Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.30

14.06.05, 15:38
Coraz goręcej, żar się leje z nieba
ochłody czy żaru uczuć mi tutaj potrzeba?
:0
Obserwuj wątek
    • muraszka1 Re: Czas relaksu v.30 14.06.05, 17:11
      Poz.99 poprzedniego Twojego watku,to strzal 111111,
      podobno to diabelska cyferka ;-)
      A taki schlodzony dublinek? Na te uczucia;-)
      • muraszka1 Re: Czas relaksu v.30 14.06.05, 17:14
        o matko! cofnieto licznik!
        mam swiadkow z poludnia Polski! :)
        • oso1 Re: Czas relaksu v.30 14.06.05, 18:58
          faktycznie jak zakładałem Czas relaksu to było 111121
          Pozdrówka
          obyśmy my się nie cofali :)
          • rita100 Re: Czas relaksu v.30 14.06.05, 21:08
            relaks z truskawkami - to są pierwsze tego roku - nadzwyczaj smakują i jeszcze
            z własnej działeczki, bez konserwantów :)
            • oso1 Re: Czas relaksu v.30 14.06.05, 23:13
              a w telewizji mówili że chińskie są po 1,60 zł, Sola mówiła, że mogą być żółte,
              ale chyba to nie prawda ;)
              • rita100 Re: Czas relaksu v.30 15.06.05, 21:37
                prawda z tymi Chinami - zaleją nas towarem - już produkują wina :)
                Oso - pamietaj, nie pij austryjackiego piwa :)
                Jest taki kurort wypoczynkowy w Austri, gdzie gościom proponuje
                się kąpiel w basenie wypełnionym piwem ? W Tyrolu takich basenów jest 7.
                Można się w nim napić do woli piwa podczas pływania i rekreacji. Nie wiem jak
                rozwiązano problem moczopędny tego trunku ?
                Ale smak tego piwa musi być wyjątkowy ;)
                • oso1 Re: Czas relaksu v.30 15.06.05, 22:31
                  odczyn kwaśny ;)
                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 15.06.05, 23:09
                    trochę kwaskowaty smak, nie ma jak Dublin :)
                    a w takie upały to tylko z lodu

Czas na truskaweczki :)
                    Jak zbiory ?
                    • rita100 Re: Czas relaksu v.30 16.06.05, 22:38
                      giga - pomocy , nie mogę przejeść takiej ilości truskawek jaką mam, przetworów
                      nie robie - zaczełam je mielić i pić, ale moze coś innego mogę też zrobić z
                      mielonych truskawek ?
                      Nie znasz coś szybkiego, tylko nie ciasta :)
                      • oso1 Re: Czas relaksu v.30 16.06.05, 22:45
                        zrób wino truskawkowe
                        albo mus mrożony :)
                        • rita100 Re: Czas relaksu v.30 16.06.05, 22:48
                          haha wino ?
                          chyba samo sie zrobi jak się skawasi :)

mus to już mam w jedzeniu :)
                          • rita100 Re: Czas relaksu v.30 16.06.05, 22:48
                            tak, tak wino i przyślę do Olsztyna na 9 lipca :)

dodać drożdzy ?
                            • oso1 Re: Czas relaksu v.30 16.06.05, 22:58
                              a zdążysz przepędzić ;)
                              • rita100 Re: Czas relaksu v.30 16.06.05, 23:09
                                dam Ince i Beingowi , niech pędzą ;))
                                • rita100 Re: Czas relaksu v.30 17.06.05, 22:43
                                  na razie je zamroziłam :)

Truskaweczki są czerwone
                                  na krzaczku chronione
                                  zerwij, zerwij Adamku
                                  Ewe będziesz miał do smaku ;)))))
                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 19.06.05, 16:26
                                    To był czas relaksu :)
                                    • rita100 Re: Czas relaksu v.30 19.06.05, 18:40
                                      zaraz czaczne czas swietnego relaksu :
                                      żeby nie padało :)
                                      • rita100 Re: Czas relaksu v.30 19.06.05, 18:41
                                        oczywiście zacznę :)
                                        • oso1 Re: Czas relaksu v.30 19.06.05, 22:49
                                          :)
                                          • rita100 Re: Czas relaksu v.30 19.06.05, 22:58
                                            padam ze zmęczenia, teraz czuje jak oklapuje :)
                                            • oso1 Re: Czas relaksu v.30 23.06.05, 23:45
                                              wreszcie nadchodzi czas relaksu
                                              • rita100 Re: Czas relaksu v.30 24.06.05, 21:30
                                                dawno nie było czasu relaksu - wreszcie nadełszła pora ;))))
                                                halo giga - jak tam relaks - jutro u mnie balanga ogrodowa, taka świetojańska
                                                nocka :)
                                                • giga5 Re: Czas relaksu v.30 24.06.05, 22:48
                                                  Zazdroszczę, chciałabym być w Twoim ogrodzie:))
                                                  Wyjeżdżam jutro nad wodę
                                                  pozdrawiam
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 24.06.05, 22:54
                                                    przyjedziesz to bedziesz
                                                    wsiądź do pociagu byle jakiego :))))
                                                    z flaszeczką piwa Dublin, a kiełbaski już będa na grillu ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 24.06.05, 22:56
                                                    Dublina to tylko ja lubię ;)))))))))))
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.30 24.06.05, 23:00
                                                    Czy Asia też będzie?
                                                    Pozdrów ją:))

Dublin nie jest zły:))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 24.06.05, 23:07
                                                    Szczególnie po czwartym :)
                                                  • Gość: sąsiad Re: Czas relaksu v.30 IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 24.06.05, 23:25
                                                    To czwarte jest ostatnim, gdyż w Pubie skończyły się "Dubliny"?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 24.06.05, 23:29
                                                    u mnie w knajpie tak a sklep był już zamknięty :(
                                                  • Gość: sąsiad Re: Czas relaksu v.30 IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 24.06.05, 23:31
                                                    Coś o tym wiem, ale można spróbować czegoś innego???
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 24.06.05, 23:34
                                                    Weź Ty się zaloguj, załóż konto i wtedy dopiero poszalejemy na forum, mało tego
                                                    pójdziemy na zlot - Jędrzej mówię Ci zloty są odlotowe
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 24.06.05, 23:34
                                                    Czyli zlatuje się po to by odlecieć ;]
                                                  • Gość: sąiad Re: Czas relaksu v.30 IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 24.06.05, 23:41
                                                    Myślałem,że podłączę się tak z nienacka, a ty inteligentna bestia jesteś. Co to
                                                    jest logowanie? Co to jest zlot? Co to jest odlot???
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 24.06.05, 23:50
                                                    to jest to żebyś mógł normalnie gadać, a żeby Twego IP nie było widać, chociaż
                                                    po zalogowaniu i tak podasz normalne dane, by można było wygrać nagrodę - tu
                                                    możesz spytać np. Solę ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 24.06.05, 23:51
                                                    Zlot jest to coroczna wymiana myśli ;] oj wymieniamy czasami długo aż odlatuje
                                                    się :)
                                                  • Gość: sąsiad Re: Czas relaksu v.30 IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 24.06.05, 23:51
                                                    Przecież i tak jestem gościem.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 24.06.05, 23:57
                                                    goście miło widziani
                                                    zaloguj się, załóż konto i bądź forumowiczem całą gębą ;)
                                                  • Gość: sąsiad Re: Czas relaksu v.30 IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 25.06.05, 00:02
                                                    Chyba nie dzisiaj, wiesz, że mam obowiązki wyjazdowe. Na razie!!!
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 25.06.05, 17:09
                                                    Jeżeli ktos reprezentuje Olsztyn to tylko chwalić :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 25.06.05, 21:01
                                                    Czas relaksu - nogi u góry, Hartekerek, Dublin się chłodzi, nasi przegrali,
                                                    chyba zaraz pójdę sobie na piwko ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 25.06.05, 21:02
                                                    Kto idzie ze mną?
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.30 25.06.05, 21:12
                                                    Dziś nie mogę :(
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 25.06.05, 21:14
                                                    IIpr tv - Budka Suflera - na żywo :)
                                                    *´¨)
                                                    ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
                                                    (¸.•´ (¸.•`
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 25.06.05, 21:28
                                                    *´¨)
                                                    > ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
                                                    > (¸.•´ (¸.•` Jak tam po imprezce ;)?
                                                    U nas cudownie , wprawdzie Dublinka nie było, ale Tyskie ponad wszystko ;)
                                                    Giga - tak jest, towarzystwo doborowe i mnóstwo opowiadań.
                                                    Mówcie co u Was ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.30 25.06.05, 22:00
                                                    Miałam być nad wodą,ale zmiana planów:)
                                                    Namroziłam truskawek, obiadek i dzień zleciał.
                                                    Jutro na imieninki ide, to trochę rozrywki zażyje:)))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 25.06.05, 22:31
                                                    »--(—`v´—)-» Giga «-(—`v´—)--«
                                                    Jutro niedziela, czas na relaks, tez coś sobie zaplanuje, tylko coś zanosi sie
                                                    na burzowy dzień i chyba będzie duszno. Wianki u nas są cudowne. Pogoda
                                                    dopisuje nad Wisłą.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 26.06.05, 00:23
                                                    Imprezka przednia - zadowolon :)
                                                  • bella_34 Re: Czas relaksu v.30 26.06.05, 13:48
                                                    Oso,dzisiaj tez idziesz na piwo?...moze bym tez poszla:P
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 26.06.05, 15:15
                                                    Niestety nie - jutro do pracy :(
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.30 26.06.05, 22:28
                                                    Niedzielny relax w miłym towarzystwie.
                                                    Koniec niedzieli,koniec imprezy.
                                                    I od jutra dzień jak codzień:))
                                                    Pozdrawim
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 26.06.05, 22:39
                                                    To samo u mnie - nawet piwa nie dotkłam jako kierowca , nie mogłam - to przykre.
                                                    Jutro niestety cały dzień w pracy
                                                    *´¨)
                                                    ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ale za tydzień znów relaks , pewnie z teściową ;))))
                                                    (¸.•´ (¸.•`
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.30 26.06.05, 22:41
                                                    Miłgo tygodnia:)))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 26.06.05, 22:43
                                                    »--(—`v´—)-» NIECH NAM SIE WIEDZIE «-(—`v´—)--«
                                                  • Gość: sąsiad Re: Czas relaksu v.30 IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 27.06.05, 17:17
                                                    oso1! Wróciłem - złoto! Mistrzem Polski jest Olsztyn!!!
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 27.06.05, 21:35
                                                    a w czym ?
                                                    oso pewnie z Dublinem siedzi ;))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 27.06.05, 21:46
                                                    No to gratulacje! Piłka nożna oldboyów :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 27.06.05, 21:54
                                                    to swietnie -oldboje górą :)
                                                    Sędzia nie był przekupiony ?
                                                    tyle teraz afer ;))

____________@@@_______@____@_______@@@
                                                    __________@_____@____@_____@______@____@
                                                    __________@_____@____@_____@_____@____@
                                                    ___________@_____@____@_____@____@____@
                                                    ___________@_____@___@______@___@____@
                                                    ___@@_____@_____@___@______@__@____@
                                                    __@___@____@_____@__@______@_@_____@
                                                    _@_____@____@______@_@______@______@________@@@@
                                                    __@_____@____@______@_____________________@@______@
                                                    ___@_______@_@_______..........___________@________@
                                                    ____@__________________..._______________________@
                                                    _____@_________________..._____________________@
                                                    ________@______________..__________________@
                                                    __________@____________.......____________@
                                                    ____________@________........____________@
                                                    ______________@________gratulacje___ _@
                                                    _______________@_______________________@
                                                    _________________@___________________@
                                                    ___________________@@____________@@
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 27.06.05, 23:12
                                                    kurcze, można przelęknąć się tej dłoni - trochę za duża, ale zwycięstwo też
                                                    duże :)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.30 01.07.05, 22:35
                                                    Dwa dni relaksu.
                                                    Jutro skoro świt, wyjazd nad wodę.
                                                    Niech nam wszystkim słoneczko świeci:)))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 01.07.05, 22:53
                                                    jak Ci zazdroszczę - przede mną sprzatanie, gruntowne sprzatanie - wiesz co to
                                                    znaczy ?
                                                    Żadny relaks :)
                                                    Chyba, że piwko sobie wezmę do pracy
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 03.07.05, 15:21
                                                    A uuuuszalalala jest bosko :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 03.07.05, 21:52
                                                    a ja padam ze zmęczenia, poszalałam również :)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.30 03.07.05, 22:07
                                                    Było cudownie,
                                                    słońce,woda itd.
                                                    aż szkoda że już jutro do pracy.
                                                    pa
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 03.07.05, 22:40
                                                    lipiec to najcudowniejsza pora - tylko te komary :)
                                                    Kiedy masz urlop ?
                                                    Kiedy bedziesz w Krakowie ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 07.07.05, 20:37
                                                    No! Zbliża się :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 07.07.05, 21:21
                                                    fajnie oso , że będziesz na Zjeździe
                                                    giga - gdzie jesteś, wybierz sie choć na piwo do eNki - dla tradycji.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 07.07.05, 21:30
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 07.07.05, 21:36
                                                    nie milcz , mów :)
                                                    bedzie giga i sola ?
                                                    moze je namowisz ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 14.07.05, 22:28
                                                    A przed nami łyk-end - mecze siatkówki, to jest to. Wiaderko popcornu i Dublinek :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 14.07.05, 22:37
                                                    Olsztyn - krol siatkowki :)
                                                    A nie za gorąco ?
                                                    Może zamiast popkornu dwa Dublinki :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 14.07.05, 23:25
                                                    dwa wiaderka i 3 Dublinki ;]
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 15.07.05, 21:25
                                                    Czas relaksu sportowy.
                                                    mecz Polska - Estonia
                                                    wiaderko popcornu
                                                    4 Dublinki
                                                    3:1 dla Polski
                                                    I po co był ten 1 set?

Konkluzja!:
                                                    Barman umówił się z trenerem Lozano, jak będzie o jeden set dłużej, to kibice
                                                    posiedzą w knajpie i wydadzą więcej pieniążkó ;) (i to się mu udało)
                                                    Siedzieliśmy o 1 set dłużej :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 15.07.05, 22:13
                                                    Czyli sugerujesz w wyniku meczu maniplację, czy może specjalne ulozenie wyniku
                                                    dla obrotu w barze ;)))))))))))
                                                    Najważniejszy jest wynik a nie ilośc wypitych piw ;)
                                                    Bardziej spoceni byli zawodnicy czy kibice ?
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 15.07.05, 22:19
                                                    własnie chwalą siatkarze kibiców - duża popularnośc tego sportu
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 18.07.05, 21:43
                                                    9 dni i czas relaksu ;]
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.30 18.07.05, 22:14
                                                    72h ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 18.07.05, 23:00
                                                    wszystko dopiete ? ;))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 19.07.05, 23:04
                                                    Pada - jeszcze takich kilka dni i mogą pojawić się grzybki :)
                                                    Oj czas relaksu :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 19.07.05, 23:05
                                                    rezerwuje kurki :)
                                                    Kurki sa najpewniejsze, nikt się jeszcze nimi nie zatruł, chyba , że popijając
                                                    piwem Dublin ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 19.07.05, 23:08
                                                    a kurki najlepiej pieczone, te udka ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 19.07.05, 23:12
                                                    smazone na masełku i z cebulką ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 20.07.05, 22:11
                                                    hej, pobutka - nie spać ;))))

Facet spotyka kolegę idącego o kulach i pyta:
                                                    - Co ci sie stało ?
                                                    - Miałem wypadek.
                                                    - I co nie możesz chodzić bez kul ?
                                                    - Właściwie to nie wiem. Mój lekarz mówi, że mogę, ale adwokat, ze nie !
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.30 22.07.05, 20:55
                                                    Czemu tak pada i zimno?
                                                    Prowiant przygotowany na piknik, co robić?
                                                    Jutro też deszczowo.
                                                    Może w niedzielę?
                                                    A tak się chce relaksu :))))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 22.07.05, 21:00
                                                    u nas też nie wesolo z pogodą, robi sie zimno. Tylko w niedzieli są nadzieje :)
                                                    Zawsze jest wyjście - piknik zrobisz na balkonie ;))))wrazie zimna :)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.30 22.07.05, 21:01
                                                    Wybieram się nad jeziorko na domek:)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 22.07.05, 21:18
                                                    Nie taki relaks ładny jak go malują - w niedzielę pracuję, ale za to urlop o
                                                    jeden dzień dłużej i wcześniej :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 22.07.05, 22:12
                                                    Ciągle walczymy o to "mieć" a żeby "być" np na urlopie to szalejemy ze
                                                    szczęscia.
                                                    A będziesz miał towarzystwo ?
                                                    Giga napewno nie będzie sama :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 22.07.05, 22:46
                                                    A słyszałem, słyszałem. A u mnie i Gruby ma urlop, czyli jeszcze do tego
                                                    laseczki ;) i urlop jest boski :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 24.07.05, 22:05
                                                    u mnie dziś, zacząl się już wstępny relaks z Olsztynem, taka wprawa :)
                                                    Giga - pozdrawiam
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 25.07.05, 21:15
                                                    co raz bliżej urlopu, moż etak na piwo ;))))
                                                    Oso czy wiesz, że z fermentowanego miodu robi sie lenkwar - napój musujący z
                                                    dodatkiem ziaren jalowca. Smak niestety gorzkawy ;))))))
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.30 25.07.05, 21:43
                                                    Jeszcze tylko 32 godziny ciężkich robót i pełen relaks :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 25.07.05, 22:59
                                                    lenkwar?
                                                    To chyba regionalna nazwa
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 25.07.05, 23:32
                                                    tak, tak, tak, a wiesz ile na Warmii bylo browarków, warmia slyneła z piwa,
                                                    tylko sobie Mazurzy wodeczke pociągali - hahahha
                                                    Sola - czas szybko leci , a Sukienice ciągle stoja :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 26.07.05, 00:02
                                                    Kula i Bala obalają flaszke ;)

schlesien.nwgw.de/kulali_bala.mp3
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 28.07.05, 21:24
                                                    No!
                                                    czas relaksu zbliża się! :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 28.07.05, 21:27
                                                    łoł - nadchodza upały - trzeba pomyślec o chlodzie :)
                                                    Gdzie go znajdziećie ?
                                                    w wodzie ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.30 28.07.05, 21:28
                                                    Tak, tak, jeszcze jutro do pracy:)
                                                    Za tydzień szykuję się do Wielkiej podróży:))
                                                    To będzie Wielki Relaks:)))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.30 28.07.05, 21:30
                                                    O której kończysz - przyjechać po Ciebie ? ;)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.30 28.07.05, 21:32
                                                    :))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.30 28.07.05, 21:35
                                                    łogromnie się ciesze ;)
                                                    Slońce grzeje już mury.
                                                    Ogród wyplewiny, krzewy podcięte , piwo się chlodzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka