roxi0054 01.09.05, 16:23 Czy w Olsztynie można zrobić usg trójwymiarowe?Jak tak to gdzie i ile kosztuje,z góry serdeczne dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milkaa Re: USG TRÓJWYMIAROWE 01.09.05, 20:16 Jest taka pracownia USG na Wańkowicza, usg robi ginekolog Łaganowski /??/, nie pamiętam. Spróbuj tam. Ale słyszałam, że specjalista z niego marny ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betucha Re: USG TRÓJWYMIAROWE IP: 217.97.159.* 02.09.05, 09:35 niestety nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: USG TRÓJWYMIAROWE IP: *.sympatico.ca 03.09.05, 00:19 Trojwymiarowe usg jest bomba.. zwlaszcza jesli chodzi o ciaze.. ale z tego co wiem nie jest uzywane do celow diagnostycznych.. bardziej jako rozrywka.. ot tak zeby zobaczyc szkraba pomiedzy 27 a 34 miesiacem... troche kosztuje, ale naprawde warte zrobienia.. wiem z doswiadcznia. ;) czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: USG TRÓJWYMIAROWE 12.10.05, 19:59 Gość portalu: mamut napisał(a): > Trojwymiarowe usg jest bomba.. zwlaszcza jesli chodzi o ciaze.. ale z tego co > wiem nie jest uzywane do celow diagnostycznych.. bardziej jako rozrywka.. ot > tak zeby zobaczyc szkraba pomiedzy 27 a 34 miesiacem... troche kosztuje, ale > naprawde warte zrobienia.. wiem z doswiadcznia. ;) > > czuwaj Mamut chyba dla rozrywki cięzarnej,bo lekarzowi jednak potrzebne do diagnostyki ,dokladnie widac na takim usg przeplywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: USG TRÓJWYMIAROWE IP: *.ec.pl 13.09.05, 16:54 USG 3D ZNAJDUJE SIĘ W SZPITALU WOJEWÓDZKIM. MUSISZ UMÓWIĆ SIĘ NA WIZYTĘ Z DOKTOREM HOPPE LUB WAŚNIEWSKIM, KTÓRZY TAM PRACUJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: USG TRÓJWYMIAROWE IP: *.olsztyn.mm.pl 13.09.05, 17:27 potwierdzam USG 3D jest w szpitalu wojewódzkim Odpowiedz Link Zgłoś
milla4 Re: USG TRÓJWYMIAROWE 09.10.05, 12:01 USG trojwymiarowe zrobisz u doktora Przybylowicza. Bardzo dobry lekarz, chodze do niego od dawna. Lezac na fotelu masz swoj monitor, na ktorym wszystko widzisz. serdecznie polecam. 602 306 977 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet Re: USG TRÓJWYMIAROWE IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 12.10.05, 13:36 a czy w wojewodzikm pobieraja oplate za usg trojwymiarowe? Odpowiedz Link Zgłoś