oso1 23.04.05, 14:11 Ogląda, oglądam i... po prostu to nie my jesteśmy słabi, to Skra jest poprostu naprawdę dobra. Ale to początki, jeszcze mecze w Olsztynie, zobaczymy :). Życzę jak najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolej5 Re: II Mecz Skra-PZU -opinie 23.04.05, 14:57 Brak Papke dał się wyraźnie odczuć.Chłopcy pokazali jednak klasę i ogromną wolę walki. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: II Mecz Skra-PZU -opinie 23.04.05, 16:13 oglądałam, nasi mieli pecha - mogli dwa sety ostatnie wygrać - emocje były ogromne - tylko dlaczego pokazywali przerwę tylko trenera Rysia, na dodatek słychać było glos zdenerwowanych zawodników. Myślę , że takie przerwy w meczu dla zawodników nie powinny być słyszalne publicznie. Grali dobrze i grali zle , bo mogli wygrać te dwa sety. No i serwisy czyli zabrywki - muszą koniecznie poprawić Dokonczę wieczorem analizę ale frajda była ;))) Fajny był ten w czarnej koszulce - jako jedyny wśród białych i jeszcze inni byli świetni. Mam swojego rodzynka siatkarskiego w Olsztynie. Jak myślicie kto nim jest ? kurcze, mogli , mogli wygrac - mieli to zwycięstwo na odległoś ręki :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: II Mecz Skra-PZU -opinie 23.04.05, 20:12 Kurcze, jak oni psuli zagrywki i to w najważniejszych momentach, nawet mój ulubieniec Marcin Nowak chyba setbola stracił - jednej piłki brakowało do tego seta. Również bloki były niepewne, mało atakowali. Zagrywki to muszą, koniecznie muszą wytrenować , chyba , że trema ich zjadła w pewnych momentach. Tak trochę żartobliwie podejdę , bo jestem w trakcie lektury Pargrafu22 i tam jeden generał zaproponował , by do samolotu bombardującego wsiadł ksiądz i modlił sie o trafnośc celów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: II Mecz Skra-PZU -opinie IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.05, 11:18 Panowie Papke i Bąkiewicz to podstawowi gracze ich kontuzje to brak "manewrów" dla trenera Rysia."Mistrza" mamy z głowy -chyba że pomoże im siła nadprzyrodzona.Ale do trzech razy sztuka ."SKRA" ZDOBĘDZIE MISTRZA DZIĘKI "SZPITALOWI"- "AZS".A to jest pech.Trener Ryś przygotował drużynę należycie- pokonał GO los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacz Re: II Mecz Skra-PZU -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:08 Szkoda ze AZS zdobedzie mistrzostwo na wyjezdzie, bo piaty mecz pod wielka halda. Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Ryś zmarszczył 25.04.05, 12:27 A wedlug mnie Rys wcale nie przygotowal dobrze druzyny! 1. Co to za trener co nie wie, że Papke ma uraz achillesa bedacy zmiana zwyrodnieniowa? Lekarza wczesniej nie mieli? Jak mozna na takim zawodniku budowac strategie na finały??? 2. Ryś nie nauczył zawodnikow myslenia, jak widzialem te wszystkie glupie bledy... Asekurowanie bloku - na poziomie epoki kamienia łupanego, ludzie ze Skry lizali parkiet i nic nie wpadało. A ruciak, kuciap i siebeck - brak refleksu, zle ustawienie itd. 3. Mozdzonek i Alancewicz - sory ale to jakies muły. Ale czemu trener Rys nie przewidzial sytuacji wczesniej i nie dal sie chlopakom ograc w trakcie sezonu? Wychodzi taki Alancewicz w finalach, dotychczas pilnował tylko dresow a teraz boi sie wlasnego cienia:( Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Liga Mistrzow czy nie? 25.04.05, 12:53 Znawcy pilki siatkowej: Czy AZS Olsztyn zagra w Lidze Mistrzow? Awansuja 2 zespoly: zdobywca pucharu Polski i miszcz Polski. Zalozmy, ze oba tytuly zdobedzie Skra. Czy Skra wystawi 2 zepoly do Ligi Mistrzow czy tez AZS Olsztyn tez zagra w Lidze Mistrzow bez wzgledu na to kto wygra PLS? Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Liga Mistrzow czy nie? 25.04.05, 15:48 Przez analogie do poprzedniego sezonu - chyba zagra PZU. Skra nie moze wystawic 2 zespołów:) Odpowiedz Link Zgłoś