oso1 25.08.04, 18:17 Małe pytanko, czy gdzieś w kącikach eNki, wegetują moje zakurzone przeboje (wszystkie opisane mazakiem), smutno mi tak bez nich? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Re: Do Angeli 25.08.04, 22:00 Oso. To juz zapomniales, ze zostaly sprzedane w drodze licytacji ?. Osobiscie je zakupilem za 7 browarkow. Chyba nie przeplacilem ?. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Angeli 26.08.04, 16:41 Poważnie? No to nie ma sprawki, bardzo się cieszę. A z tym pamiętaniem, to na pewno pamiętam (?) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Do Angeli 07.09.04, 13:33 Podobno w eNce szykują się zmiany, powiesz coś na ten temat Angi? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Do Angeli 07.09.04, 22:36 Ale being dziś dzwonił do Angeli i podobno już w piątek będzie ok, tylko, że wtedy jest zamknięta impreza, ale od soboty ponoć już bez problemów:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Do Angeli 07.09.04, 23:26 Cześć wszystkim,planowalismy otwarcie jutro,ale nie wiem czy sie wyrobimy,wieczorem mecz wiec moze sie uda,a w czwartek juz mozna nas odwiedzać i podziwiac moje wizje hehe,zapraszam serdecznie o zmianach i planach powiem w realu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Angeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 20:06 Amgela - możesz potwierdzić podpis jd przy Lady ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Angeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 20:25 pytanie czeka na odpowiedż - wiem, że jd tam był , wypił piwo i się podpisał prosze o potwierdzenie podpisu mam prośbe , jeśli bedziecie w eNce obchodzić huczne urodziny beinga, zróbcie zdjęcie Lady z wszystkimi podpisami - proszę Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Do Angeli 08.09.04, 21:17 dzięki, dzięki, dzięki ta kolekcja podpisów, może kiedyś pójść pod mlotek ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Do Angeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 23:09 Rita. Czyżbyś pisała o skuwaniu tynków? ;) Angela mam prośbę. Być może w sobotę wpadnie do eNki Pan imieniem Rafał z płytką CD dla mnie. Czy mogłabyś ją przyjąć i przechować dla mnie? Niestety nie mogę się wybrać w weekend do miasta, bo mnie choróbsko złapało. Obiecuję w ciągu tygodnia ją odebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Do Angeli-do Sud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:32 Dziękuję bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Do Angeli-do Sud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:54 Dziękuję za przechowanie płytki. Dziś ją odebrałem. Odpowiedz Link Zgłoś