Gość: Alla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:46 BRAWO Panie Szczygło. Życzę powodzenia i wytrwałości w "odmafianiu" Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warmiak3 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZP Re: POSEŁ pyta ministra IP: 213.184.18.* 03.03.05, 12:01 Brawo i wytrzymac do konca. Zrobmy cos, aby ta mafia zostala rozliczona. To nie pierwsza sprawa Sędziego , w ktorej zadziwiajaco miesza sie podowa z pozwanym oszusta z oszukanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: POSEŁ pyta ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:13 Oby te pytania posła nie trafiły na Berdyczów. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: POSEŁ pyta ministra IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 12:42 W 1999-2000 odwiedziłem spółdzielnie Pojezierze(jak klient z ulicy) żeby zobaczyć oferowane na sprzedaż mieszkania(budynek wz-fety).Pani poinformowała mnie że jeszcze nie ma zapisów i nie zna ceny na te mieszkania,dodała że cena bedzie atrakcyjna.(kupiłem w innej po 1900zł/m).Na korytarzu spółdzielni spotkałem kumpla który dał mi do zrozumienia że te mieszkania nie są na sprzedaż dla ludzi z ulicy.Były już dawno zaklepane dla hucfy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odkrywca Re: POSEŁ pyta ministra IP: *.olsztyn.mm.pl 04.03.05, 06:59 Mieszkanka na Dwocowej 48A? To nie jest dla ogolu.Pani ksiegowa glowna otrzymala mieszkanko powiekszone o znaczna czesc mieszkania sasiedniego.Ztamtego zas zrobiono kawalerke i sprzedano osobie samotnej.Na dodatek zwrocono jej duzo pieniazkow .Pani ksiegowa glowna SM Pojezierza ma potezne mieszkanko a lokator ktory otrzymal kawalerke ma dziuple. I taka jest rzeczywistosc w SM Pojezierze. Pan sedzia ,ktory zagral w filmie TVN swoje mieszkanko wynajal ponoc "od reki" zakladowi fryzjerskiemu.No niestety cos za cos. Takiej rzeczywistosci nie da sie ogladac na trzezwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: POSEŁ pyta ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:50 Tak trzymać Panie Pośle Szczygło. Chciałbym, aby posłowie z innych partii poszli za Pana przykładem i poparli Pana w działaniach dla dobra mieszkańców Olsztyna. Samemu trudno walczyć z taką mafią. Odpowiedz Link Zgłoś