Gość: Zatorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:52 A w SM JAROTY wszystko OK . No no no ...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drugi Re: Sądowi ubywa sędziów - ko będzie sądził IP: *.torun.mm.pl 15.05.05, 12:36 A kto będzie teraz sądził w Olsztynie, jak coraz więcej niezawisłych i sprawiedliwych sędziów jest zawieszonych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrokon [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo [...] IP: *.ec.pl 15.05.05, 15:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi hi hi obrokn, rambo co Was tak admin wykasował IP: *.torun.mm.pl 15.05.05, 16:37 poczytajcie to : miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,2708039.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrokon Re: obrokn, rambo co Was tak admin wykasował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 16:57 To chyba proste. Admin stoi ponad prawem? Albo boi się prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi 3 x N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 17:33 Do tej pory wbijano mi do głowy i to zapamiętałem, że sędzia jest niezależny i niezawisły. Teraz sie okazuje, że jeszcze bardzo często NIEUCZCIWY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: 3 x N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 18:51 To charakterystyczne zjawisko bycia NIEUCZCIWYM jest akceptowane przez dość liczną grupę mieszkańców Polski i ułatwia zajmowanie stanowisk nawet prezydenta. Zatem, dopóki to się opłaca - można być pomimo tego wybranym, będzie występować w zależnych od prezydenta awansach na funkcje publiczne, w tym i sędziów. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
silnawladza Re: Sądowi ubywa sędziów 15.05.05, 18:48 polska to taki kraj gdzie sedzia jest oszustem polityk zlodziejem policjant przekretem lekarz bez lapowki nie leczy prezesi firm dzialaja na szkode swoich zakladow myslac o prywacie jedynie pospolici zlodzieje sa uczciwsi od nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m13 Re: Sądowi ubywa sędziów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:26 Zaraz po wyborach zostanie tylko parka jednojajowych prawych niezastapionych katow w bialych rekawiczkach, kaczych zboczencow politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seldowiec Re: m13 a to dobrze czy żle ? IP: *.torun.mm.pl 15.05.05, 22:01 z tymi kaczymi zboczeńcami politycznymi to np. dla mnie dobrze się zapowiada, czy żle - uzasadnij jak możesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrokon Re: m13 a to dobrze czy żle ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:07 Moja sprawa toczy się od 1993 r. Kaczorek jako minister sprawiedliwości nawet nie odpisał ani razu na moje pisma. Poprostu nie zrobił nic. Każda menda tylko obiecuje, że coś zrobi zanim nie usiądzie na tronie. Później to już działasz przeciwko majestatowi. Więc jesteś wrogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: Sądowi ubywa sędziów, a adwokaturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 08:02 adwokatów? O ciekawym przypadku z WiM dotyczącym przedstawicielki korporacji prawniczej donosi dzisiejsza Rzepa. To kolejny dowód na upadek moralny tej grupy społecznej parającej sie tak zwanym wymiarem sprawiedliwości. Jak tacy ludzie mogą się tym zajmować i co z tego wyniknie? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś