Dodaj do ulubionych

Olsztyn to dziura

IP: 81.15.226.* 16.09.05, 21:31
Obserwuj wątek
    • Gość: Styna Re: Olsztyn to dziura IP: *.olsztyn.mm.pl 17.09.05, 00:06
      Sam jesteś dziura!
      A co Ci się w nim tak nie podoba? Że bezrobocie? To nie tylko problem Olsztyna.
      Spójrz na świat bardziej optymistycznie :) Na Olsztyn również.
      Pozdrawiam
      • Gość: V Re: Olsztyn to dziura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 15:32
        ZGADZAM SIE ZE WSZYSTKIMI, KTORZY MOWIA ZE OLSZTYN TO WIELKAAA DZIURA.
        PRZLACZAM, SIE:-)
    • Gość: swiatowy Re: Olsztyn to dziura IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.09.05, 12:42
      Znowu Marku soltys przecial szpadlem swiatlowody w elblagowie znowu tu siedzicie
    • Gość: labeotropheus Marek to głąb IP: *.olsztyn.mm.pl 17.09.05, 13:06
      • muraszka1 Re: Marek to głąb 17.09.05, 13:14
        kapusta musi opierac sie na głabie,bo nie urosnie:)
        • Gość: marek Re: Marek to głąb IP: 81.15.226.* 17.09.05, 13:37
          A ja twierdze nadal,ze olsztyn to dziura.
          • Gość: - Re: Marek to głąb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 13:44
            Przynajmniej jestes konsekwentny.
            To tez jakas zaleta ;-)
          • Gość: labeotropheus Re: Marek to głąb IP: *.olsztyn.mm.pl 17.09.05, 13:51
            A ja twierdze nadal,ze marek to głąb
            • Gość: - Re: Marek to głąb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 14:08
              Moze i glab ale konsekwentny!
              Postaraj sie ujrzec pozytywne strony nowego uzytkownika.
              To nielatwe ale mozliwe ;-)
              • labeotropheus Re: Marek to głąb 17.09.05, 14:21
                Gość portalu: - napisał(a):
                > Postaraj sie ujrzec pozytywne strony nowego uzytkownika.

(LB) Ależ dostrzegam:). Jedynie sprzeczam się z nim doceniając konwencję, w
                której rozpoczął wątek.
                • Gość: fiki-2 Re: Marek to głąb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 14:29
                  labeotropheus napisał:
                  > z każdym dniem wzrasta ilość osób, które mogą pocałować mnie w dupę <

No to biedaku koniec twoj bliski.
                  • labeotropheus Re: Marek to głąb 17.09.05, 14:36
                    chyba jeszcze nie tak prędko. Ale z drugiej strony wzrasta w zastraszającym
                    tempie.
                    • Gość: Grosz Re: IP: *.olsztyn.mm.pl 18.09.05, 21:35
                      Olsztyn miastem konsumenckim a nie produkującym. Więcej Hipermarketów niźli
                      dużych zakładów. To chyba błąd.
                      • lustroo Re: Nie dziura 19.09.05, 11:55
                        Konsumenckim, nie produkującym powiadasz, hmmm.
                        Kiedys był mniejszy i OZOS + Nowotko wystarczało. Dla młodszych Michelin, a
                        Nowotko-F-ka Mebli dawno zdechła. Teraz kiedy nawet wieksze zakłady upadają nie
                        robi się zakładów produkujących, duża odwaga i inwestycja by musiała być, a na
                        to nikt nie ma pieniędzy, ani pomysłu tudzież zangazowania. Marketów za dużo
                        ale budują kolejne, nie tylko w Olsztynie, widać to sie albo opłaca, ale widząc
                        puste sklepy i pomieszczenia z napisem "Pomieszczenia do wynajęcia" a
                        wniektórych wiekszych skupiskach -sklepowych pokoje biurowe, tudzież sklepowe
                        te na najwyższych piętrach) maja byc przerabiane na mieszkania (Centrum HB,
                        Manhatan)Tak naprawde nie wiadomo co sie komu opłaca. A miasto may łądne z
                        zabytkami, uroczymi zakatkami, lasami, jeziorami, gdzież dziura? No ale to moje
                        zdanie. Pozdrówka.
                        • ol4 Re: Nie dziura 19.09.05, 12:47
                          Nie trzeba byc miastem producenckim zeby konsumowac:)
                          Gospodarka Olsztyna korzysta na redystrybucji dochodu wytwarzanego przez
                          innych - a to z racji transferow na pensje urzedników i pracowników uniwerku,

takze markety mozna smiało budowac:-)
          • Gość: * Re: Marek to głąb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 16:40
            Zupełnie nieźle, jak na metropolitarnego siewcę jakiegoś zaściankowego
            postępu ;).
            Utwierdzasz mnie, że metropolię nie ze wszystkimi można budować. Kilkaset
            tsięcy mieszkańców, to w pierwszym rzędzie jakiś bliżej nie określony
            konglomerat a nie metropolia.
            Niby drobna różnica, a jak zmienia sens błędnie używanej terminologii ;))
    • Gość: astir Re: Olsztyn to dziura IP: 195.116.118.* 20.09.05, 12:38
      OLSZTYN TO NIE DZIURA.PO PROSTU PRZEPIEKNE MIASTO.JEST SPOKÓJ I
      CISZA.STUDIOWAŁEM TAM I NIGDY TEGO MIASTA NIE ZAMIENIŁBYM NA ŻADNE INNE.NIE
      JEST TO MATROPOLIA,ALE UROKLIWE MIEJSCA NA TYM POLEGAJĄ,ŻE SĄ MAŁE
      IBEZPIECZNE,PRZYJAZNE DLA TURYSTÓW.POZDRAWIAM WSZYTKICH MIESZKANCÓW OLSZTYNA.
      SZXCZEGLNIE MIESZKANCÓW ULICY HERDERA 9.
      • ontarian Re: Olsztyn to dziura 20.09.05, 13:19
        A JA SIE ZGADZAM Z MARKIEM
        I TWIERDZE, ZE OLSZTYN TO WIEEEEELKA DZIURA
        • Gość: marek Re: Olsztyn to dziura IP: 81.15.226.* 24.09.05, 20:54
          Tak trzymac.
          • rita100 Re: Olsztyn to dziura 24.09.05, 21:29
            Piekna dziura, tradycyjna dziura i właśnie za tą dziurowatośc jest kochany.
            Nie znajdziesz nigdzie na świecie takiej dziury jak Olsztyn, w ktorym
            mieszkańcy caly rok sa na urlopie , a turyści ciągną jak do magnesu.
            • Gość: alfik Re: Olsztyn to dziura IP: 81.15.226.* 25.09.05, 20:21
              Jak sa caly czas na urlopie,to nie dziwota ze jest taka bieda,wezcie sie
              wreszcie do roboty i dżwignijcie to biedne wojewodztwo na rowne nogi.
              • Gość: bagiennapijawka Re: Olsztyn to dziura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:55
                Spókrz alfiku-marku z dumnego Elbląga hanzeatyckiego, jaki piękny prezent mam
                dla Ciebie. Z dobrego serca daję. Możesz sobie popatrzeć, możesz wydrukować,
                będziesz mógł dzieciom i wnukom, a nawet prawnukom pokazywać, skąd ich korzenie
                rodzinne. Czyż nie nastrojowy ten ryneczek?
                www.szukamypolski.com/gap/details.php?image_id=2131
                • Gość: alfik Re: Olsztyn to dziura IP: 81.15.226.* 26.09.05, 20:52
                  A co pijaweczko ma piernik do wiatrka?Nie mam nic wspolnego z tym
                  miasteczkiem,chociaz w poblizu mieszkaja moi krewni,jestem elblązaninem.
    • Gość: observer_pol Re: Olsztyn to dziura IP: *.banita.pl / *.pl 24.09.05, 22:27
      Oj marku, marku... O co tak naprawdę Ci idzie? Dlaczego irytujesz Ludzi z
      Olsztyna? Ludzi na regionalnym, olsztyńskim Forum. Nikt przecież nie mówi, że
      Olsztyn TO METROPOLIA. Bywam często w Berlinie, pomieszkuję tam całymi
      tygodniami... I co z tego? Faktycznie... duże miasto. Fajna infrastruktura.
      Jest gdzie pójść. Ale to tylko... DUŻA DZIURA... przy Nowym Yorku. Uwierz mi.
      Ja też... OLSZTYN KOCHAM. I Czerwonego Tulipana. I tę Jego, typowo
      olsztyńską "zapyziałość z dziurą w środku"... Spróbuj zrozumieć. I zmieniaj to
      miasto. W tę stronę, co chciałbyś. Rób coś! Idź jutro na wybory!!!
      - wiem, że chciałeś dobrze...
      • rita100 Re: Olsztyn to dziura 25.09.05, 21:41
        Święte słowa :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka