Gość: Oliwka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.13, 12:53 Zastanawiam się nad kupnem samochodu i trafiłam na firme North Invest. Czy znacie kogoś kto kupił od nich samochód? Będę wdzięczna za informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egon Re: Firma North-Invest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 21:56 Ja też dość mocno myślę o tej firmie lecz nikt nic nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Firma North-Invest IP: *.ists.pl 25.11.13, 19:46 Ja również szukam jakichkolwiek informacji od byłych klientów tego brokera ale nic nie mogę znaleźć, proszę dajcie znac jeśli cos wiecie, nie chce się naciac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yankee Re: Firma North-Invest IP: *.centertel.pl 15.12.13, 15:09 Kilku moich znajomych korzystalo z uslug ( nawet 2krotnie) . Profesjonalni. Wiele lat na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Firma North-Invest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 10:15 Potwierdzam osobiście profesionalizm posiadam autu z tej firmy i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robby Re: Firma North-Invest IP: *.158.216.162.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.03.14, 20:15 A jak z serwisem? W autoryzowanym nie dadza zastepczego jesli nowe nie bylo kupione u nich. Czy sprzedawca (North Invest) da swoj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieciu Re: Firma North-Invest IP: *.173.42.72.tesatnet.pl 06.05.14, 22:14 tak, daje od razu 2 szt. i możesz jeździć nawet 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Dość tej reklamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.14, 06:49 To są wpisy reklamowe płatne 50gr/szt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Firma North-Invest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 13:53 Wystarczy zadzwonić do firmy i poprosić o listę referencyjną. Ja tak zawsze robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: Firma North-Invest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.14, 18:27 Gorąco polecam autobroker North Invest Olsztyn ul. Nefrytowa 10. Pełen profesjonalizm, samochód zgodny z zamówieniem, stały kontakt ze sprzedawcą. Auto dużo tańsze niż w salonie,a wyposażenie identyczne, tylko cieszyć się nowym autem. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś