Dodaj do ulubionych

Odwołanie prezydenta

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.12, 00:22
Nie będę się rozwodził dlaczego.Każdy ma powody lub ich nie ma.Będę składał wniosek o odwołanie prezydenta.(referendum) Stąd taki mały sondaż:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ziom Re: Odwołanie prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.12, 09:46
      15 głosów. Trochę za mało aby doprowadzić do referendum.
      10 % uprawnionych do głosowania.
      Potrzebujesz jakieś 13,5 tysiąca podpisów żeby referendum się odbyło...
      • Gość: ja Re: Odwołanie prezydenta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.12.12, 00:00
        jestem za tylko jak Ciebie zweryfikować,żeby nie okazało się,że to tylko podpucha?
      • Gość: tadeusz Re: Odwołanie prezydenta IP: *.play-internet.pl 30.12.12, 07:57

modernizuje zacofane miasto, napędza inwestycje w infrastrukturę i żadne referendum nie jest potrzebne
        • Gość: eee Re: Odwołanie prezydenta IP: *.home.aster.pl 30.12.12, 13:07
          Gość portalu: tadeusz napisał(a):
          napędza inwestycje w infrastrukturę

Tak napędza, że jesteśmy najbiedniejszym miastem w Polsce :P
          • Gość: kuba Re: Odwołanie prezydenta IP: *.dynamic.mm.pl 30.12.12, 13:57
            Jasne,przed nim byliśmy najbogatszym miastem w Polsce.To on zaprowadził nas na skraj przepaści i tylko jakiś oszołom jest w stanie nas odwieść od następnego kroku.
      • kecawa Re: Odwołanie prezydenta 31.12.12, 19:14
        Masz mój głos
    • Gość: mer Re: Odwołanie prezydenta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.12.12, 11:04
      spokojnie, musi się link rozprzestrzenić...
      • no-bet-on Re: Odwołanie prezydenta 23.12.12, 12:24
        Link sam się nie rozprzestrzeni.
        Wrzuciliśmy to na fejsbukowy profil.
        Zobaczyło 140 osób, przybyło ze 20 głosów.

Tego nie da się zrobić na partyzanta, bez zaplecza i konkretnej alternatywy...
        • Gość: zzz Re: Odwołanie prezydenta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.12.12, 16:37
          najgorsze jest to, że nie widać następcy :(
    • Gość: mieszkaniec Re: Odwołanie prezydenta IP: *.olsztyn.mm.pl 26.12.12, 18:53
      San się zgłoś, podaj program, sposób na skuteczną realizację, a następnie dotrzymaj słowa !
    • Gość: kuba Re: Odwołanie prezydenta IP: *.dynamic.mm.pl 27.12.12, 11:33
      Jak się prowadzi taką akcję,to jednak trzeba podać powody dla których należałoby odwołać prezydenta , a nie tylko odwołać,żeby odwołać.Taka akcja jak twoja, nie ma żadnej szansy powodzenia.Sam zresztą widzisz,że zainteresowanie jest żadne.
      • Gość: eee Re: Odwołanie prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl.A.115.19.83.in-addr.arpa 27.12.12, 11:41
        kuba, powodów jest wiele, chociażby publiczne kłamanie (np. Tiry na Al. Wojska Polskiego), działanie niezgodnie z prawem (kładka nad Długim), złe gospodarowanie pieniędzmi publicznymi (praktycznie wszystkie "inwestycje"), celowe wprowadzanie w błąd (np. budowa NDP)...ale przede wszystkim - miasto idzie w przepaść, a gość udaje że nic się nie dzieje i wciska kity o budowie metropolii (to chyba jakiś małomiasteczkowy kompleks).
        • Gość: tyihk Re: Odwołanie prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.12, 12:42

"eee" - najzwyczajniej pachnie ci korytko z władzą
          • Gość: ja Re: Odwołanie prezydenta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.12, 20:19
            nie uważam,że komukolwiek z piszących w tym wątku pachnie korytko z władzą,bo nie wynika to z wpisów.Mnie też nie pachnie ale jestem za,bo popełniłam błąd i zagłosowałam na Grzymowicza.Teraz tego bardzo żałuję i mam ku temu bardzo poważny powód.
            • Gość: qwerty Re: Odwołanie prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.12, 15:15
              A może jakaś merytoryczna analiza ?
      • Gość: krzroy Re: Odwołanie prezydenta IP: *.olsztyn.mm.pl 27.12.12, 11:59
        Kuba, chyba rzadko zaglądasz do komentarzy pod artykułami Gazety.pl i GO. Gdybyś je czytał to uzasadnienie wywalenia prezydenta znałbyś wyśmienicie. Wywalić jak najprędzej!
        • Gość: kuba Re: Odwołanie prezydenta IP: *.dynamic.mm.pl 27.12.12, 13:34
          No właśnie.Jak ktoś rzadko tu zagląda,może nie znać wystarczających argumentów dla przeprowadzenia takiej akcji.Sam w sondzie zaznaczyłem,że się zastanowię,oczywiście jak ktoś dobrze uzasadni dlaczego.To, że może parę działań prezydentowi nie wyszło, do tego jeszcze nie wystarczy,bo każdemu, kto coś robi, mogą zdarzyć się błędy.
          • antymenel.1 Re: Odwołanie prezydenta 27.12.12, 15:16
            A co prezydentowi wyszło??
          • Gość: Maniutek Re: Odwołanie prezydenta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.12.12, 21:22
            Dla kogo i w jakim celu są bus pasy?(nigdy w tych miejscach nie było korków,pracuję jako kierowca i znam dziesiątki 10 krotnie bardziej zakorkowanych ulic)
            Co oprócz, zwiększenia,a nie zmniejszenia korków dadzą tramwaje? (jazda Kościuszki razem z tramwajem będzie cudowna,biorąc poprawkę,że już teraz to zajefajnie zakorkowana ulica)
            Dlaczego buduje się objazd Bałtyckiej kilka m-cy po rozpoczęciu jej remontu?
            Dlaczego zdejmuje się "zielone strzałki" tam,gdzie są one praktycznie bezkolizyjne (kolejne korki)
            Dlaczego,w miejscach,gdzie można poszerzyć i przedłużyć pasy do prawo skrętów,stawia się zasr.ne barierki?
            Itd.Wynika z tego,że owszem, są inwestycje ale większość nie bardzo je chce,nie wie po co itd.
            Dlaczego podwykonawcą większości inwestycji jest znana większości firma na C (to jest chyba odpowiedź po co nam tramwaje etc.)
            Dlaczego Pan Prezydent boi się telewizji i moherowej babci.Babcia jeszcze Panu da tak w d..e,że Pana zdymisjonują.Ja nie będę się rozwodził, a Pan Prezydent wie o co chodzi.Jestem za.Odwołaniem oczywiście.
            • Gość: tomasz Re: Odwołanie prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 12:34
              Już jakiś czas temu wyszedłem z takim pytaniem na fejsbukowym nobetonie. Owszem, jestem za, tak jak i moja cała rodzina i masa znajomych. Nie wszyscy docierają do fejsa, do tych artykułów, ale właściwie wszyscy widzą, jak miasto które kochamy upada i zmienia się na gorsze na naszych oczach. Można by tu snuć rozważania polityczne na temat: Czy seksafera Małkowskiego nie była zagrywką Grzymowicza, zeby dostać się na stołek, skoro mija chyba 5lat i Małkowskiemu nic nie udowodniono,a Grzymek trzyma się w ratuszu całkiem nieźle. Ale moim zdaniem błędem Olsztynian było odwołanie Małkowskiego. Sam przyczyniłem się do tego błędu, sam głosowałem na Grzymka, a teraz widząc konsekwencje złej decyzji wiem, że samym narzekaniem nic się nie zdziała. Dlatego jestem gotów siąść w sztabie ludzi, którzy znajdą argumenty przeciw prezydentowi i pójdą w miasto chodzić po blokach i zbierać podpisy do przygotowania referendum. A jak referendum ruszy, to i kandydaci się znajdą. A świadomość, że już raz kogoś odwołano może zmobilizuje ich do lepszych działań.
              • loyezoo Re: Odwołanie prezydenta 28.12.12, 21:20
                Tomek,cieszę się ,że popierasz ideę.Ja osobiście mogę liczyć na poparcie przyjaciół i znajomych i ....ich pracowników.Razem myślę,że jestem w stanie zebrać jakieś 3-4tys. podpisów,a to chyba niemało jak na początek.Niestety, nie korzystam z dobrodziejstw Facebooka, więc nie mam jak propagować idei.Jeżeli jednak naprawdę chcecie pomóc i coś zrobić,pomóżcie na owym portalu rozpropagować ideę.Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.Łącznie z odwołaniem Sz.P Prezydenta.
              • no-bet-on Re: Odwołanie prezydenta 28.12.12, 21:45
                Zapytałeś i dostałeś adekwatną odpowiedź.
                Pokaż alternatywę z realnym zapleczem i pokaż ludzi którzy będą zbierać podpisy.
                Mamy wynosić na własnych plecach kandydatów znikąd.
                Kandydatów którzy nagle pojawią się, kiedy ktoś zrobi referendum i zbierze 13 tysięcy podpisów. Pojawią się i zaczną obiecywać gruszki na wierzbie?

A co do Małkowskiego - to dokładnie ta sama sitwa. Ten sam układ i te same interesy.
                Poza tym człowiek nie potrafiący zapanować nad swoim popędem raczej nie powinien pełnić tak wysokich funkcji.
                Wybór pomiędzy dżuma a cholerą jest mało interesujący...

Co do Fejsa - za pomocą kilku profili wątek z głosowaniem zobaczyło wg statystyk przeszło 2000 ludzi.
                Głosów jest niecałe 200.
                To potwierdza tezę o tym, że ludzie nie są zainteresowani odwołaniem prezydenta...
                Nie chce im się nawet kliknąć w ankietę.

Nie tędy droga. Partyzantka nie jest dobrym rozwiązaniem.
                • Gość: bomb Re: Odwołanie prezydenta IP: *.free.aero2.net.pl 01.01.13, 07:03
                  Jarek, nie pisz jako nobeton...
    • Gość: mix Kto to ma zrobić? IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.12, 21:45
      Ruch Palikota popłynął (mimo moich sympatii) na popołudniowym wietrze. Jeżeli my sami olsztyniacy nie zrobimy z tym porządku, na nic nie można liczyć. Jedynym zgodnie z prawem jest organizowanie się w formie stowarzyszeń i podjęcie rozmów z władzami tego miasta nie tylko z punktu widzenia olewanego obywatela. Zdaję sobie sprawę z tego, że młodym jest bardzo trudno wejść w nieznane życie i uwarunkowania. Znany jest stary kawał o dwóch wyjściach. Młodzi znajdują się właśnie w takiej sytuacji. Albo brać poważnie kwity podpisywane przez "bardzo poważnych ludzi" i wybierać emigrację, albo wziąć sprawę we własne ręce. Jakoś tak się dziwnie składa, że każde zmiany na plus powodowali w naszej historii zawsze młodzi a nie utytułowani bonzowie.
      • Gość: pr Re: Kto to ma zrobić? IP: 199.195.252.* 31.12.12, 08:33

od razu widać, że ktoś tu sprytnie nakręca negatywną koniunkturę
        • Gość: Kapitan Wrona Re: Kto to ma zrobić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl.A.115.19.83.in-addr.arpa 31.12.12, 10:26
          Gość portalu: pr napisał(a):
          > od razu widać, że ktoś tu sprytnie nakręca negatywną koniunkturę

Spisek! :)
          Bardzo podoba mi się użycie słowa "koniunktura"...to takie handlowe określenie, które jak widać weszło do polityki, wypierając słowo "koryto" :P
          • Gość: mix Re: Kto to ma zrobić? IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.13, 07:03
            Traktuję to. jako zwykły forumowy sondaż. Nie wydaje mi się, by poukładana interesami Rada Miasta bądź jej ugrupowania polityczne były zainteresowane wynikami tego sondażu. Nie mniej jednak stanowi to pewien wskaźnik oceny obecnego układu olsztyńskiego, który może zaowocować w najbliższych wyborach. A swoją drogą, te wszystkie polityczne trupy niedługo zaczną swoją kampanie wyborczą przymilając się za wszelką cenę wyborcom obiecując nawet autodrom na ul. Curie Składowskiej. Chociaż znacznie lepszym rozwiązaniem była by ul. Pieniężnego. Niestety, zawłaszczona Restauracja pod Żaglami na Pałac Biskupi w swym następstwie będzie owocowała maksymalnym ograniczeniem ruchu w tej przestrzeni. Finansowana przez Protasa inwestycja zamiany ruin pod katedrą na Dom Pielgrzyma wydaje się sprzyjać takiemu rozwiązaniu wyłączenia części miasta dla potrzeb notabli kościelnych.
        • Gość: mix Re: Kto to ma zrobić? IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.13, 07:42
          Gość portalu: pr napisał(a):

> od razu widać, że ktoś tu sprytnie nakręca negatywną koniunkturę

Jest to Twoja ocena i masz do niej prawo. Znam wielu ludzi, którzy włożyli w ten ruch wiele wysiłku nie tylko fizycznego. Nie wiem, czy to jest jakaś koniuktura w sytuacji krytyki postępowania Ruchy Palikota. Wyraziłem tylko swoje zdanie i uważam, że Ruch Palikota przy swoim funkcjonalnym marazmie traci zbyt wiele, by wspierający go w czasie wyborów mogli liczyć na coś więcej oprócz doraźnego placetu wyborczego. Oceniam tych ludzi znacznie wyżej, niż to usilnie stara się zrobić o nich opinię nieprzychykna propaganda mająca na celu bardziej zachowanie swego dotychczasowego status quo, niż odwagę poszukiwania obiektywnej opinii..
          Jeżeli masz inny punkt widzenia, z chęci podyskutuję nie koniecznie tylko na forum. Mało tego, będę otwarty na wszelkie argumenty zmierzające do zmiany istniejącej sytuacji. Nie po to głosowałem na Ruch Palikota, by tworzyć jakieś kolejne polityczne biurwy opłacane bez sensu z moich podatków. Nie oznacza to wcale, ze o innych ugrupowaniach mam inne zdanie. Wydawało mi się, że oddolny Ruch Palikota bdzie daleki od tych czy takich praktyk.

Masz prawo powiedzieć (napisać) że jestem naiwny licząc na walory cywilizowanego kontraktu. Wydawało mi się, że w tym zwariowanym układzie politycznym siłą Ruchu Palikota jest rozsądek oceny sytuacji politycznej i zdolność społecznego pisania partytury, do czego żadna opcja polityczna na dzień dzisiejszy nie jest zdolna. Szkoda, e Ruch Palikota nie chce lub nie ma odwagi postawi sprawy inaczej
          • edico Dziwne moderowanie tego forum jest faktem 01.01.13, 08:28
            O ile wcześniej byłem przeciwny wycinaniem postów, chociaż pozostawiano jeszcze ślady wpisu takiego czy innego dyskutanta, to ostatnie praktyki rzeczywiście stawiają to forum pod znakiem zapytania. Nie wiele moich wątków zostało wypuszczonych w powietrze, ale pocztę zablokowano mi w ramach sowieckiej KGB. Nie lzia i wszelkie zapytania czy próby uzasadnienia takiego postępowania porównać można tylko do pisania na Berdyczów. Osobiście domyślam się, kto może być tym tajnym moderatorem po iluś tam bezkompreomisowych wpisach na forum, ale niech to pozostanie moją prawdopodobnie słodką tajemnicą. Nie mniej to świadczy o tym, że prawo swobodnej wypowiedzi jest ograniczone do uznania tajnego moderatora tego forum. Wydaje mi się, że nawet komuna nie posuwała się tak daleko, bo pomimo bardzo wielu ograniczeń, latające uniwersytety były mi znane. Wzruszam ramionami nad teoretycznym konstytucyjnym brakiem cenzury w kwestii swobody wypowiedzi. Tym bardziej, że sankcjonowane karnie szkalowanie władz tego kraju nie znajduje żadnej reakcji ze strony moderatora. Czy mam oceniać? A po co? Istotne jest to, by świadomość faktów dotarła do szerszej rzeszy publiczności. Pomijam już fakt, że wszystkie posty zgodnie z ustawą muszą być przehowywane co najmniej przez dwa lata.

Pozdrawiam
            W tym również olsztyńskiego cenzora.
    • Gość: kuba Re: A fe,co za obrzydliwa manipulacja IP: *.dynamic.mm.pl 30.12.12, 08:03
      Tą niby sonda.Jak głosowałem na: "nie wiem,zastanowię się" były na ten punkt 3 głosy.A teraz jest jeden.Zostawiłeś sobie możliwość manipulowania tą bzdurną sondą,ty mały zawistniku.Nie wierzę,że tu na tym nędznym forum, uzbierało się ponad dwieście głosów.
      • Gość: Józef Re: A fe,co za obrzydliwa manipulacja IP: *.146.56.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.12.12, 14:32
        To prawda - ktoś tym manipuluje. Przy okazji z pewnością rejestrując IP-iki głosujących. A może właśnie tylko o to chodzi?
        W każdym razie jedna wielka klasyczna ściema i robienie rożnych łosi w bambuko!
        • Gość: ni i co Re: A fe,co za obrzydliwa manipulacja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.12, 14:59
          niech sobie rejestrują a ja zdania nie zmienię. Jestem ZA .Jeśli to manipulacja to tym więcej powinniśmy głosować za.W naszym kraju jest wolność słowa i każdy ma prawo zabierać głos n.t.władzy bo my ich wybraliśmy tzn jesteśmy pracodawcami..Prawda sama się obroni.
          • Gość: mix O manipulacji na tzm forum IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.13, 07:57
            Sprawa jest w moim przekonaniu zupełnie oczywista. Znikają nie tylko moje wątki bez śladu, ale także wiele innych. W wielu wypadkach mam poważne wątpliwości, czy polityka stosowana na tym forum mieści się w ogóle w ramach polityki GW.

Myślę, że do poziomu Antonowicza obecnemu moratoeruwi brakuje reinkarnacji. Być może w przyszłym życiu korelacja błędów i zachowań miała by inny oddźwięk. Na dzie dzisiejszy na żadną reinkarnację moderatora nie można liczyć, a w przysdzłym życiu nikt nie wie, w jakiej roli przyjdzie mu funkcjonować... hihi
    • luna37 Re: Odwołanie prezydenta 31.12.12, 17:02
      Jestem ZA referendum i odwolaniem..na szczęście byłam jedna z tych nielicznych która tego fatalnego błędu nie popełniła i na obeznego jasnie wielmoznego nie głosowała...
      • Gość: tp Re: Odwołanie prezydenta IP: *.static.hostnoc.net 31.01.13, 15:31

brak wam merytorycznych argumentów i nic nie będzie z waszych planów napędzanych wiadomo przez kogo
        • Gość: Greg Re: Odwołanie prezydenta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.13, 16:36
          Brak argumentów ?????
          To chyba mieszkasz na Marsie.
    • Gość: jhgfds Re: Odwołanie prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.12, 18:28

Coś mi tu śmierdzi PiSuarem ....
      • Gość: czym śmierdzi? Re: Odwołanie prezydenta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.12.12, 19:24
        PiSuarem?Nie życzę sobie.Jestem osobą apolityczną,dla mnie liczy się człowiek a nie przynależność.W wyborach niestety mój głos ,moich bliskich i wielu znajomych był oddany na Grzymowicza,do czego ciągle się przyznaję z ogromnym ubolewaniem.Teraz tak nie będzie,o nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Józef Re: Odwołanie prezydenta IP: *.182.226.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.12.12, 20:45
          A kto jest Twoim faworytem?
    • prezydent_betonowicz Re: Odwołanie prezydenta 31.12.12, 19:58
      Marną macie frekwencje w tym głosowaniu.

Powodzenia w nowym roku!
    • edico Niesamowite 01.01.13, 08:40
      Kliknąłem na tak, i jeszcze portal zarządał zalogowania się. 72% oznacza, że nie jestem odosobniony w swoim punkcie widzenia. Niestety, nie jestem w stanie powiedzieć, co dalej po odwołaniu prezydenta. I tu ma swoją prawno-administracyjna przewagę nad wszelkimi sondażami i opiniami. Odwołanie Prezydenta łączy się - zgodnie z ostatnimi praktykami - odwołanie jego zaplecza.
      Trzeba mieć odwagę Jerzego Bukowskiego, by z dnia na dzień zamienić wieloletnich fachowców na chłopców z prywatnego naboru. Cenzus pracownika administracji państwowej zlikwidował PiS. Foramalnie nic nie stoi dzisiaj na przeszkodzie, by hydraulika zatrudnić na stanowisku architekta miasta. A więc Rado Miasta i Prezydencie, nadal macie do przodu :)
      • Gość: kuba Re: Niesamowite IP: *.dynamic.mm.pl 01.01.13, 09:02
        edico napisał: Cenzus pracownika administracji pa
        > ństwowej zlikwidował PiS.
        Tak się tu wymądrzasz, a nie wiesz nawet ,że pracownicy ratusza,to nie pracownicy administracji rządowej tylko samorządowej i dotyczą ich inne przepisy.A poza tym to,aż trudno pojąć,że jak ten wstrętny PiS mógł coś głupiego zrobić ciągu tylko dwóch lat swojej władzy,a ta wspaniała peło w ciągu sześciu lat nie może tego naprawić,tylko dokłada dużo gorsze fuszerki prawne i ciągle psuje nasze,już POpaprane do cna, prawo.
        • Gość: mix Re: Niesamowite IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.13, 10:05
          Nie wiem, czy wiem czy nie wiem. Na pewno ocena nie należy do ciebie. To co się dzieje w ratuszu jest tylko konsekwencją sprowadzenia pracownika administracji państwowej do poziomu sprzątaczki, którą byle debil nie mający pojęcia o wielu zagadnieniach swoim "ałtorytetem wyiórczym" może zamienić na swoją sprzątaczkę. I tak właśnie funkcjonuje Urząd Miejski. Segregację, którą chcesz tu przewrotnie zastosować, zachowaj sobie prywatnie, jako recepturę kiszenia ogórków. Traktując dzisiejszy PiS bez dawnej ciągłości PiC stajesz w szeregu twórców arabskich bajek. Te dwa lata rządów pozbawiło PiS wszystkiego, co można uważać jeszcze za jakieś zdrowo rozsądkowe odruchy reprezentujące wolę tego społeczeństwa. Polityczna fuzja z Rydzykowym Radio Maryja i kościelnymi agendami typu LPR, Młodzież Wszechpolska czy ONR jest wszechobecnym faktem. PiS nie tylko niczego nie może naprawić, ponieważ jest tylko prymitywną targowicą realizującą pod hasłem nadużywanej bezczelnie polskości realizującej wszelkie ambitne sekciarskie głupoty, oprócz interesów tego kraju i narodu. Fałsz Kaczyńskiego może być porównywalny do fałszu działań Rydzyka. Nie bez kozery po zwycięstwie wybiorczym w roku 2005 Kaczyńscy chcieli zrobić z Rydzykowego Radia Maryja jedynym ośrodkiem publikacji i interpretacji decyzji państwowych. Odpuść więc sobie pisdzielcze odbijanie pałeczki na murzynów w Ameryce i ustosunkuj się do tematu wątku. Doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że dla katolików jest to sprawa typu poszukiwania słoni do przekroczenia himalajów. Ale jest to twój problem, co i czym chcesz przekraczać i mnie to zupełnie nie interesuje, skoro masz poważne trudności z świadomym czytaniem pisanego.

Proszę cie, wypowiadaj się w temacie wątku - om ile potrafisz. Raczej nie licz na to, że wycie wilczej watahy spotka się ze spolegliwością oczekiwana przez eksportową wersję judaizmu. Powrót do źródeł własnej religii a nie eksploatowanie moralnego chamstwa, jest znacznie korzystniejszym rozwiązaniem nie tylko ze względów etycznych.
    • Gość: MOC WARMI Re: Odwołanie prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.13, 18:04
      UWAŻAM ,ŻE PREZYDENT TAK NAPRAWDE NIE MA POMYSŁU NA RZĄDY W NASZYM MIEŚCIE I POWINIEN BYĆ ODWOŁANY , NIE POTRAFIŁ PRZYPILNOWAĆ HISZPANÓW ABY DOBRZE BUDOWALI TRAMWAJ, ANI SZWEDÓW ( BO SKANSKA TO SZWECKA FIRMA) PRZY REALIZACJI BUS PASÓW.
      NIE POTRAFI ROZPRAWIĆ SIE Z EKOLOGAMI ABY UCYWILIZOWAĆ NASZ REGION ,NASZE JEZIORA ( CHODZI O SCIEŻKI KIOSKI PLAŻE DWORCE KOLEJOWE I LOTNISKO) BO PO CO NAM TO WSZYSTKO JAK NIE BĘDZIE KASY Z TURYSTÓW KTÓRZY ZAMIAST DO OLSZTYNA PRZTJADĄ DO OSTRÓDY CZY MRĄGOWA.
      • Gość: janusz Re: Odwołanie prezydenta IP: *.sadecehosting.net 27.06.13, 22:07

no a kto ma takie pomysły? zgłoście rzeczowego kandydata
    • Gość: mix Re: Odwołanie prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.13, 23:47
      Nie wiem, czy jest to na czasie, ale przypomnienie dawnej dyskusji na forum jest wiele mówiące.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka