Gość: mała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:58 Byłam w wielu zakładach fryzjerskich, ale nie jestem zadowolona i nie mogę znaleźć "swojego" fryzjera :(. Koleżanki chwaliły zakład w kinie Kopernik, możecie polecić coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luna37 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 19.01.05, 17:08 Polecam : w Real-u, w Leclercu tez jest dobry, dalej - całkiem niezłe sa panie na Żołnierskien w tajkim a'la baraku na przeciwko szpitala Wojewódzkiego, Fajnie kiedys strzygli na Orłowicza w pawilonie pod klubem Etno , no i dobrze robią włosy w zakładzie fryzjerskim w Przychodni na Wańkowicza. Ja osobiście chodzę do Reala..ale tam też trzeba trafić na dobrego fryzjera. Mnie staram się aby strzygł albo Rafał albo Kasia. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lecart Re: Dobry fryzjer w Olsztynie IP: *.as.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:13 Schwarzkopf professional - vis a vis mc donalda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda26 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 19.01.05, 17:36 witam! wedlug mnie najlepszy zaklad to OSKAR na Dworcowej 48a najlepiej zglosic sie do Pani Ani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Dobry fryzjer w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 19.01.05, 21:23 "Koleżanki chwaliły zakład w kinie Kopernik, > możecie polecić coś jeszcze?" Chyba w hotelu Kopernik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Dobry fryzjer w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:44 ja polecam: Adam:Gabriel; Tomek:U Zimka na Wilczyńskiego; Emilka: w Ince na dole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsa Re: Dobry fryzjer w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 01:03 obok Apteki na Starówce. (visavis Starego Ratusza) drogo ale Mistrz Świata! Odpowiedz Link Zgłoś
mirkamookie Re: Dobry fryzjer w Olsztynie 22.01.05, 03:07 Dzisiaj byłam w salonie "GOSIA" na Jarotach , była to moja kolejna wizyta w tym salonie. Szczerze to musze przejechac cały Olsztyn, aby tam sie dostac Salon znajduje sie na przeciw HB, wejście jest poprzeciwnej stronie sklepu Społem. Pani Gosia słucha klienta i nie robi fryzur według jakiegos szablonu (wygladasz tak jak chcesz) zawsze ma czas, można sie z nia umowic nawet na 8 rano i zawsze bedziesz zadowolona. Za obciecie płaciłam 15 złotych. POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
betucha1 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie 24.01.05, 14:19 plecam szczerze dziewczyny z salonu fryzjerskiego przy ul Mrongowiusza wiezowiec vis a vis Teatru Jaracza, super , swietnie fachowo. Odpowiedz Link Zgłoś