Dodaj do ulubionych

Spotkanie w eNce ?

30.12.04, 22:55
Zbyszek rzucił hasło spotkania w Nowym Roku
7 stycznia 19.oo czy 20.OO??
Jak Wam to pasuje i czy chcecie się spotkać?
Angelo czy możemy?
Co myślicie??
Obserwuj wątek
    • rita100 Re: Spotkanie w eNce ? 30.12.04, 22:58
      dobry pomysł :)
      • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 31.12.04, 07:26
        Jesli Angeli pasuje to moze 07,01,05 o 19,00 w eNce,
        takie male niezobowiazujace spotkanie przyjaznych ludzi,
        nie tylko aktywnych forumowiczow,
        ale tez "krewnych i znajomych krolika"
        Wskazana chec do spiewania, gadania,
        i poznawania nowych ludzi...
        laptopy wykluczone!
        Tylko real!
        Szczegolnie zapraszam zainteresowanych watkiem "samotnosc"
        :-)
        • Gość: oko Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 08:11
          a zainteresowanych wątkiem "wyśmienite towarzystwo"?
          • Gość: muraszka1 Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.olsznet.ec.pl 31.12.04, 08:46
            Wlasnie,tylko samotne go interesuja;-)
            • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 31.12.04, 08:51
              ;P

Nie interesuja mnie samotne,
              ani nie samotne...
              Chcialbym zeby zajzeli ludzie ktozy nie chca byc sami...
              • angela-rt Re: Spotkanie w eNce ? 31.12.04, 10:26
                OK,jak ja moge miec coś przeciwko hym??????????Zapraszam;-))))
                • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 31.12.04, 12:10
                  Dzieki!
                  No to sprawa jasna:
                  Piatek 07.01.2005
                  spotykamy sie w eNce
                  o 19,00
                  i nie ma ze boli...
                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 31.12.04, 14:24
                    dzięki Angela;)
                    super!
                    mam nadzieję, że poznam Was więcej...
                    do zobaczenia
                    • brzoza Re: Spotkanie w eNce ? 31.12.04, 22:20
                      Też bym chciała, buuuu....:-(
                      • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 01.01.05, 03:33
                        Brzoza, ale zapraszamy również Ciebie bardzo...
                        • Gość: Ed Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 05:30
                          Z czasem może być różnie. Być może wpadnę na chwilę złożyć pokłony.

Pozdrawiam
                          • Gość: ktoś Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.01.05, 07:33
                            miło będzie powitać..:)
                            • angela-rt Re: Spotkanie w eNce ? 02.01.05, 13:39
                              Brzoza wsiadaj w pociąg i ....;-)))))))))
                              • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 02.01.05, 14:03
                                witam Angelo..
                                z tym młodziutkim roczkiem..
                                żeby się Wszystko rozwijało,
                                rosło zdrowo i bez komplikacji
                                przyszło na świat;-)
                                • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 02.01.05, 21:40
                                  Az milo na Angele spojzec!
                                  kto nie widzial niech koniecznie przybedzie,
                                  a zobaczy!
                                  koledowo sie jakos porobilo!
                                  ;P
                                  i dobrze...
                                  • bpkw Re: Spotkanie w eNce ? 02.01.05, 22:14
                                    7-8.01.05 raczej odpada.Mam powazna uroczystosc...
                                    • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 02.01.05, 22:19
                                      bardzo szkoda Krzysiu..
                                      ale jakby tak choć na chwilkę w pt się dało...;-)
                                      to poczekamy na Ciebie..
                                      obiecuję..
                                      ale jak nic..
                                      to jasne..
                                      Jesteś usprawiedliwiony..:-)
                                      • lustroo Re: Spotkanie w eNce ? 03.01.05, 12:45
                                        Jeżeli lekarz nie zajmie mi tego terminu przyjdę z chęcią :)
                                  • angela-rt Re: Spotkanie w eNce ? 03.01.05, 16:45
                                    Zbysiu ;-))))))))))jak miło;-]]]]]Ktosiu-dziękuje,oby,oby;-)))
                                    • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 04.01.05, 09:24
                                      hej..hej...forumowicze...
                                      no nie pchajcie się tak drzwiami i oknami...;-)
                                      na to nasze spotkanko..:-)

czy Jesteście tak baaaardzo zajęci??
                                      • lustroo Re: Spotkanie w eNce ? 04.01.05, 10:37
                                        Ja się bardzo postaram przyjść :)
                                        • Gość: oko Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 12:12
                                          Ktosia mała aktywistka ;)))
                                          Bardzo chcę, także robię wszystko, żeby w piątek zawitać do eNKi
                                          • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 04.01.05, 14:22
                                            zapowiada sie wiec spotkanie znajomych nieznajomych!
                                            Milo bedzie sie spotkac...
                                            z kuligu w dalszym ciagu nici,
                                            trzeba cos innego...
                                            • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 04.01.05, 15:02
                                              Oczko....wcale nie taka mała...hihihi..
                                              ale baaaardzo się cieszę, że Was zobacze i poznam;-)
                                              • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 05.01.05, 07:08
                                                i ja tez!
                                                i ja tez!
                                                • muraszka1 Re: Spotkanie w eNce ? 05.01.05, 07:36
                                                  Mieszcze sie w sredniej krajowej.
                                                  Ale 7 stycznia nie bede w eNce :-(
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 05.01.05, 09:21
                                                    Muraszko to nieodwołalne..?:-(
                                                  • muraszka1 Re: Spotkanie w eNce ? 05.01.05, 09:36
                                                    Ech... ostatnio poznaje znaczenie westchnien.
                                                    Nie moge z fachowcami zostawic mojego Szczescia.
                                                    On ich zameczy egzaminujac z fachowej wiedzy.
                                                    Wlasnie to spiewajace okno bylo robione pod jego nadzorem.
                                                    Ale chcial dobrze.Oni pewnie tez.:-)
                                                  • angela-rt Re: Spotkanie w eNce ? 05.01.05, 09:33
                                                    Muraszka byłam pewna ,ze nie przyjdziesz ;-(((((Zawsze sie wywijasz;-((,powiedz
                                                    ze nie chcesz nas poznac to nie bedziemy Cie molestować;-)
                                                  • muraszka1 Re: Spotkanie w eNce ? 05.01.05, 09:41
                                                    To chyba jakis chochlik sie wkrada.
                                                    Przykro mi.
                                                    :-*
                                                  • angela-rt Re: Spotkanie w eNce ? 05.01.05, 09:45
                                                    mi tez ;-((((((,ale moze kiedys sie uda?:-))))))
                                                  • muraszka1 Re: Spotkanie w eNce ? 05.01.05, 09:47
                                                    Sadze,ze niespodziewanie, bez zapowiedzi :-))
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 06.01.05, 11:30
                                                    niespodziewanie!?
                                                    czyli w piatek bedziesz?
                                                  • muraszka1 Re: Spotkanie w eNce ? 07.01.05, 18:16
                                                    Same niespodzianki!
                                                    Fachowcy od okien juz poszli.
                                                    poprawili,przepraszali.
                                                    I jest super.
                                                    Wszystko w domu wrocilo do normy.
                                                    Ale nowa heca!
                                                    Po przeszlo 15 latach dowiedzialm sie,
                                                    ze moje Szczescie jest o mnie zazdrosne.!
                                                    Musimy oblac to RAZEM!
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 08.01.05, 07:57
                                                    Muraszko...mam nadzieję , że było miło...:-)

Kochani baaardzo Wam dziękuję za wspaniałą atmosferkę...
                                                    Dawno już tak się nie czułam..
                                                    Ten kulig trzeba powtórzyc stanowczo...;-)
                                                    i to szybciutko...
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 08.01.05, 08:04
                                                    Sud...czy te zdjęcia wszystkie...
                                                    można gdzieś będzie zobaczyć???
                                                  • muraszka1 Re: Spotkanie w eNce ? 08.01.05, 09:09
                                                    Ktos2104,pytalas,jak bylo?
                                                    Bylo super!Warto bylo :-).
                                                    Ale i tak mu gdzies sie wyrwe.
                                                    (na 3 godziny do Tesco ? ;-) )
                                                  • Gość: sud Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:58
                                                    "Tupot białych mew o pokład statku ..." na szczęście już ustał.
                                                    Zdjęcia będą dostępne za jakieś 3 godziny. I wtedy dam znać, co i jak.
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 08.01.05, 19:50
                                                    :-)))))))
                                                    Cieszę się bardzo...że już lepiej;)
                                                    i zdjęcia....nie mogę się doczekać...
                                                  • Gość: sud Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:33
                                                    Zdjęcia już są. Przesłałem na pocztę adres. Życzę miłego oglądania.
                                                  • giga5 Re: Spotkanie w eNce ? 08.01.05, 22:38
                                                    Wprawdzie nie byłam obecna, ale też chętnie obejrzę:))
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 08.01.05, 22:50
                                                    Sud..najmilsza niespodzianka w dniu dzisiejszym...:-)
                                                    (i dobre lekarstwo na smuteczki..)
                                                    ściągają się...bardzo dziękuję..
                                                  • brzoza Re: Spotkanie w eNce ? 08.01.05, 23:29
                                                    Sud - a czy i ja, która nie mogla byc chocby z tego powodu, ze po cięzkiej
                                                    harówie dopiero do domku zlądowała, że nie wspomne o doległości, także bede
                                                    mogła sie usmiechnąć i o dokumentacje foto poprosic?
                                                    Teraz sie usmiecham: :-))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: sud Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 11:18
                                                    Posłałem osobom, których adresy pocztowe znam info o zdjęciach. Ci, których
                                                    adresów nie znam, zapewne od pozostałych dowiedzą się skąd wziąć zdjęcia. Jakby
                                                    co postaram się w jakimś niedługim czasie kilka płytek nagrać i podrzucić do eNki.
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 09.01.05, 13:30
                                                    Jak bylo w eNce?
                                                    najlepiej bylo po prostu byc!
                                                    Wypilismy zdrowie tych co nie mogli,
                                                    zal mi tych ktorym sie nie chcialo,
                                                    ale to ich wybor.
                                                    Czy powtorzymy?
                                                    nie wiem,
                                                    moze sie snieg nie utrzyma,
                                                    i juz sie kuligu nie da zorganizowac,
                                                    Spiewy byly wspaniale,
                                                    milo wrocic do starych biwakowo, rajdowo splywowych czasow!
                                                    A i troche piosenek z kresow sie przewinelo...
                                                    Gitara wedrowala z reki do reki,
                                                    kominek blyskal,
                                                    piwo sie pienilo,
                                                    cieplo, milo...
                                                    towarzysko.
                                                    Duzo smiechu i radosci...
                                                    ze jestesmy.
                                                    W sumie dotarlo obecnych i bylych forumowiczow osiem osob,
                                                    wszystkich nas bylo okolo dwudziestu...
                                                    Dzieki wszystkim ktorzy byli,
                                                    powtorzyc?
                                                    to zalezy tylko od nas...
                                                  • giga5 Re: Spotkanie w eNce ? 09.01.05, 14:39
                                                    Bardzo dziękuję sud,
                                                    Miło się ogląda:)
                                                  • muraszka1 Re: Spotkanie w eNce ? 09.01.05, 15:19
                                                    A ja,sierota?
                                                    Sud,chociaz wirtualnie Was poznam.
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 09.01.05, 16:38
                                                    Sud...ale brakuje Ciebie na tych zdjęciach...:-)
                                                  • Gość: sud Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:06
                                                    To taka przypadłość fotografujących. A poza tym dbam, żeby mi "klisza" w
                                                    aparacie nie pękła. ;)
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 09.01.05, 19:44
                                                    Baaardzo śmieszne;-))))))przypadłość...
                                                    Może Zyszkowi udało się uchwycić....?
                                                    i nie pękła??
                                                  • bpkw Re: Spotkanie w eNce ? 09.01.05, 19:51
                                                    Asia, Sud ; wrzuccie te zdjecia na moja poczte. Prosze...
                                                  • Gość: luna37 Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.ols.vectranet.pl 09.01.05, 23:06
                                                    szkoda że mnie nie było....:((( zawsze komp siada mi w nieodpowiednim
                                                    momencie....:((( zachwuje sie jak typowy facet....wysiada nie wtedy kiedy
                                                    trzeba...:(((
                                                  • wolej5 Re: Spotkanie w eNce ? 09.01.05, 23:31
                                                    Gość portalu: luna37 napisał(a):

> szkoda że mnie nie było....:((( zawsze komp siada mi w nieodpowiednim
                                                    > momencie....:((( zachwuje sie jak typowy facet....wysiada nie wtedy kiedy
                                                    > trzeba...:(((

Luna. Najlepiej unikać typowych...komputerów. Nie będzie rozczarowań...:)))

• borasca0107 Re: Spotkanie w eNce ? 10.01.05, 01:59
                                                    bpkw napisał:

> Asia, Sud ; wrzuccie te zdjecia na moja poczte. Prosze...

NA MOJA TEEEEEEZ!! :)))))
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 10.01.05, 07:10
                                                    Sud
                                                    u mnie w klatce sie zmiesciles,
                                                    jeszcze nie poukladalem tych milionow pixeli,
                                                    ale...
                                                    Zdjec nie widzialem,
                                                    nie czyta mi zipa,
                                                    czekam na CD.
                                                    ...i znowu wiecej chetnych do ogladania,
                                                    niz do przezycia...
                                                  • lustroo Re: Spotkanie w eNce ? 10.01.05, 07:39
                                                    Spotkanie było super :)
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 10.01.05, 08:12
                                                    To co???.....jakaś powtórka z rozrywki??
                                                    :-))))))))
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 10.01.05, 08:38
                                                    w nastepnym tygodniu zapowiada sie zima,
                                                    moze sniezny kulig,
                                                    a moze jeszcze cos innego...
                                                    Jest tyle mozliwosci
                                                    dla aktywnych gosci!
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 10.01.05, 15:21
                                                    A chętnych bez liku...:-))))))))
                                                    Popatrz jak się pchają..;-)
                                                  • bpkw Re: Spotkanie w eNce ? 10.01.05, 15:49
                                                    Do 28.01 nie powinno byc przeszkod. Poki co jestem za. Nie wiem tylko czy w
                                                    duecie, czy tez solo...
                                                  • Gość: sud Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:40
                                                    Ja w przyszłym tygodniu ferie zaczynam i nie wiem, czy mogę z małoletnimi się na
                                                    taki kulig wybrać.
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 10.01.05, 22:19
                                                    OOO? Ja też ferie:-)
                                                    ale w planach mały remoncik...?
                                                    Kładliście kiedyś tynk strukturalny i jakies uwagi może???
                                                    Tego jeszcze nie udało mi się robić,
                                                    ale nie wiem czy jakies wieksze przeszkody??
                                                    Ale jak się to poukłada...
                                                    chyba bez przeszkód kulig..
                                                    warunek.. obiecane opady śniegu..:-)))
                                                  • oczko61 Re: Spotkanie w eNce ? 11.01.05, 09:23
                                                    Dzieki za Spotkanie Forumowiczom i nie tylko!
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 13.01.05, 07:54
                                                    Mam tez kilkanascie zdjec z kuligu.
                                                    Raczej ekipa od strony Lady,
                                                    Sa w wersji papierowej.
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 14.01.05, 07:26
                                                    Sud...
                                                    zdjecia swoje i lustra odebralem.
                                                    Dzieki!
                                                  • Gość: sud Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:42
                                                    Zbyszek. Wziąłeś tylko te 2 płytki? Czy resztę też?
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 15.01.05, 06:29
                                                    Sud Masz fajne zdjecia u Zbyszka..:-)
                                                    (no nie w takiej dużej ilości, ale warto:-)
                                                    Zbyszek po co Ci tyle tych płytek??
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 17.01.05, 07:31
                                                    Odebralem trzy plytki,
                                                    swoja, dla lustra i myslalem ze dla muraszki,
                                                    ale nie byla chetna.
                                                    wiec CD trafia do tych spoza forum ktorzy byli na imprezie,
                                                    a nie maja z forum kontaktu.
                                                  • muraszka1 Re: Spotkanie w eNce ? 17.01.05, 09:15
                                                    Zbyszku ,jestes "BEEE",
                                                    nie "ale nie byla chetna", ale jest chora.
                                                    Nie trzeba duzej wyobrazni,by wiedziec jak sie czuje
                                                    i czy chce byc ogladany, czlowiek z katarem jak fontanna.
                                                    A gdy czlowiek w dodatku jest kobieta!?
                                                  • Gość: sud Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 09:24
                                                    Wynika, że pozostałe 2 płytki są wolne i czekają na chętnych w eNce.
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 17.01.05, 09:44
                                                    Tak jest.
                                                    Mysle ze jedna zainteresuje sie Angela...
                                                    Dzieki Sud.

Muraszka...
                                                    moze i jestem bee,
                                                    ale...
                                                    Zdrowka zycze!
                                                  • angela-rt Re: Spotkanie w eNce ? 17.01.05, 13:54
                                                    zainteresuje sie ,moze lukne i oddam dla Tych co bawili sie pełńą g.. buziulka
                                                    i jest ich duzo na fotkach;-)
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 19.01.05, 23:14
                                                    Angelo..baaardzo było milusińsko..
                                                    koniecznie trzeba powtórzyć..jeszcze nie wiem kiedy..
                                                    ale koniecznie...:-)))
                                                    normalnie po wenecku się w domu robi..:-)
                                                    Wiedziałaś, że ten tynk się nazywa wenecki..?
                                                    czego ludzie nie wymyślą..:-)
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 20.01.05, 07:39
                                                    Jestem za,
                                                    tym bardziej ze na kulig sniezny
                                                    nadal sie nie zanosi...

d
                                                  • angela-rt Re: Spotkanie w eNce ? 20.01.05, 13:35
                                                    Oj chyba sie zanosi tyle ze to nie przeszkadza np. po kuligu omowic w eNce jak
                                                    było;-))))
                                                    A Ktosienko powieedz robisz sposobem co Ci go podpowiedziałam czy kupiłaś tynk
                                                    strukturalny????
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 21.01.05, 02:49
                                                    jeszcze inaczej..:-)
                                                    opowiem Cc na spotkaniu o Weneckich tynkach..:-)
                                                    bo to jeszcze inaczej..:-)
                                                    i strasznie jestem ciekawa czy to będzie Zosia..czy..???
                                                    czy już wiadomo??bo to juz ten czas...:-)
                                                    chyba, ze wiercipieta..i sie odwróci..
                                                    u mojej córci jak się wylegiwała w brzuszku
                                                    lekarz przy Usg powiedział..
                                                    czy to chłopiec nie wiadomo, ale czy dziewczynka..?
                                                    tez nie jest pewne..
                                                    po prostu wiedzielismy wszystko..:-))))
                                                    to były baardzo dobre..kochane czasy..
                                                    te chwile sa ulotne Angelo..
                                                    dbajcie o siebie nawzajem..
                                                    słuchajcie co w brzuszku piszczy..
                                                    kochajcie sie..:-)pa
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 21.01.05, 07:28
                                                    29,01,05 w sobote od 18,00
                                                    proponuje spotkanie w eNce,
                                                    powtorka ostatniego kuligu.
                                                    Czyli pospiewamy, popiwkujemy,
                                                    przy kominku sie ogrzejemy...
                                                    Czy termin pasi?
                                                  • Gość: sud Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:40
                                                    Ja odpadam. Mam imprezkę w domu.
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 21.01.05, 14:53
                                                    Sud..łeeee...:-(
                                                    ja będę oczywiście..
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 22.01.05, 12:24
                                                    Widze ze chetni sa...
                                                    Moze sie zmiescimy!?
                                                    Sud, mam dla Ciebie zdjecia na ktorych jestes!
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 24.01.05, 07:42
                                                    Przypominam o sobocie!
                                                  • lustroo Re: Spotkanie w eNce ? 24.01.05, 07:44
                                                    Będę :)
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 26.01.05, 07:18
                                                    Widze ze odzew jest jaki jest,
                                                    szkoda.
                                                  • lustroo Re: Spotkanie w eNce ? 26.01.05, 08:00
                                                    Ale ja będę, a w lustrze jak wiesz zawsze jest więcej :)
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 26.01.05, 15:24
                                                    nie wiem czy dam radę...
                                                  • bpkw Re: Spotkanie w eNce ? 26.01.05, 17:30
                                                    Na 97 % bede, lub bedziemy...
                                                  • muraszka1 Re: Spotkanie w eNce ? 26.01.05, 17:48
                                                    Hmmm, u mnie jak zwykle szukuje sie "przemasz wojsk".
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 27.01.05, 07:36
                                                    Ciesze sie bpkw,
                                                    spokojnie przyjdz z "obstawa"
                                                    Moze jeszcze ktos z forum dotrze?
                                                    Wiekszosc kuligowiczow bedzie spoza forum,
                                                    co przy realnej aktywnosci forumowiczow
                                                    chyba nie dziwi.
                                                  • Gość: a.s. Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 27.01.05, 10:37
                                                    no już jak tak bardzo nalegasz Zbyszek to pewnie przyjdę na ten nazwijmy to
                                                    kulig która to miała być 19.00?
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 27.01.05, 10:52
                                                    Jak milo a.s.
                                                    ze zajzalas na forum!
                                                    mysle ze bedziemy juz od 18,00
                                                    ale mozna przyjsc i pozniej.
                                                    Sklad podobny do ostatniego,
                                                    no moze rozszerzony troszeczke,
                                                    ale tez znasz...
                                                  • Gość: a.s. Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 28.01.05, 10:09
                                                    no wdzisz zbyszek i mi czasami się coś udaje
                                                    ale uważaj bo mozesz teraz być inwigilowany :))))
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 28.01.05, 11:29
                                                    Gość portalu: a.s. napisał(a):

> no wdzisz zbyszek i mi czasami się coś udaje
                                                    > ale uważaj bo mozesz teraz być inwigilowany :))))

Gdybym sie tego obawial to bym nie pisal.
                                                    Milo ze zagladasz.
                                                  • yoanna Re: Spotkanie w eNce ? 27.01.05, 22:32
                                                    zbyszek07 napisał:

> Wiekszosc kuligowiczow bedzie spoza forum,
                                                    > co przy realnej aktywnosci forumowiczow
                                                    > chyba nie dziwi.

Gdybyś jeszcze wyjechał tym kuligiem w Polskę....;)
                                                    Pewnie uzbierałby się nadbagaż..:))
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 28.01.05, 07:17
                                                    To trzeba przyjechac do Olsztyna!
                                                    Oj bedzie spiewane...
                                                    a moze i tanczone?
                                                    kto to wie?
                                                  • yoanna Re: Spotkanie w eNce ? 28.01.05, 08:06
                                                    zbyszek07 napisał:

> To trzeba przyjechac do Olsztyna!
                                                    > Oj bedzie spiewane...
                                                    > a moze i tanczone?
                                                    > kto to wie?

tak na koniec świata mam jechać ??? ;)))))

choć kto wie... ;))))
                                                  • zbyszek07 Re: Spotkanie w eNce ? 28.01.05, 08:08
                                                    To nie koniec swiata...
                                                    moze to poczatek?
                                                    a moze po prostu centrum?
                                                    kto to wie?
                                                    Dla mnie to moje miasto...
                                                  • Gość: sud Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:33
                                                    Niedźwiedzie polarne tu po ulicach nie chodzą ;)
                                                  • rita100 Re: Spotkanie w eNce ? 28.01.05, 20:49
                                                    klimat sie ociepla, więc na nie nie mozemy liczyć, ale może jakieś lwice
                                                    poparadują po Olsztynie ;)

yanne - eNka napewno czeka o każdej porze :)
                                                  • muraszka1 Re: Spotkanie w eNce ? 28.01.05, 21:01
                                                    Strzele sobie ta setecze,na katar.
                                                    Znowu mnie dopadl!
                                                  • rita100 Re: Spotkanie w eNce ? 28.01.05, 21:09
                                                    tyczień będzie lub siedem dni taki katar trzyma
                                                    masz chusteczki ?
                                                    ja używam ręczniki papierowe :)
                                                  • muraszka1 Re: Spotkanie w eNce ? 28.01.05, 21:15
                                                    Mam chusteczki,Szczescie mi kupilo.
                                                    Makabra.Nie znosze kataru!!!!!
                                                    Dzieki Rita,za recznikowa rade.
                                                    Mam takie delikatne reczniki papierowe.
                                                  • yoanna Re: Spotkanie w eNce ? 28.01.05, 21:43
                                                    rita100 napisała:
                                                    yanne - eNka napewno czeka o każdej porze :)

:)))))
                                                  • Gość: luna37 Re: Spotkanie w eNce ? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 29.01.05, 22:34
                                                    Muraszka...zrób sobie parówke na nos to pomaga...do wrzątku tylko wlej cos
                                                    miętowego:)) p.s ja juz wypiłam butelkę wina....sama....to co??? może być??
                                                  • ktos2104 Re: Spotkanie w eNce ? 31.01.05, 19:56
                                                    Muraszko..założysz część drugą spotkań..długo trzeba otwierać..:-)
                                                    Ale tyle Was nie było na spotkaniu..
                                                    szkoda..:-(
                                                    było fantastycznie..:-)
                                                    a może mogło z Wami być jeszcze lepiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka