Dodaj do ulubionych

Nowy opel marszałka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 20:42
a zwykly Kowalski ,komunikacja miejska,PKS,PKP albo per pedes.Dupsko
marszalka widac jest bardzo cenne.
Obserwuj wątek
    • Gość: st Tak dalej "świński blondynie"... IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.04, 21:33
      cóż "dno moralne" najbiedniejszego województwa, gdzie rośnie liczba osób,
      których pod koniec miesiąca nie stać na kupno chleba. Tak dalej "świński
      blondynie"...
      • Gość: Eskel Re: Tak dalej "świński blondynie"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 22:46
        Wszystko kiedyś się skończy... Na szczęście czas rządów czerwonych pajaców w
        moim ukochanym mieście dobiega kresu... Ludzie odejmują sobie od ust, a
        pieprzony obibok zarabiający krocie kupuje za pieniądze podatników nowe auta...
        Ręce opadają.
      • Gość: eneryt Re: Tak dalej "świński blondynie"... IP: *.olsztyn.mm.pl 07.08.04, 09:57
        DAĆ MU LIMIT .NIECH KUPI SOBIE SAMOCHÓD PRYWATNY, I WOZI "TYŁEK "PO WŁOŚCIACH -
        PRZYNAJMIEJ SPOŁECZEŃSTWO OSZCZĘDZI NA BANKIETACH I PRZYJĘCIACH.WTEDY SAM
        ODCZUJE JAKOŚĆ DRÓG PODLEGŁEGO MU REGIONU.
    • Gość: toja Re: Nowy opel marszałka IP: *.olsztyn.mm.pl 07.08.04, 15:46
      nowy samochud a synek {dobry chlopiec) znany za swoje dobre uczynki
      chodzi po miescie bo to syn marszalka i tu widzimy jaka mamy
      admininstracje sady prokurature i policje ktos spoza {kolesiow}smietanki
      irodziny tej zepsutej smietany za to co robil syn pana R dawno w pudle
      by siedzial ale tak jestesmy panstwem prawa i niema unas zadnej korupcji
      i urzednicy sa skromnymi pracownikami i jezdza skromnymi nowymi autami
    • Gość: adam p Re: Nowy opel marszałka IP: *.olsztyn.mm.pl 07.08.04, 15:49
      to ludzie bezwstydu i to tylko tyle
    • Gość: liberał Re: Nowy opel marszałka IP: *.plusgsm.pl 07.08.04, 16:28
      Czytam te posty i oczom nie wierzę. Ileż w was jeszcze zostało komunistycznego myślenia! "My biedota i klasa robotniczo-chłopska wzywamy do obalenia burżujów i rozkułaczenia kułaków! Żołądki i dupska mamy równe! Cała władza w ręce rad!". Wiecie co,niedobrze mi się robi. Przed Polską jeszcze naprawdę daleka droga, zanim zanim zaczniemy myśleć naprawdę nowocześnie czyli prawicowo! Nie lubię Rynskiego, ale mam szacunek dla władzy w ogóle, w tym i jej atrybutów. Dlatego d was kieruję to hasło: precz z komuną i komunistycznym myślen
      • Gość: rencista Re: Nowy opel marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 20:06
      • Gość: rencista ODPOWIEDZ NA POST "LIBERALA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 20:09
        kochany,biedne panstwo ,biedne spoleczenstwo-nikt nie kaze marszalkowi chodzic
        pieszo-ale pewien umiar powinien zachowac,nie ekskluzywne limuzyny ,ale
        samochod w granicach 55,tys zl bylby wystarczajacy,ma wszystkie duperele.A tak
        wychodzi na to ze marszalek to "kaleka"musi wozic cztery litery ,na poduszkach
        he,he,he,,,
      • Gość: obrokon Komunista wyzywający komunistów żeby dalej kraść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 17:46

Rzeczpospolita Polska jest dobrem wspólnym wszystkich obywateli.

Rzeczpospolita Polska jest demokratycznym państwem prawnym, urzeczywistniającym
        zasady sprawiedliwości społecznej.

Według ciebie to, tożsamo, co: Żołądki i dupska mamy równe!

Władza zwierzchnia w Rzeczypospolitej Polskiej należy do Narodu.
        To: Cała władza w ręce rad!".

Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez
        władze publiczne.

To nie odezwa Lenina ani ocalenia narodowego.
        To KONSTYTUCJA.

Takich artykułów jest w Niej więcej.

Natomiast nigdzie tam nie ma, art. mówiącego, że biedny naród ma obowiązek
        kupować ekstra samochody wiecznym urzędnikom.
      • Gość: toja Re: Nowy opel marszałka IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.04, 18:57
        koles jestes z tej kliki jezeli zlodziejstwo bezwstydnosc ktos napietnuje
        jest komuchem [akurat tu komuchem jest kto inny]?????????????????
        • Gość: Liberał Re: Nowy opel marszałka IP: *.plusgsm.pl 08.08.04, 19:35
          Do jakiejkolwiek kliki mi daleko! Mam po prostu zdrowy rozsadek i racjonalne podejscie do zycia. O zadnym zlodziejstwie w tym przypadku GW nie pisala, ale jesli mialo miejsce, to niech ich prokurator wsadzi na dlugie lata. Co do bezwstydu: na calym cywilizowanym swiecie sa takie standardy, ze ludzie wladzy maja sluzbowe auta i jakos poza polskim pieklem nikogo to nie rusza. Ludzie, wyjdzcie wreszcie z zascianka i patrzcie na swiat bardziej europejsko! Do "konstytucjonalisty": naprawde nie rozumiem, co ma Ustawa Zasadnicza do koniecznosci wymiany sluzbowego auta. Strzelaz z rakiet do komarow, drogi zajadly kolego ;-)
          • Gość: obrokon Tak jak napisałem, gdy brak argumentów zaczynają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 20:16
            zaczynają się wyzwiska.
            Ale skoro dla ciebie ustawa zasadnicza

naprawde nie rozumiem, co ma Ustawa Zasadnicza do koniecznosci wymiany s
            > luzbowego auta. Strzelaz z rakiet do komarow, drogi zajadly kolego ;-)

to mogę ci odpowiedzieć: Przeczytaj to co ci tatuś kazał napisać.
            Bo ja właśnie odniosłem się do poprzedniego postu, w którym raczej mało było na
            temat służbowego auta.

Czytam te posty i oczom nie wierzę. Ileż w was jeszcze zostało komunistycznego
            myślenia! "My biedota i klasa
            robotniczo-chłopska wzywamy do obalenia burżujów i rozkułaczenia kułaków!
            Żołądki i dupska mamy równe! Cała władza w ręce
            rad!". Wiecie co,niedobrze mi się robi. Przed Polską jeszcze naprawdę daleka
            droga, zanim zanim zaczniemy myśleć naprawdę
            nowocześnie czyli prawicowo! Nie lubię Rynskiego, ale mam szacunek dla władzy w
            ogóle, w tym i jej atrybutów. Dlatego d was
            kieruję to hasło: precz z komuną i komunistycznym myślen

• Gość: Gonzales Przepiękna polszczyzna GW :). IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.04, 17:06
      "W standardzie ma [...] automatyczna klimatyzacja". Język polski jest trudna :).
      • Gość: dlatego pazerny Marszałek to pegeerowiec IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 08.08.04, 13:38
        Jak ludzie wylezą z takiego gnoju to nigdy już tam nie chcą wracać i dlatego
        garną jak najwięcej.A jemu tam nigdy nie za wiele.tylko może by tak pomyslał o
        krajanach pegeerowcach i zamiast kupować sobie za nasze pieniądze nastepny
        luksusik dał coś potrzebującym?Pamiętacie jak pozował na tronie?Tylko,że nie z
        takim dupskiem i gębą do tronu!
        • Gość: eneryt Re: Marszałek to pegeerowiec IP: *.olsztyn.mm.pl 09.08.04, 19:28
          Drogi Panie "pegierowiec" to też człowiek- ja im współczuję-ale są wsród nich
          ludzie którzy zaliczyli "mądre" szkoły-zapisali się do "kół" i teraz są na
          świeczniku.Jak "władza" chce jeździć to będzie jeździć- a że facjata tego Pana
          nam się opatrzyła- poczekajmy- przyjdą "milsi".
    • Gość: radykal Re: Nowy opel marszałka IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.04, 01:15
      pzez to co czyni wladza dojdzie wydaje mi sie wczesniej czy pozniej do jakis
      buntow spolecznych to pokazuje historia wszystkie rewolucje byly skutkiem
      beszczelnego zachowania jakies tam wladzy moze i w olsztynie przyjdzie
      taki czas ze przed ratuszem postawiona zostanie gilotyna i naprawde
      bedzie miala duzo roboty . osobiscie bylbym za .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka