lustroo 07.02.05, 08:59 Które puby, knajpki w Olsztynie mają dobrą, a które złą sławę, taką, że nie warto tam nawet zajrzeć? W których można dobrze zjeść, w których jest miła atmosfera? Oczywiście każdy ma swoje zdanie, ale chciałabym poznać opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andergrant.com Re: Knajpki w Ol IP: *.ec.pl / *.ec.pl 07.02.05, 15:40 najlepszy jest andergrant.com i kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remo Re: Knajpki w Ol IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.02.05, 09:19 jezeli chodzi o pub to polecam pestke - chillout club - mozna tam pojsc z panna, ewenlualnie club22 ale tylko w weekend. w tygodniu jedyny klub gdzie cos sie dzieje to impuls. Omijaj strefe i baszte. to kluby na starowce bo gdzie indziej nie warto isc 1 Pestka 2 Club22 3 Impuls reszta jest marna Jezeli chodzi o restaurace to zalezy co lubisz zjesc w tej kwestii ci nie pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Knajpki w Ol 08.02.05, 09:30 dzięki :) w Pestce miałam okazję być, fajnie tak poleżeć na poduchach :) ogólnie prawie nie chodzę po pubach, ale chciałam wiedzieć. o 22 natomiast słyszałam złą opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikulec Re: Knajpki w Ol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:30 błehehehehe Impuls ,czy KLub22 to lokale dla idiotów,albo małolatów przebranych za dorosłych,albo dla ćpunow co w skrytości ,przed imprezą sie naćpają.Widziałeś co tam za "towary" przychodzą same pustaki i nic więcej,można znaleźć coś lepszego i na poziomie,a nie proponowac takie g......W pestce nie byłem to nie wiem,ale szfa,albo inne miłe puby to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaGnUm Re: Knajpki w Ol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:29 hey..ja proponuje do zabawy impuls albo 22.... flesz to juz dla cponow..... przychodza tam ludzie z come in juz wiec tego nie proponuje.... nie idz do strefy tam sa dzieci .... Odpowiedz Link Zgłoś
oczko61 Re: Knajpki w Ol 09.02.05, 10:23 Pytanko: gdzie jest Pestka, a gdzie Szafa? Odpowiedz Link Zgłoś
oczko61 Re: Knajpki w Ol 10.02.05, 11:40 Przejrzałam sobie tą listę i pierwsze myśli jakie przyszły i do głowy to takie, że: - Antykwariat ma dla mnie bardzo symaptyczny klimat i smakuje mi ich grzane piwo, -Lubię pizzę w Pepperoni i jej wystrój, -dosyć lubię Diavolo, chociaż... -o Szafie słyszałam dużo dobrego, -w Świeżych zupach zachęca piękna witryna, W którym miejcu jest Kryjówka- bo nazwa cudna, nadal nie wiem gdzie jest Pestka, a ostatnio pojawiła się na Okopowej Herbaciarnia ZEN, przez okienka wygląda intrygująco, myślę, że warto zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generał !!!!!-----Nowa knajpa na os.Generałów-----!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.02.05, 09:13 Ja jestem z Jarot, ostatnio byłem w nowej knajpie na osiedlu Generałów. Nawet przyjemna do posiedzenia, wypicia piwka, można zagrać w lotki i co najważniejsze obejrzeć relacje sportowe na żywo:) Nazwa lokalu "EUROPA CLUB" podaję adres ul.Wilczyńskiego, tuż za salonem zabaw dla dzieci BAJKA /kiedyś Fiku-Miku/ Odpowiedz Link Zgłoś