Gość: hema IP: *.olsztyn.mm.pl 05.05.05, 18:58 www.franchising.info.pl/main.php?id=article.php&article_id=1784 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasnyprorok Re: Bardzo ciekawe 05.05.05, 19:01 Pani Beatko, nie szkoda nazwiska plamić, kiedy umieszczają na czarnej liście? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha30 Re: Bardzo ciekawe 05.05.05, 19:03 To naprawdę ta Beata Bublewicz? Chociaż sama odpowiada w wywiadzie, że była franczyzobiorcą GM. Łeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hema Re: Bardzo ciekawe IP: *.olsztyn.mm.pl 05.05.05, 21:32 pamiętam, jak jeszcze na Lubelską do salonu Opla przyjeżdżał Wodecki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Bardzo ciekawe IP: *.ec.pl 05.05.05, 23:45 Jejku... Czyzby to ta sama kobieta ktora zarznela niezle prosperujacy serwis samochodowy (z ktorego przed i po przejeciu "wladzy" mialem okazje korzystac)? Coz, uwazam ze nie "kazdy jest geniuszem", ale ona owszem. I to jest "nauczka na cale zycie" aby od takich osob i ich nauk trzymac sie z daleka. Moda na kamikadze minela z zakonczeniem II Wojny Swiatowej... Poza tym, co prawda nie jestem polonista, to takie slowa jak "franczyzowanie" i "franczyzodawca" troche mnie raza. Acz kojarza sie z popularnym swego czasu kojarzeniu "franca". To tez zdaje sie wiazalo sie z braniem i dawaniem? :o] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasikonik Re: Bardzo ciekawe IP: *.mok.waw.pl / *.mok.waw.pl 07.05.05, 00:16 Do jednego Bublewicz to ma talent, czytałem o tym w Business Weeku, więc wiem, co mówię. Przekonać kilkanaście osób do pomysłu biznesowego wczoraj wyssanego z palca wskazuje na duży talent do hipnotyzowania. Może więc po porażce z salonem samochodowym, szkołą osobowości i sprzedażą koszulek z napisem ferrari, może czas otworzyć salon hipnozy, pani Beato? Odpowiedz Link Zgłoś