Gość: Madziunia IP: *.olsznet.ec.pl 05.11.04, 06:24 Jestem jak najbardziej za wywłaszczeniem i także uważam, że już nie ma na co czekać. A autorce pragnę zwrócic uwagę na błędy interpunkcyjne... Szczególnie brak przecinków mocno boli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: detritus Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 08:14 Nie powiem "a nie mowilem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.54.162.211.tisdip.tiscali.de 05.11.04, 08:26 No ,czas juz z tym cos zrobic,i oby Pan Prezydent kogos znalazl solidnego tego jako Olsztynianin zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwadron Re: Kamienica popada w ruinę IP: 5.5R2D* / *.pg.com 05.11.04, 08:32 a ja zwracam uwage ze to dobry interes dla miasta. skasowalo salate za sprzedaz, a nastepnie sprzeda ponownie bo poprzedni kupujacy nie wywiazal sie z warunkow umowy. tylko co ma do tego konserwator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.54.191.55.tisdip.tiscali.de 05.11.04, 14:44 Kamienica padla ,to pewne a my olsztyniacy nie mamy nawet wlasnej strony www..... .Jak wpisalam www.olsztyn.pl... sami sprawdzcie. Moze znalazl by sie ktos ,kto pomyslal by o naszym slicznym miescie i potrafil stworzyc strone miasta Olsztyna. Mamy chyba jeszcze co pokazac,nie tylko walaca sie kamienice ? Ps.Czas biegnie a my w tyleeeeeeeeeeee ,nie ma to jak reklama pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.ols.vectranet.pl 05.11.04, 16:01 a ta strona moze byc www.olsztyn.com.pl/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.54.162.211.tisdip.tiscali.de 05.11.04, 08:35 Jest jeszcze do uratowania,wywlaszczyc i sprzedac ale mandrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emde Re: Kamienica popada w ruinę IP: 213.184.18.* 05.11.04, 09:30 pewnie znow sie skonczy na polajankach Pana Prezydenta. Vide temat cudu architektury i bezczelnosci zablokowana ulica przez Firme PP. S. z gwiazda w nazwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:27 > pewnie znow sie skonczy na polajankach Pana Prezydenta. Vide temat cudu > architektury i bezczelnosci zablokowana ulica przez Firme PP. S. z gwiazda w > nazwie To swoja droga. Kiedy Czesio mowil ze toto bedzie rozebrane? W na poczatku tego roko, czy poprzedniego? :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Re: Kamienica popada w ruinę IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:07 bardzo dziwne - w Olsztynie tradycyjnie od 1945-go takie problemy rozwiązywane były za pomocą rozbiórki. Czyżby coś pomału zaczynało się zmieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.11.04, 11:25 I TAK TRZYMAC ! A CO Z KAMIENICA NA PLACU BEMA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: Kamienica popada w ruinę IP: *.ec.pl / *.ec.pl 05.11.04, 18:28 Madziuniu, gdzie są te błędy interpunkcyjne ? Sama jestem ciekawa tym bardziej, że ich nie widzę, a to oznacza,że pewno robię takie same ! Odpowiedz Link Zgłoś
monopol A prezes Siwik... 05.11.04, 18:34 ...czyli szef "Na skraju miasta" kupuje sobie coraz to nowsze samochody. Teraz jeździ nową terenową Toyotą kupioną za pieniądze ludzi kupujących od firmy pana prezesa mieszkania. Tymczasem kamienica nieruszona a budowa osiedla "Na Wzgórzu" nadal nieskończona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Poczekamy IP: *.olsztyn.mm.pl 05.11.04, 18:59 Od pomysłów do realizacji droga daleka - poczekamy panie prezydencie, czy znowu pan nie leje wody. A jeżeli tym razem nie , to coś może w końcu z pożytkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Kamienica popada w ruinę 08.11.04, 10:43 Remont kamienicy to ogromne pieniadze. Lepiej wiec zeby sie zawalila. To zapewne koncepcja wlasciciela, a takze Miasta. Rozpadnie sie to wybuduja jakis koszmarek w stylu Star Turistu (beda sie uzupelniac-to bedzie zalozenie nowego projektu) lub w stylu późnej Gierłoży (tutaj przedstawicielem jest czarna perla/grobowiec lub zatorzanka, a wzorcem manhatan). A ja mam lepszy pomysl: w tamej okolicy nie ma stacji benzynowej. Odpowiedz Link Zgłoś