liner81 07.11.14, 15:51 Wybory już nie długo. Pochwalcie się, na kogo będziecie głosować? :) Macie swoje typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomar74 Re: Wybory samorządowe [Stawiguda] 12.11.14, 15:24 Średni to wybór niestety bo w stawigudzie większość komitetów jest dość bez barwna. Ja osobiście mocno się jeszcze waham. Jedyny plus tych wyborów, że przynajmniej główne partie nie powystawiały tuzinów różnych spadochroniarzy z całej polski? Odpowiedz Link Zgłoś
larry81 Re: Wybory samorządowe [Stawiguda] 14.11.14, 15:26 Wiem na kogo nie zagłosuje. Derdoń mnie nie przekonała. Ani jako wice wójt, ani jako kandydatka na wójta. Moim zdaniem Marciniewicz dalej będzie chciał rządzić z jej pomocą. Jeśli nie dostanie się do powiatu to będzie wójtem za jej plecami, takie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksawier Re: Wybory samorządowe [Stawiguda] IP: *.solidonetworks.com 21.11.14, 15:47 A na drugą turę - kogo obstawiacie? Stawiguda będzie miała wójta czy panią wójt (wójtową?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Wybory samorządowe [Stawiguda] IP: *.gokunet.de 24.11.14, 08:49 Jak to mówią trudno być prorokiem we własnym kraju, ale warto pamiętać, że na Różańskiego mogą zagłosować wszyscy ci, którzy głosowali przeciwko starej ekipie. A to połowa wyborców… więcej niż głosy oddane na Derdoń. Odpowiedz Link Zgłoś