Dodaj do ulubionych

Kamienica popada w ruinę

IP: *.olsznet.ec.pl 05.11.04, 06:24
Jestem jak najbardziej za wywłaszczeniem i także uważam, że już nie ma na co
czekać.
A autorce pragnę zwrócic uwagę na błędy interpunkcyjne... Szczególnie brak
przecinków mocno boli...
Obserwuj wątek
    • Gość: detritus Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 08:14
      Nie powiem "a nie mowilem"...
      • Gość: Jarek Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.54.162.211.tisdip.tiscali.de 05.11.04, 08:26
        No ,czas juz z tym cos zrobic,i oby Pan Prezydent kogos znalazl solidnego tego
        jako Olsztynianin zycze
        • Gość: szwadron Re: Kamienica popada w ruinę IP: 5.5R2D* / *.pg.com 05.11.04, 08:32
          a ja zwracam uwage ze to dobry interes dla miasta.
          skasowalo salate za sprzedaz, a nastepnie sprzeda ponownie bo poprzedni
          kupujacy nie wywiazal sie z warunkow umowy. tylko co ma do tego konserwator?
          • Gość: Agata Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.54.191.55.tisdip.tiscali.de 05.11.04, 14:44
            Kamienica padla ,to pewne a my olsztyniacy nie mamy nawet wlasnej strony
            www..... .Jak wpisalam www.olsztyn.pl... sami sprawdzcie. Moze znalazl by sie
            ktos ,kto pomyslal by o naszym slicznym miescie i potrafil stworzyc strone
            miasta Olsztyna.
            Mamy chyba jeszcze co pokazac,nie tylko walaca sie kamienice ?
            Ps.Czas biegnie a my w tyleeeeeeeeeeee ,nie ma to jak reklama
            pozdrawiam Agata
            • Gość: ja Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.ols.vectranet.pl 05.11.04, 16:01
              a ta strona moze byc www.olsztyn.com.pl/?
        • Gość: Karol Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.54.162.211.tisdip.tiscali.de 05.11.04, 08:35
          Jest jeszcze do uratowania,wywlaszczyc i sprzedac ale mandrzej.
    • Gość: emde Re: Kamienica popada w ruinę IP: 213.184.18.* 05.11.04, 09:30
      pewnie znow sie skonczy na polajankach Pana Prezydenta. Vide temat cudu
      architektury i bezczelnosci zablokowana ulica przez Firme PP. S. z gwiazda w
      nazwie
      • Gość: detritus Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:27
        > pewnie znow sie skonczy na polajankach Pana Prezydenta. Vide temat cudu
        > architektury i bezczelnosci zablokowana ulica przez Firme PP. S. z gwiazda w
        > nazwie

To swoja droga. Kiedy Czesio mowil ze toto bedzie rozebrane? W na poczatku tego
        roko, czy poprzedniego? :oD
    • Gość: ikar Re: Kamienica popada w ruinę IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:07
      bardzo dziwne - w Olsztynie tradycyjnie od 1945-go takie problemy rozwiązywane
      były za pomocą rozbiórki. Czyżby coś pomału zaczynało się zmieniać?
    • Gość: swiatowy Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.11.04, 11:25
      I TAK TRZYMAC ! A CO Z KAMIENICA NA PLACU BEMA?
    • Gość: bo Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.ec.pl / *.ec.pl 05.11.04, 18:28
      Madziuniu, gdzie są te błędy interpunkcyjne ? Sama jestem ciekawa tym bardziej,
      że ich nie widzę, a to oznacza,że pewno robię takie same !
    • monopol A prezes Siwik... 05.11.04, 18:34
      ...czyli szef "Na skraju miasta" kupuje sobie coraz to nowsze samochody. Teraz
      jeździ nową terenową Toyotą kupioną za pieniądze ludzi kupujących od firmy pana
      prezesa mieszkania. Tymczasem kamienica nieruszona a budowa osiedla "Na
      Wzgórzu" nadal nieskończona.
      • Gość: romek Poczekamy IP: *.olsztyn.mm.pl 05.11.04, 18:59
        Od pomysłów do realizacji droga daleka - poczekamy panie prezydencie, czy znowu
        pan nie leje wody. A jeżeli tym razem nie , to coś może w końcu z pożytkiem.
    • being28 Re: Kamienica popada w ruinę 08.11.04, 10:43
      Remont kamienicy to ogromne pieniadze. Lepiej wiec zeby sie zawalila. To
      zapewne koncepcja wlasciciela, a takze Miasta. Rozpadnie sie to wybuduja jakis
      koszmarek w stylu Star Turistu (beda sie uzupelniac-to bedzie zalozenie nowego
      projektu) lub w stylu późnej Gierłoży (tutaj przedstawicielem jest czarna
      perla/grobowiec lub zatorzanka, a wzorcem manhatan).

A ja mam lepszy pomysl: w tamej okolicy nie ma stacji benzynowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka