Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Olsztynie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:58
Byłam w wielu zakładach fryzjerskich, ale nie jestem zadowolona i nie mogę
znaleźć "swojego" fryzjera :(. Koleżanki chwaliły zakład w kinie Kopernik,
możecie polecić coś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: luna37 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 19.01.05, 17:08
      Polecam : w Real-u, w Leclercu tez jest dobry, dalej - całkiem niezłe sa panie
      na Żołnierskien w tajkim a'la baraku na przeciwko szpitala Wojewódzkiego,
      Fajnie kiedys strzygli na Orłowicza w pawilonie pod klubem Etno , no i dobrze
      robią włosy w zakładzie fryzjerskim w Przychodni na Wańkowicza. Ja osobiście
      chodzę do Reala..ale tam też trzeba trafić na dobrego fryzjera. Mnie staram się
      aby strzygł albo Rafał albo Kasia. Polecam
      • Gość: lecart Re: Dobry fryzjer w Olsztynie IP: *.as.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:13
        Schwarzkopf professional - vis a vis mc donalda :)
    • Gość: magda26 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 19.01.05, 17:36
      witam! wedlug mnie najlepszy zaklad to OSKAR na Dworcowej 48a najlepiej zglosic
      sie do Pani Ani.
    • Gość: sari Re: Dobry fryzjer w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 19.01.05, 21:23
      "Koleżanki chwaliły zakład w kinie Kopernik,
      > możecie polecić coś jeszcze?"
      Chyba w hotelu Kopernik...
    • Gość: kkk Re: Dobry fryzjer w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:44
      ja polecam:
      Adam:Gabriel;
      Tomek:U Zimka na Wilczyńskiego;
      Emilka: w Ince na dole
      • Gość: wsa Re: Dobry fryzjer w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 01:03
        obok Apteki na Starówce. (visavis Starego Ratusza) drogo ale Mistrz Świata!
    • mirkamookie Re: Dobry fryzjer w Olsztynie 22.01.05, 03:07
      Dzisiaj byłam w salonie "GOSIA" na Jarotach , była to moja kolejna wizyta w tym salonie. Szczerze to musze przejechac cały Olsztyn, aby tam sie dostac
      Salon znajduje sie na przeciw HB, wejście jest poprzeciwnej stronie sklepu Społem. Pani Gosia słucha klienta i nie robi fryzur według jakiegos szablonu (wygladasz tak jak chcesz) zawsze ma czas, można sie z nia umowic nawet na 8 rano i zawsze bedziesz zadowolona. Za obciecie płaciłam 15 złotych.
      POLECAM!!!!!
    • betucha1 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie 24.01.05, 14:19
      plecam szczerze dziewczyny z salonu fryzjerskiego przy ul Mrongowiusza
      wiezowiec vis a vis Teatru Jaracza, super , swietnie fachowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka