Dodaj do ulubionych

Psy w mieście.

IP: *.olsztyn.mm.pl 14.12.04, 19:43
Dlaczego jedne psy mają w Olsztynie inne prawa,a drugie inne?Duży ma być w
kagańcu i na smyczy,a mniejszy może sobie biegać w samopas i jest
bezkarny.Dlaczego jakiś tam urzęędas decyduje,który pies ma większe prawa,a
który mniejsze.Dlaczego nie można ujednolicić przepisów,każdy pies ma mieć
kaganiec i smycz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Psy w mieście. IP: *.ols.vectranet.pl 14.12.04, 19:47
      Pierwsze słyszę, że w przepisach mówi się o małych psach i dużych. Przepisy są
      jednakowe dla wszystkich psiaków.
      • Gość: auxonne Re: Psy w mieście. IP: *.olsztyn.mm.pl 14.12.04, 20:02
        Byłam ostatnio w ratuszu,bo pani zwróciła mi uwagę,że mój pies mimo,że w
        kagańcu biega bez smyczy,a jej jest malutki(mimo,że dorosły to może sobie tak
        biegać).Okazało się,że w/g olsztyńskich przepisów ma rację,bo większy pies musi
        mieć kaganiec i smycz,a mały nie,bo nie stanowi zagrożeniaTylko dlaczego
        pogryzienia przez kundle są coraz częściej spotykane.
    • Gość: Do Grząyny Re: Psy w mieście. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 20:17
      SDtara sprawa. Nie raz ustosunkowywałem się do tego problemu. Wiejska
      tooerancja z zastrzeżeniem, ż nz wsi psy są uwiązzne na łańcuchu. Po prostu
      zabrakło wsi w mieście i mego poglądu nie zmieni córka Jednego z bardziejn
      rozsądnych ludzi w tym mieście mianująca się szefową TOZ. Pom prostu przykro mi.
      Gtrażyna ma imieniny w kwietniu. Prpoopnuje pamiętać o tym wysyłając jej e-
      maile odpowiedniue do wartości stawy, któą wciąż sięzasłaniają.
      Osobiuscie wolał bym te mikliony przekazywane na Wadąg oprzekazać dla Domju
      Dziecka i przestać się zzajmować Uprawnieniasmi TOZ, ponieważ są aktyn prawne
      znacznie wyższej rangi.
      • Gość: Gość A tak na marginesie to IP: *.ols.vectranet.pl 14.12.04, 20:22
        Pani Grażyna od paru miesięcy nie jest Prezesem TOZ.
        • Gość: Ed Re: A tak na marginesie to IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 21:16
          Gloria...
          Nie interesuje mnie towarzystwo ludzi nawiedzonych dla schiuzmy czy interesu.
          Olsztyńskie nTOZ mieści się w jednym i drugim. Szanowna Pani Grażyna
          buńczucznie chciaacoś ciągnąć zapominając o konieczności amputacji ogona. Nie
          dziwię się jej rezygnacji. Sądzę, że lepiej by wyszła wspierając śladami ojca
          SPORT OLSZTYŃSKI, niż ciągnąc za sobą jakieś niczym nie uzasadnione fRDFOCLE
          GŁUPOTY.
          Przepraszam Pani Grażyno, uprzedzałem nie tylko na forum.
          • Gość: Gość Re: A tak na marginesie to IP: *.ols.vectranet.pl 14.12.04, 21:19
            p.Grażyna nie żyje od kilku m-cy.
            • Gość: Ed Re: A tak na marginesie to IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 23:12
              Nie wiedxziasłem o tym. Przykro mi. Choć jej akcje realizowane pod egfidą TOZ
              ustawiły mnie w dużym dystansie do jej fabanberii. No cóż. Wsystko ija, i
              trzeba mieć tego świadomość. Zawsze mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Być
              może optymizm jest lekarstwem przed zastosowaniem słynnego "walca". Lwice
              jednak bez walca wioedzą po co idą na sawanne.
    • Gość: radca Re: Psy w mieście. IP: 213.25.179.* 16.12.04, 18:28
      w tym mieście kmiotków psom wolno wszystko.
    • Gość: . Re: Psy w mieście. IP: *.ols.vectranet.pl 16.12.04, 19:07
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka