Gość: swiatowy IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.09.05, 12:17 To co ma w koncu powstac w "tamtym miejscu"? park centralny ze scieszkami rowerowymi czy kamienice? cos na wzor starego miasta jak pisali o tym kilka miesiecy temu w gazetach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: Gwiazdy od zaplecza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:02 Wygląda mi to raczej na bramę do nowego Olsztyna, niż na aleję gwiazd :)) Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Zaplecze dla gwiazd z czwartej ligi... 05.09.05, 13:14 Pomysl jest nieswiezy i pachnie z daleka.Aleja gwiazd do jakiejs zagubionej restauracji,bo tak sobie wymyslili wlasciciele?Oczywiscie bezsens bez dwoch zdan.Jesli juz aleja i gwiazd/prawdziwych,a nie z seriali tv/,to tylko na Starym Miescie,gdzie jest centrum,a nie zeby reklamowac jakas garkuchnie...A juz opinia,ze i u nas pelno gwiazd dowodzi,ze oszolomstwa nadal wiele w Olsztynie.U nas,to sa tylko gwiazdy w oczach,szanowny panie bez glowy.Moja chata z kraja...oraz koszula blizsza cialu.No i moja corka sie nada,bo ladnie haftuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: Gwiazdy od zaplecza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:19 O jakich "GWIAZDACH" mowa? Władysławowo i Międzyzdroje dzięki alejom juz są wykpiwane nawet przez część swoich mieszkańców. Może komisja kultury i promocji wymyśli cos oryginalniejszego. Chyba, że Czuryś ze Starkiewiczem kupią za godziwa cenę teren w centrum prawie 200 tysięcznego miasta i wtedy niech sobie robią na ziemi co chcą. Za zasługi dla Olsztyna mogą sobie nawet przydzielić pierwsze płutki chodnikowe. Zwłaszcza, że nazwisko jednego z nich zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Gwiazdy od zaplecza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:01 ha ha ha (takie bezgłośne) powinni jeszcze zbudować wieżę Eifla, tylko mniejszą , taką olsztyńską, i gwiazdy też mniejsze, olsztyńskie i Star (gwiazda) Starkiewicza zamienić na Stareńki, takie malutkie Knajpa z daleka już odrzuca swoim wyglądem i obłożenie jej cekinami niewiele pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś