Dodaj do ulubionych

Moje wakacje v.2

26.07.04, 22:24
I zaraz pólmetek wakacji szkolnych - a nasze?
Obserwuj wątek
    • zbyszek07 Re: Moje wakacje v.2 27.07.04, 10:33
      Moje wakacje???
      kiedy to bylo?
      teraz na urlopie
      pozyjesz se chopie!
      :-)
      • oso1 Re: Moje wakacje v.2 27.07.04, 16:49
        A gdzie Zbychu urlopujesz?
        Ja będę urlopował przy wielkiej wodzie - (w łazience, przy wymianie części
        płytek, jak ja to lubię)
        :)
        • Gość: rita Re: Moje wakacje v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:29
          wszyscy czekają na sierpień z urlopem, aż sie ukaże sloneczko
          • giga5 Re: Moje wakacje v.2 27.07.04, 20:35
            Już za parę dni, za dni parę.....
            • Gość: rita Re: Moje wakacje v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:40
              to ile masz tego urlopu giga ?
              • oso1 Re: Moje wakacje v.2 27.07.04, 21:27
                To i może jakieś grzyby?
                ;)
              • giga5 Re: Moje wakacje v.2 27.07.04, 21:28
                Tak naprawdę 48 dni
                W sierpniu biore 22,
                mam nadzieję:)
                • giga5 Re: Moje wakacje v.2 27.07.04, 21:30
                  Kto wie..
                  • Gość: Ed Re: Moje wakacje v.2 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.07.04, 21:40
                    Gratuluję trafienia w 4x3 :))
                    • Gość: rita Re: Moje wakacje v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 21:43
                      czyli wakacyjnie giga sztrzeliła 3333 - gratulacje
                      • giga5 Re: Moje wakacje v.2 27.07.04, 21:45
                        dzięki, tak jakoś wyszło
                        (ale skromna) :)
                        • Gość: rita Re: Moje wakacje v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 21:47
                          dużo masz tych dni wolnych - czy coś planujesz, oprócz sprzatania mieszkania ?
    • sola28 Re: Moje wakacje v.2 30.07.04, 14:01
      A ja właśnie zaczynam urlop.
      I w związku z tym mam wszystko..... ;)

Pozdrawiam wakacyjnie :)
      • oso1 Re: Moje wakacje v.2 30.07.04, 21:01
        pozazdrościć, pozazdrościć
        :))
        • Gość: rita Re: Moje wakacje v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:21
          kto nastepny na urlopik ?
          może oso ?
          maże Maruszka ?
          może ..........
          • oso1 Re: Moje wakacje v.2 31.07.04, 14:46
            Urlopik nie urlopik, ale spędzanie czasu - Las Miejski i strzelanie, piękna
            rozrywka tylko troszeczkę głośna.
            ;)
            • Gość: Muraszka Re: Moje wakacje v.2 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 31.07.04, 19:06
              To się oso1 rozstrzelał!
              Rita, czy gadam juz od rzeczy ,
              że chcesz mnie urlopować?
              • oso1 Re: Moje wakacje v.2 31.07.04, 20:27
                A ja własnie przez kilka godzin mam urlopik. Dzieciów ni ma a Siwa poszła
                gdzieś na Starówkę, ja zaś pójdę po Dublina.
                • oso1 Re: Moje wakacje v.2 31.07.04, 20:28
                  Kiedyś miałem do knajpki od domu 87 kroków. Występował tu jednak pewien
                  paradoks. Mierząc z jednej i z drugiej strony wynik zawsze powinien być
                  jednakowy. Do knajpy miałem 87 kroków a z knajpy czasami więcej.
                  ;)
                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 31.07.04, 21:00
                    O własnie i kupiłem Dublinka, no to Wasze szanowne zdrówko
                  • giga5 Re: Moje wakacje v.2 31.07.04, 21:02
                    tak, widziałam, choć z daleka tzw." Siwą" na starówce,
                    wracając 15 zabrałam tłumek kibiców z Urani:)
                    • Gość: rita Re: Moje wakacje v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 21:18
                      to Siwa tak sama błądzi po Starówce ?
                      • giga5 Re: Moje wakacje v.2 31.07.04, 21:27
                        Nie sama, nie sama..
                        • Gość: rita Re: Moje wakacje v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 21:29
                          a kim ?
                          czyżby wyległa cała rodzinka ?
                          • oso1 Re: Moje wakacje v.2 01.08.04, 12:48
                            Toć Siwa ma znajomych to i chadza z nimi czasami, by delektować się dysputami
                            przy piwie i nie tylko.
                            ;)
                            • oso1 Re: Moje wakacje v.2 01.08.04, 20:34
                              O tak właśnie wygląda koniec niedzieli. Powoli ściągają do chałupek po
                              wojażach. Tak trzymać.
                              • Gość: rita Re: Moje wakacje v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:00
                                niedzielne wojaże po Wieliczce były szokujące, kwiaty, śliwowica i spotkanie po
                                30 latach - tak czasami bywa, spotkanie po latch - super
                                • giga5 Re: Moje wakacje v.2 02.08.04, 21:54
                                  Urlop w deszczu, to piękne wakacje:)
                                  Pełen luz i relaks,
                                  książka, komp, TV:)
                                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 02.08.04, 22:13
                                    a co na obiad
                                    • giga5 Re: Moje wakacje v.2 02.08.04, 22:18
                                      Cóś się upichci :)
                                      • oso1 Re: Moje wakacje v.2 03.08.04, 20:29
                                        Jak sobie przywalę urlopik w przyszłym tygodniu, to ho, ho
                                        • oso1 Re: Moje wakacje v.2 04.08.04, 17:41
                                          Pogoda się klaruje, jak moja nalewka.
                                          • giga5 Re: Moje wakacje v.2 04.08.04, 17:53
                                            Tak, pogoda niczego sobie,
                                            a nalewka?
                                            • oso1 Re: Moje wakacje v.2 04.08.04, 20:05
                                              Za dużo ma procentów, właśnie rozrzedziłem, bowiem bukiet zapachowy
                                              przesiąknięty był alkoholem, poczekam 2 tygodnie i zobaczymy.
                                              • giga5 Re: Moje wakacje v.2 04.08.04, 20:31
                                                Aja sobie degustuję Żywca,
                                                Niech żyje luz :)
                                                • oso1 Re: Moje wakacje v.2 04.08.04, 20:45
                                                  A ja popijam Dublina oglądają mecz (na TVN)
                                                  Smacznego
                                                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 05.08.04, 21:13
                                                    Jak się pogoda utrzyma to chyba się wykąpię w jeziorze pierwszy raz w tym roku.
                                                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 07.08.04, 14:23
                                                    Jak z czerwonego opalonego (spalonego ciała) zrobić brązowe?
                                                  • Gość: Muraszka Re: Moje wakacje v.2 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 07.08.04, 15:02
                                                    Kupić czekoladę w proszku.
                                                    Dodać wody , rozmieszać i polać po sobie.
                                                    A poważnie, robić okłady które Ci pasują ,a brąz sam przyjdzie.
                                                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 07.08.04, 15:37
                                                    A kto by po tej czekoladzie by mnie wylizal
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 07.08.04, 19:10
                                                    Wypuszczam się gdzieś w Olsztyn piękny.
                                                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 08.08.04, 14:35
                                                    Dzisiaj, wczoraj się nie wypuściłem.
                                                  • giga5 Re: Moje wakacje v.2 09.08.04, 15:30
                                                    Dużo nas się wypuściło,
                                                    i bardzo dobrze:)
                                                  • zbyszek07 Re: Moje wakacje v.2 10.08.04, 07:18
                                                    Moze do czwartku?
                                                    Przewietrzymy koszulki i sie nad Lyna?
                                                  • giga5 Re: Moje wakacje v.2 10.08.04, 09:53
                                                    Kto wie, kto wie....
                                                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 11.08.04, 14:29
                                                    A co jest w czwartek?
                                                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 11.08.04, 14:29
                                                    Chiba shanty
                                                  • sola28 Re: Moje wakacje v.2 11.08.04, 14:30
                                                    Nie lubię...
                                                  • giga5 Re: Moje wakacje v.2 11.08.04, 22:32
                                                    Wakacje to fajna sprawa,
                                                    a jeszcze w sierpniu ,z taką pogodą .
                                                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 12.08.04, 17:39
                                                    A ja chiba pojadę do siostrzyczki na morie (podobno ma być gradobicie, i bardzo
                                                    dobrze).
                                                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 12.08.04, 17:52
                                                    I bardzo dobrze bo zmieniam skórę
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 12.08.04, 17:55
                                                    he, he, tzn. zaczynam się łuszczyć, i zmieniać skórę jak wąż
                                                    :(
                                                    Ni rozebrać się, bo jak powiedzieli moje Budrysy - "jak ty paskudnie wyglądasz"
                                                    Ha
                                                    Szczerość jest w cenie, tylko dlaczego szczerość do bólu!
                                                    ;)
                                                  • giga5 Re: Moje wakacje v.2 15.08.04, 22:14
                                                    Dwa tygodnie urlopu za mną,
                                                    było plażowanie, spacery po Starówce,
                                                    zaległe wizyty,imieniny Marii(dzisiaj)
                                                    Jutro wyjazd, planowany od dawna :))
                                                    Pa
    • sola28 Re: Moje wakacje v.2 16.08.04, 13:46
      Ludzie to mają dobrze...
      Oso nad morzem, Giga właśnie pakuje się do autokaru...
      A ja? W pracy !
      Przy takiej pogodzie to jak kara :(
      • rita100 Re: Moje wakacje v.2 16.08.04, 21:51
        dlatego trzymajmy sie razem - my ludzie pracy, łączmy się ;)))))))))))
        • oso1 Re: Moje wakacje v.2 17.08.04, 15:32
          A bywało się w świecie (Mierzeja Wiślana) szczególnie Jantar (raz Stegna).
          • oso1 Re: Moje wakacje v.2 17.08.04, 15:35
            Największa furora to nalewka, którą dałem Szwagrowi (skonsumowaliśmy razem).
            Druga największa atrakcja to nalewka Szwagra. Druga - bo rozpieczętowaliśmy.
            jako drugą. Generalnie pogoda świetna. Tylko ten tłok, więc z wielką
            satysfakcją powróciłem na olsztyńskie łono.
            Viva Olsztyn
            :)))
            • rita100 Re: Moje wakacje v.2 17.08.04, 22:19
              nalewki urlopowe są wspaniałe, szczegolnie w towarzystwie, mnie pozostaje
              pamiec po urlopie i wiśniówce olsztyńskiej, chyba , ze do klawiaturki taka
              soplice kolorową sobie łyknę ;)))
              Moje wakacje skończone, zaczekamy na szczęśliwy powrót wypoczywających gigi i
              Andulki :)
              • zbyszek07 Re: Moje wakacje v.2 18.08.04, 07:43
                Andulki gdzies oso nie widziales?
                tez tam gdzies sie kreci...
                moze nawet tez degustuje!
                • oso1 Re: Moje wakacje v.2 18.08.04, 21:42
                  A i wypatrywałem usilnie po horyzont, jednak żagli, ni kominów parostatków z
                  napisem Andulka nie widziałem, jeżeli Andulka powie, że widziała Indianina co
                  miał czerwony brzuch, tzn., że widziała mnię ;)
                  A i tak jeszcze będę miał wakacje - 20 dni urlopu.
                  :)))
                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 20.08.04, 20:16
                    A ja jutro śmigam do Kikit nad Jez.Luterskie, zabieram rodzinkę i sru. Pogoda
                    napewno będzie, bo dzisiaj się wypada a jutro nie wypada.
                    ;)
                  • andulka7 Re: Moje wakacje v.2 22.08.04, 21:54
                    Mnie nie było widać, bo ja to za horyzontem byłam, tam się cywilizacja kończy,
                    dalej granica, wrony zawracaja i psy dupami szczekają... I dziki ulicą chodzą,
                    przechodniów zaczepiają, ryjami trącają, o żarcie żebrzą. Jeśli ktoś reklamowke
                    rano niesie ze sklepu - nie darują: jest torba - znaczy sę bułki, będzie
                    wyżerka....Za mna też goniły, ale bohatersko obroniłam melona com go w siatce
                    miała na zagryzkę do szarlotki (zubrówka z sokiem jabłkowym), którą to
                    szarlotkę spożywaliśmy codziennie w zaprzyjaźnionym gronie, co najmniej 2
                    foremki albo i wiecej :)))
                    Foty dzików wśród gawiedzi dam do zrobienia, będzie dokumentacja
                    fotograficzna.Pogoda świetna, tylko dwa dni deszczu na 14 urlopu, wtedy poszło
                    po prostu więcej foremek szarlotki. Morze ciepłe i bywało że tak gładkie, że
                    nawet nie szumiało - za to wtedy pojawiły sie meduzy. Większym problemem były
                    tylko ogłupiałe z upału, wściekle atakujace osy, prawie każdy z nas zaliczył
                    bliskie, jakże bolesne spotkanie ....
                    Teraz muszę odpocząć po urlopie...I po szarlotkach.... Do pracy wracam dopiero
                    we wrześniu i to nie od razu a 6-go!! A i tak mogę iść jescze na kilka takich
                    urlopów, tyle mi się uzbierało....
                    • giga5 Re: Moje wakacje v.2 22.08.04, 22:05
                      Pięknie to opisałaś, bardzo obrazowo i smacznie:)
                      Ja 1 września do roboty,
                      początek roku szkolnego czy co? :)
                      • zbyszek07 Re: Moje wakacje v.2 23.08.04, 07:46
                        Ja 04,09 wyplywam...
                        • yuman Re: Moje wakacje v.2 23.08.04, 08:59
                          Ech jak Wam dobrze
                          • oso1 Re: Moje wakacje v.2 23.08.04, 19:39
                            Niby człowiek żyje już tych kilka latek a jest tyle miejsc wokoł Olsztyna,
                            które warto zwiedzić. Udało mi się zahaczyć o Kaplityny - 12 km, bliziutko, ale
                            coś piknego
                            • rita100 Re: Moje wakacje v.2 23.08.04, 22:33
                              ja proponuję odlicznie dni do końca wakacji i zakończyć wakacje jakimś
                              Dublinem ;)
                              • zbyszek07 Re: Moje wakacje v.2 24.08.04, 07:38
                                Koniec wakacji?
                                jeszcze osiem dni toboczych i urlop!
                                Zagielki czekaja!
                                • hamar Re: Moje wakacje v.2 24.08.04, 08:57
                                  Też jeszcze przed urlopem i będzie można odpocząć, zero zgiełku i tłoku.
                                  • bpkw Re: Moje wakacje v.2 24.08.04, 11:41
                                    Taka Andulka to ma dobrze. Nie dosc, ze "szarloti" nie wychlaly jej dziki to
                                    jeszcze ma tyle wolnego po urlopie. A u mnie w tym roku to moze wypali
                                    kilkudniowe Wilno. No moze jeszcze przelom pazdziernika i listopada, ale to juz
                                    jest palcem na wodzie pisane.
                                    • oso1 Re: Moje wakacje v.2 24.08.04, 17:47
                                      Patrzę i cóż widzę, ponownie mrowisko wokół bloków. Dzieci pełniutko, głośno,
                                      gwarno a najpiękniej brzmią trąbki. Kiedyś będę miał wakacje to dopiero
                                      odpocznę.
                                      Pozdrawiam Wszystkich po wakacjach.
                                      • zbyszek07 Re: Moje wakacje v.2 25.08.04, 07:31
                                        Ja juz sie szykuje...
                                        skladniki szarlotki juz mam,
                                        wiekszosc do "wscieklych psow" tez...
                                        Jeszcze siedem dni roboczych!
                                        i splyyyyyyyywwwwwwaaaaammmmm.
                                        • yuman Re: Moje wakacje v.2 25.08.04, 12:08
                                          A mnie szarlotka kiedyś zmogła (dużo jej było, aż nadto)
                                          ;)
                                          • zbyszek07 Re: Moje wakacje v.2 25.08.04, 14:16
                                            Zubry wyly,
                                            cale stada tupaly...
                                            czy biale myszki?
                                            • rita100 Re: Moje wakacje v.2 29.08.04, 21:14
                                              trzeba by jakies zamknięcie wakcji zorganizować, jeszcze dwa dni !
                                              powroty ruszyły :)
                                              • zbyszek07 Re: Moje wakacje v.2 30.08.04, 07:32
                                                Wczoraj konczylismy sezon plazowy na Bryzie nad Krzywym.
                                                Milo bylo.
                                                Szkoda ze forumowicze wola komputery.
                                                • rita100 Re: Moje wakacje v.2 30.08.04, 20:25
                                                  a ja myśle , ze dobrze , że forumowicze , choć tyle mogą zrobić, że kibicują
                                                  realnym turystom i biorą dzięki Tobie prawie czynny udział :)

ten sie kończy sezon , niedługo zaczniemy nowy
                                                  póki żyjemy ;))))))))))))
                                                  • oso1 Re: Moje wakacje v.2 30.08.04, 20:47
                                                    Już niedługo urlop
    • sola28 Re: Moje wakacje v.2 30.08.04, 20:54
      Dziś wakacyjnie obeszłam sobie część Kortowa. Było sympatycznie - nie było
      jeszcze tłumów :)
      • oso1 Re: Moje wakacje v.2 30.08.04, 20:56
        Ładnie Geodezja jest odnowiona
        • sola28 Re: Moje wakacje v.2 30.08.04, 20:57
          To jest ten nowy budynek obok Instytutu Wych.? Jeżeli tak to zastanawiałam się
          czy jest on tylko remontowany czy stawiany od podstaw. Rewelacja :)
          Jednak najbardziej podoba mi się nowy budynek biologii :)
          • rita100 Re: Moje wakacje v.2 30.08.04, 22:38
            Kortowo, to naprawdę klasa !
            obiekt doskonały !
            brakuje tylko chyba sław profesorskich , by zwiększyć jego popularność
            • oso1 Re: Moje wakacje v.2 31.08.04, 18:59
              To już chyba po wakacjach, pozostały jedynie urlopy.
              • giga5 Re: Moje wakacje v.2 31.08.04, 19:18
                Tak, zdecydowanie koniec wakacji,
                po miesięcznej labie jutro do pracy:(
                • zbyszek07 Re: Moje wakacje v.2 01.09.04, 07:19
                  Jeszcze dwa dni robocze...
                  i splywam!
                  • Gość: Muraszka Re: Moje wakacje v.2 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 01.09.04, 08:17
                    Płyń po morzach i oceanach.
                    Byle nie w strugach deszczu.
                    Słonecznych dni, a jak nie da rady,
                    to słonecznego humoru.
                    Bywaj żeglarzu.
                    • oso1 Re: Moje wakacje v.2 01.09.04, 23:34
                      chyba trzeba przekwalifikować wątek na mój urlop - pozdrówka
                      • zbyszek07 Re: Moje wakacje v.2 02.09.04, 07:43
                        zazdrosnik!
                        :p
                        • Gość: rita Re: Moje wakacje v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 21:19
                          właśnie opuszczam stanowisko, musze jechać
                          • muraszka1 Re: Moje wakacje v.2 06.11.04, 09:26
                            Czy moze ktos teraz wybiera sie na wakacje?
                            • zbyszek07 Re: Moje wakacje v.2 06.11.04, 13:51
                              Dzis siatkowka osobiscie,
                              jutro ogladam AZS na hali,
                              w czwartek kajaki?
                              a wieczorem szanty na Barcza...
                              moze byc?
                              • rita100 Re: Moje wakacje v.2 15.11.04, 22:42
                                po wakacjach tylko pamięć została
                                • zbyszek07 Re: Moje wakacje v.2 16.11.04, 07:24
                                  Jesienia i zima tez mozna wypoczywac intensywnie,
                                  juz mysle o kuligu,
                                  tylko jeszcze sniegu brak.
                                  • Gość: Muraszka Re: Moje wakacje v.2 IP: *.olsznet.ec.pl 16.11.04, 07:38
                                    Nie ma sprawy,skoro tak spieszno Ci do zimy,
                                    pomoge sprowadzic snieg z Syberii.
                                    Juz sie umawiam na kulig.
                                    ;-)
                                    • rita100 Re: Moje wakacje v.2 16.11.04, 20:37
                                      Muraszka - mam nadzieje, ze to nie obiecanki cacanki - zbyszek faktyczne
                                      kuliguje :)
                                      • Gość: Muraszka Re: Moje wakacje v.2 IP: *.olsznet.ec.pl 16.11.04, 21:10
                                        Rita,bylam niedawno pod ENKA,
                                        to i tak duzy sukces.
                                        A kulig,to jest to!
                                        • giga5 Re: Moje wakacje v.2 16.11.04, 21:23
                                          Usłyszałam że rk ma wakacje,
                                          zapraszam do Olsztyna:)))
                                          • rita100 Re: Moje wakacje v.2 16.11.04, 21:30
                                            nic nie słyszałam o tym
                                            ale to chyba zła wiadomość
                                            jutro do niej zadzwonię
                                            • sola28 Re: Moje wakacje v.2 16.11.04, 21:33
                                              Rita! A od kiedy złą wiadomością jest to, że ktoś ma wakacje? :)
                                              • rita100 Re: Moje wakacje v.2 16.11.04, 21:39
                                                sola28 napisała:

> Rita! A od kiedy złą wiadomością jest to, że ktoś ma wakacje? :)

może żle odebrałam slowo "wakacje"
                                                zadzwonię to sie dowiem :)
                                              • giga5 Re: Moje wakacje v.2 16.11.04, 21:40
                                                Wakacje to super wiadomość
                                                jak możesz Rita?
                                                • rita100 Re: Moje wakacje v.2 16.11.04, 21:41
                                                  giga5 napisała:

> Wakacje to super wiadomość
                                                  > jak możesz Rita?

faktycznie , nie mogę sie wypowiadać , od dwóch tygodni nie mam kontaktu z rk
                                        • rita100 Re: Moje wakacje v.2 16.11.04, 21:31
                                          Gość portalu: Muraszka napisał(a):

> Rita,bylam niedawno pod ENKA,
                                          > to i tak duzy sukces.
                                          > A kulig,to jest to!

Muraszka, wiem , ze już wiesz gdzie jest pub zlokalizowany - ale daję ci głowę,
                                          ze bedziesz zadowolona, tam jest naprawdę milo i nie ważne jak wyglądasz, to
                                          akurat najmniejsze ma znaczenie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka