Gość: Majka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 19:31 Czy macie juz jakies plany na wakacje? Dalekie podróże czy może jednak nasz kochany Olsztyn z tyloma jeziorami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: detritus Re: Wakacje IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 20:42 U mnie wakacji nie bedzie. Za to podroz poslubna jesienia... :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Wakacje IP: *.acn.waw.pl 06.04.02, 20:50 Detritusie - szczęścia, miłości, radości, licznego potomstwa (a także cierpliwości i otwartości, bo małżeństwo to nielekki kawałek chleba). Może jednak pokazałbyś kolegom zdjęcie narzeczonej; chcelibyśmy cieszyć sie wraz z tobą z pełną świadomościa, nawet jeśli nie wątpimy w twój gust i nawet jeśli i tak najważniejsza w kobiecie jest dusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Wakacje IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:42 Detritus pokaze zdjecia po slubie... Tak na wszelki wypadek ;o) A jak ktos sie uprze, to znajdzie je na stronie... :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wakacje IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:49 Gość portalu: detritus napisał(a): > Detritus pokaze zdjecia po slubie... Tak na wszelki wypadek ;o) > A jak ktos sie uprze, to znajdzie je na stronie... :o)))) No nie bój się nie odbijemy Ci JEJ. To czyżbyś po TYM fakcie już mniej czasu poświęcał za net ???.Szkoda by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Wakacje IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:50 Wiesz, na coś się trzeba zdecydować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Wakacje IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 23:21 > To czyżbyś po TYM fakcie już mniej czasu poświęcał za net ??? To zalezy czy terminal SDI uda mi sie przeniesc do nowego miejsca zamieszkania ;o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wakacje IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 23:39 Gość portalu: detritus napisał(a): > To zalezy czy terminal SDI uda mi sie przeniesc do nowego miejsca > zamieszkania ;o)))))) > Razem z żoną ???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Wakacje IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 00:04 Raczej: obok zony. Tak, aby nie zauwazyla ;o)))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wakacje IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 00:14 To trudne będzie ale "do zrobienia".Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Wakacje IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 03:39 no to gdzie są te zdjęcia? P.S. Winszuję i mówię Ci naprawde WARTO! Przynajmniej ja nigdy tego nie żałowałem. Forumowicze - po siódemce robimy zrzutę na weselną wódkę dla Najpiękniejszej i naszego kolegi D.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Wakacje IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 17:33 No cóż, Detritusie, gratuluję Ci decyzji ... Bo niby dlaczego masz mieć lepiej od nas? :-D W pół roku po ślubie zapraszam do klubu "A koledzy radzili ..." :- ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Wakacje IP: *.sgh.waw.pl 07.04.02, 17:54 Detritus moze bys sie pochwalil gdzie jedziesz w ta podroz poslubna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Wakacje IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 13:47 Na wybor miejsca jeszcze przyjdzie czas, jeszcze troche mi go zostalo ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Wakacje IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 22:37 Polecam Ci hotel Motyl w Krynicy - są tam przeurocze pokojówki ... :-P Odpowiedz Link Zgłoś