Gość: kamera mok-u Re: Poprosze o linke do kamer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 17:15
        kamera.usr.pl/kamera.php
    • andulka7 Re: Poprosze 07.07.04, 21:48
      Myślę, że powinniśmy się wszyscy w sobotę o określonej godzinie ustawić przed
      kamerą i pomachać tym, którzy nie mogli przybyć...Byłoby miło...
      • brzoza Re: Poprosze 07.07.04, 22:08
        Andulko - pomysł znakomity, tylko że ja niestety w sobote raniutko wyruszam w
        lasy i rzeki, niestety bez netu tego dnia (i pewnie przez nastepne także). Ale
        dla wszystkich pozostających na miejscu, a poza Olsztynem, rzeczywiście warto!
        To tak, jakby przez chwilke chociaz byli razem z Wami:)))
        Pozdrawiam:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka