Dodaj do ulubionych

Gwiazdy od zaplecza

IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.09.05, 12:17
To co ma w koncu powstac w "tamtym miejscu"? park centralny ze scieszkami
rowerowymi czy kamienice? cos na wzor starego miasta jak pisali o tym kilka
miesiecy temu w gazetach
Obserwuj wątek
    • Gość: * Re: Gwiazdy od zaplecza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:02
      Wygląda mi to raczej na bramę do nowego Olsztyna, niż na aleję gwiazd :))
      • block-buster Zaplecze dla gwiazd z czwartej ligi... 05.09.05, 13:14
        Pomysl jest nieswiezy i pachnie z daleka.Aleja gwiazd do jakiejs zagubionej
        restauracji,bo tak sobie wymyslili wlasciciele?Oczywiscie bezsens bez dwoch
        zdan.Jesli juz aleja i gwiazd/prawdziwych,a nie z seriali tv/,to tylko na
        Starym Miescie,gdzie jest centrum,a nie zeby reklamowac jakas garkuchnie...A
        juz opinia,ze i u nas pelno gwiazd dowodzi,ze oszolomstwa nadal wiele w
        Olsztynie.U nas,to sa tylko gwiazdy w oczach,szanowny panie bez glowy.Moja
        chata z kraja...oraz koszula blizsza cialu.No i moja corka sie nada,bo ladnie
        haftuje...
    • Gość: hen Re: Gwiazdy od zaplecza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:19
      O jakich "GWIAZDACH" mowa? Władysławowo i Międzyzdroje dzięki alejom juz są
      wykpiwane nawet przez część swoich mieszkańców. Może komisja kultury i promocji
      wymyśli cos oryginalniejszego.
      Chyba, że Czuryś ze Starkiewiczem kupią za godziwa cenę teren w centrum prawie
      200 tysięcznego miasta i wtedy niech sobie robią na ziemi co chcą. Za zasługi
      dla Olsztyna mogą sobie nawet przydzielić pierwsze płutki chodnikowe. Zwłaszcza,
      że nazwisko jednego z nich zobowiązuje.
    • Gość: Teodor Re: Gwiazdy od zaplecza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:01
      ha ha ha (takie bezgłośne)
      powinni jeszcze zbudować wieżę Eifla, tylko mniejszą , taką olsztyńską,
      i gwiazdy też mniejsze, olsztyńskie
      i Star (gwiazda) Starkiewicza zamienić na Stareńki, takie malutkie
      Knajpa z daleka już odrzuca swoim wyglądem i obłożenie jej cekinami niewiele
      pomoże.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka