Gość: horda IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.13, 13:04 Jeden projektuje drugi zlecał... w powiecie, w urzędzie miasta, w MNiSW... zawsze tam gdzie był Rytczak to młody Obarek dostawał zlecenie. Ciekawe? Czy odpowiednie służby sprawdzają takie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyga Re: Wałki Obarka i Rytczaka? IP: *.210.77.15.as42926.net 14.03.13, 11:26 kolejny wątek do przeorania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Wałki Obarka i Rytczaka? IP: *.whservidor.com 25.03.13, 16:23 rytczak robił miastu dobrą promocję, a teraz trudno przyklasnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Wałki Obarka i Rytczaka? IP: *.static.chello.pl 18.07.13, 10:02 Ale że tak jak Grzym Centusiowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Wałki Obarka i Rytczaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.13, 15:06 No ten układ jest szerszy. Jest w nim pewna walcząca dotąd redaktor B...., no i pewien radny aktorzyna z PO, i pytanie kto te środki dzieli. A co do zasług Rytczaka? nie wiem jakie ? Kopernik w berecie? Żałosne. Ale warto popatrzeć kto te peany przelewał na papier i nas nimi karmił. Poczytajcie i powiążcie fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Wałki Obarka i Rytczaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.13, 15:06 No ten układ jest szerszy. Jest w nim pewna walcząca dotąd redaktor B...., no i pewien radny aktorzyna z PO, i pytanie kto te środki dzieli. A co do zasług Rytczaka? nie wiem jakie ? Kopernik w berecie? Żałosne. Ale warto popatrzeć kto te peany przelewał na papier i nas nimi karmił. Poczytajcie i powiążcie fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parówa Re: Wałki Obarka i Rytczaka? IP: *.colo.transip.net 18.07.13, 16:03 W porównianiu z Ciesielskim Rytczak był geniuszem.Te wpisy to jakaś zemsta Grzymowicza za Olsztyn Garden Festiwal? co za dno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no właśnie Re: Wałki Obarka i Rytczaka? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.13, 20:23 gdzie się podziewa była "gwiazda" wyborczej niejaka M.B.? Ceniłem do tej pory Rytczka i byłem wściekły na to co zrobił Grzymowicz ale skoro jego działalność wspiera owa M.B. to już niestety moją sympatię stracił.Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Re: Wałki Obarka i Rytczaka? IP: 204.45.133.* 19.07.13, 10:06 newsbar.pl/wp-content/uploads/2009/09/rytczak.jpg grunt to autopromocja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oset Nemo me impune lacessit IP: *.surfert.nl 18.07.13, 20:07 Tak mi się przy okazji przypomniała sprawa doradcy prezydenta, czyli Pana Żmijewskiego. Ten to dopiero bezkarnie trzepie kasę i tak od czterech lat..., ten wpis zapewne jego robota. Materiały promocyjne dla spółek podległych ratuszowi przygotowuje prywatna firma związana z Bogusławem Żmijewskim, głównym współpracownikiem prezydenta Olsztyna. Żmijewski nie widzi jednak nic złego w tym, że firma dostaje miejskie zlecenia Odpowiedz Link Zgłoś