Gość: wyborca IP: *.olsztyn.mm.pl 20.08.15, 12:19 www.fakt.pl/polityka/sprawa-posla-jerzego-szmita-bulwersuje-sejm,artykuly,567194.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkrycha49 Re: Zakochany poseł ? 20.08.15, 15:42 Kolejny facet,któremu sperma uderzyła do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Zakochany poseł ? IP: *.146.176.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.08.15, 16:26 Poseł jest osobą publiczną. W odróżnieniu od "Jana Kowalskiego". Musi się liczyć z konsekwencjami swych poczynań. Jeśli komuś w tym wieku "sperma do głowy uderza", to jest multimilionerem! Bo wielu facetów majątek odda za przepis na to, jak do tego doprowadzić ...:))) Serio: jeśli jest to prawda, to ten kolo musi być po prostu skończony. I tyle. Chyba, że PiSowski Duda jednak "czyni cuda" i go odgzawi... Nie kocham PO. Nie lubię PiS. Nienawidzę hipokryzji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Zakochany poseł ? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.08.15, 09:55 Jeżeli to prawda,to już koniec twojej poselskiej kariery,Szmitkowski.Okazałeś się lepszym hipokrytą niż intelektualistą.Głosowałem na ciebie,właśnie dlatego,że uważałem cie za uczciwego człowieka.A jak widzę, okazałeś się ani uczciwy,ani inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Zakochany szuka prawdy? ? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.08.15, 10:45 www.express.olsztyn.pl/artykuly/jerzy-szmit-o-rzekomych-nieprawidlowosciach-w-sprawie-sprzedazy-dzialek-przez-uwm Odpowiedz Link Zgłoś
antymenel.1 Re: Zakochany poseł ? 23.08.15, 10:50 Trafiony-zatopiony.Mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś