Dodaj do ulubionych

Chcę prezydenta Kaczyńskiego

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.10.05, 15:45
Kaczyński zapowiedział, że dla żadnego przyzwoitego człowieka, niezależnie od
jego przekonań, PiS-owski prezydent, ani PiS-owski rząd nie jest groźny i ja
się z tym zgadzam. Spotkania wyborcze pokazują, że Lech to osobowość a Donald
nie
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: nie Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:05
      Marku tobie to już sufit na głowę się zwalił. Zajmi się czymś pożytecznym i
      przestań tak bezkrytycznie wierzyć politykom niezależnie z jakiej formacji
      pochodzą.
      • Gość: Czarek Re: nie Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:30

Marek napisał:
        >> Kaczyński zapowiedział, że dla żadnego przyzwoitego człowieka, niezależnie
        od jego przekonań, PiS-owski prezydent, ani PiS-owski rząd nie jest groźny <<

Jaki ten Kaczyński łaskawy. A o tym, kto przyzwoity, to sam Kaczyński będzie
        decydował, czy jego świta, a może fani z Radyja? Bo sądy to się raczej zajmują
        przestępstwami określonymi w kodeksie karnym, a nie kwestią "przyzwoitości".

• edico Re: Wałęsa też nie chce :)) 10.10.05, 02:06
          "... w czasie, kiedy "wychowaliśmy sobie ojca Rydzyka, wychowaliśmy sobie
          Kaczyńskich"...

Więcej:
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2960221.html
    • mameluch Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego 02.10.05, 20:28
      a weź go sobie i zatrzymaj! mam nadzieję że Mikołaj szybciej w tym roku zadziała
      i dostaniesz go do 9 października. tylko trzymaj krótko, żeby Ci nie uciekł i
      nie próbował znów kaczego lotu na władzę.
    • being28 Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego 02.10.05, 20:38
      Bracia Kaczorenko pokaża jak sie rzadzi:) Oczywiscie nic nie wyjdzie z IV RP (chyba, ze IV Rzesza) bo przeciez: zła PO jest liberalna, Kwasniewski i Kulczyk chcieli sprzedac Polske, komunisci sa wszedzie, ble, ble, ble... 1000 powodów, a jak jeden z Kaczorenkow nie zostanie prezydentem to dopiero bedzei zrzucanie na innych.
      • mika_1 Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego 04.10.05, 09:30
        Nie dośc, że oszołom, to jeszcze kłamie w oczy i liczy na idiotów, którzy w
        ogóle nie interesuja się tym, co dzieje się na świecie. Jak ktoś, kto rozkłada
        stolicę może nagle zacząc rządzić krajem z powodzeniem??
        Wystarczy się wsłuchać w to, co on obiecuje. To są własnie obiecanki dla
        głupków. Oni rzucają hasła typu "stworzymy nowe miejsca pracy". OK, takie
        bzdury obiecac może kazdy, gorzej z wykonaniem.
        Błedem Tuska jest to, że nie rzuca tego typu haseł pod publike. Wybierzcie
        sobie Kaczorów - za kilka miesięcy bedziecie pluć na nich mówiąc, że oszukali,
        ze bandyci i złodzieje, itp.
        Nie oszukają. Oni juz teraz mówia, że nic nie zrobią. Bo i jak? Z ich
        pomysłami??
        • Gość: fan Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.10.05, 17:03
          Mylisz się. Jutro gazety podadzą informacje, ze obaj mają po 35%. Tusk nawet
          kampanii nie umie zrobić aż strach pomyśleć co mogłoby być potem. Póki był
          mniej znany miał widownię ale yeraz okazuje sie że król jest nagiusieńki.
          pozdrawiam i namawiam do glosowania na Lecha.
          • Gość: unnamed Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.olsztyn.mm.pl 04.10.05, 21:15
            jak wygra kaczynski to posmakujecie co to znaczy panstwo policyjne i bieda :) bo
            to co teraz jest to jeszcze nic :P
            • Gość: maja Re: Kaczyński was urządzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 21:26
              Kaczyński wybuduje miliony mieszkań, stworzy miliony nowych miejsc pracy. Tylko
              na pensje sobie poczekacie, bo pieniedzy w budżecie zabraknie na takie
              drobiazgi.
              • Gość: Samanta Re: Kaczyński was urządzi! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.05, 17:41
                Boisz się że wygra ? Jakiś ty dzielny
                • Gość: maja Re: Kaczyński was urządzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:49
                  No nie bądź zła Samanto
                  Samanto nie bądź zła
                  Bo kiedy jestes zła Samanto
                  To mnie powieka drga...
                  • Gość: Samanta Re: Kaczyński was komuchy urządzi! IP: *.udn.pl 20.10.05, 11:50
                    Jakie to śliczne. dziękuję
            • Gość: grazyna Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.udn.pl 20.10.05, 11:49
              Polsce potrzebne jest państwo policyjne spójrz co sie wokół dzieje
    • Gość: Ed Re: Program PiS jest "doskonały - hihihi IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.10.05, 03:06
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2952331.html
    • Gość: glistnik Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.it-net.pl 05.10.05, 22:48
      Sen czy jawa?

"Nagle - szok.
      Nagły skok.
      Krzywej wzrost,
      Szok we "Wprost"...
      Najpierw powoli, jak żółwiom się zdarza
      Minęły Kaczory Platfusów w sondażach
      Wygrały wybory i ciągną kampanie
      Aż w mediach załkali panowie i panie
      Lech Tuska dogania, przoduje w wynikach
      W salonie narasta powoli panika:
      Ach straszny, ach straszny, ach czeka ich los
      A Michnik z Urbanem zapłakali w głos!
      Co robić i jak by odwrócić ten trend
      By wybrać Donalda i mieć happy end...

Bo jakże, bo czemu, bo co ich tak pcha
      Że Donald, w wyborach tak mało szans ma?
      Że spada, że na pysk, że aż słychać plusk?
      To wiara - że Kaczor lepszy jest niż Tusk!

To wiara że Kaczor potrafi zarządzać
      A sam publicznego nie skradnie pieniądza,
      Łobuzów rozliczy, powstrzyma złodzieja
      A o swej decyzji nie powie: "to nie ja"
      By w Polsce się żyło uczciwiej i lepiej
      I by móc za pensję więcej kupic w sklepie.
      Zwalczy bezrobocie i drogi zbuduje
      A jak ktoś skradł fundusze, to odbierze mu je.
      Dlatego w Donalda prawie nikt nie wierzy
      Oprócz Cimoszewicza, co jest w Białowierzy."

• Gość: Robi Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:49
        Glistnik napisał:

> To wiara że Kaczor potrafi zarządzać <

A w Warszawie już dawno przestali wierzyć, że Kaczor potrafi zarządzać...
        • Gość: black Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 00:45
          ale dostał kupę głosów z Warszawy, sam nie wiem co o tym myśleć.
          • muraszka1 Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego 06.10.05, 07:00
            kazde miasto gada na swego prezydenta,bo nikt nikomu jeszcze nie dogodzil,
            ale wole jednak Kaczynskiego,szkoda,ze nie jest przystojniejszy,szkoda,
            ze jego zona nie jest piekna,ale jest madra,zna kilka jezykow,a nos,
            przeciez mozna zrobic operacje,Tusk wyplynal przypadkowo,jest bezbarwy,
            kazdy bedzie nim sterowal,rzuca nierealne banalne haselka,ciezki mamy
            wybor
            • Gość: Robi Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 08:57
              Cała Muraszka! Jeszcze miesiąc temu Cimoszewicz był the best, teraz człap człap
              do kruchty z kaczkami i rydzykiem... Zupełnie jak niejaki Małkowski.
              • jana2706 Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego 06.10.05, 09:05
                cala muraszka?gdyby Cimoszewicz sie nie wycofal,to tylko on,nie ma w kim
                wybierac :(
      • Gość: nauczyciel geograf Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: 213.25.179.* 07.10.05, 12:49
        Oczywiście Białowieży a nie Białowierzy.Nieuki głosują na Kaczyńskiego.
      • Gość: sebastian Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.udn.pl 18.10.05, 16:08
        TVN-24 osiągnęła dno. Dziennikarze we wszystkich wywiadach zadają tendendyjne
        pytania mające na celu zdyskredytowanie Lecha Kaczyńskiego - tylko impotent
        umysłowy tego nie zauważy. Jest to paniczny strach liberałów, którzy dysponują
        potężną bronią medialną,przed przegraną wyborczą, A ja myślę, że Polacy
        wybiorą AK nie Wermacht.
    • Gość: nora Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.10.05, 12:41
      Kaczyński lepszy agresorem okazuje sie Tusk. Tak to wygladło w ostatniej debacie
    • Gość: Helmi Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:57
      Niestety jestem niezdecydowany?? Uważam, że na obecnej scenie politycznej nie
      ma nikogo wartego najwyższego urzędu w państwie. A ile już wybieraliśmy
      mniejsze zło, to można policzyć!!! :-( przykro mi, że to tak teraz wygląda!!!
      • Gość: maria Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.10.05, 14:53
        Mnie wczorajsza debata pomogła. Byłam zaskoczona chamstwem Tuska więc głosuje
        na Kaczyńskiego
        • Gość: Helmi Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:13
          Niestety nie oglądałem :-) Z drugiej strony ciekawe "Prezydent Donald" ;-)
          Warto spełnić obywatelski obowiazek i zaglosować!!!
          Pewnie jednak Kaczyński i takie Polski nazwisko ;-)
        • Gość: Robi Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:15
          Maria, ty jestes z Radyja?
        • Gość: being28 Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.crowley.pl 07.10.05, 15:26
          Kobieto, zaloguj sie, bo twoj IP widac. Zmiana podpisu nie pomoze. Skad takich
          przyglupow biora ci bracia kaczorenko?
    • Gość: being28 Na szczescie to tylko blizniaki IP: *.crowley.pl 07.10.05, 15:31
      Jakby tak pani Kaczynska miala piecioro dzieci? Jeden na premiera, drugi na
      prezydenta, dla reszty trzeba by kolejny rozbior Polski zrobic;)

Ale tak sie mysle, ze naszemu narodu przyda sie dostac kolejny raz po doopie.
      Moze wtedy ludzie przejrza na oczy, ze paplanie glupot to nie program
      polityczny.
    • Gość: detritus Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:43
      A ja patrze, slucham i najchetniej wszystkim kandydatom fundnalbym bilet w
      jedna strone na Ksiezyc...

Ale jak to powiedzial moj znajomy: "Z dwoch kaczorow lepszy Donald..."
    • Gość: sam Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.10.05, 20:08
      Tusk skompromitował się totalnie stoi za nim i Kwach i Wałesa. Stare zostaje ?
      • mika_1 Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego 07.10.05, 20:47
        Being, brawo, dawno Cię "nie widziałam", ale jeśli już, to od razu się
        uśmiecham:)
        Jak można mówić, że Kaczor nie opowiada bzdur...? Ktos, kto tak twierdzi, sam
        opowiada bzdury.
        Jak mozna być tak bezrozumnym, żeby łykać te hasełka preparowane pod tych
        wszystkich, którzy nie myślą...
      • mika_1 Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego 07.10.05, 20:48
        Tak - i Żydzi, i złodzieje jeszcze za nim stoją...
        • muraszka1 Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego 07.10.05, 21:05
          nie ma w kim wybierac,to bardzo smutne :(
          • Gość: norma [...] IP: *.udn.pl 09.10.05, 14:58
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Ed Re: Czyżby proroctwo? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.10.05, 23:55
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7299732&a=16089503
      • Gość: * Re: Abp. ŻYCIŃSKI też jest przeciw Kaczyńskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:43
        wiadomosci.onet.pl/1178229,,,,,,4528,itemspec.html
    • Gość: antysalon Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.udn.pl 09.10.05, 18:36
      To byl glowny cel a. michnika, kuronai, geremka, modzelewskiego; socjalizm z
      ludzka twarza a nie WOLNA POLSKA?Oczywiscie to tylko moja robocza teza!
      Zreszta potwierdzaja ja pozniejsze czyny tych panow; okragly stol,
      magdalenka, tajne ugadywanie sie z \Moskwa itd. Oczywiscie NA DESER TO
      PRZYJAZN Z MORDERCAMI JARUZELSKIM, KISZCZKIEM czy zlym do szpiku kopsci
      urbanem. Michnik ma to co zamierzali;on rzad dusz pod egida Gaz. wyb.Urban
      plugawe bajorko wokol nie! CZYLI MICHNIKO-RYWINOLAND!zYC nie umierac, maj
      wszystko, dlatego tak go i ich raza wszelkie proby RZETELNEJ OCENY PRL I
      GLOWNYCH SPRAWCOW NASZYCH POLSKICH NIESZCZESC!To bardzo skrotowa ocena
      dzialalnosci a. michnika. Tak wi9c stromie postaraj sie pomyslec niezaleznie!
      ty siedzac w kiciu , stara,kilkumiesieczna <trybune ludu> przeczytalbys w
      nagrode za dobre sprawowanie a michnik ...kontynuowal studia za drutami;po
      prostu przewidujacy ludzie w resosorcie bezpieczenstwa mieli nosa, ze im sie
      kiedys przyda! JUak zazarcie zwalcza prawice, kaczynskich! wszelkie
      inicjatywy obce rozowo/czerwonym.MICHNIK STAL SIE PO PROSTU INTELEKTUALNYM
      SY=TYRAZNIKIEM PIECZECI CZYLI PERZESZLOSCI PRLOWSKIEJ.!!!I przydal ! Jako
      pierwszy buszowal po teczkach bezpieki; za zgoda kozlowskiego i kiszczaka!
      Michnik dobrze wwie co kryja archiwalia sb;ilu jego kumpli z dawnej opozycji
      zostalo umoczonych/ przypadek niezabitowskiej, innych prominenntnych
      dzialaczy ud, uw czy kld!/, dzienniakrzy nawet z gw!Stad taka obrona przed
      lustracja, TAKA AGRESJA, POPARCIE cIOMOSZEWICZA A OSTATNIO TUSKA.STRACH PZRED
      POLSKA NORMALNA!!
      • mika_1 Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego 09.10.05, 20:32
        Nawet nie umie przyznać się do tego, że Tusk był lepszy - nawet teraz pluje
        jadem!! Ten facet kompletnie nie ma klasy:(
    • algreg Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego 09.10.05, 21:26
      Gdyby nie jego obnoszenie się z wiarą katolicką,dałbym mu głos.A tak obawiam
      się zwiększenia pozycji pazernego kleru.algreg
    • edico Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego??? 10.10.05, 00:55
      W I turze wyborów prezydenckich Donald Tusk zwyciężył w 11 województwach, zaś
      Lech Kaczyński - w pozostałych pięciu - wynika z sondażu TNS OBOP i PBS dla TVP.
      Tusk odniósł zwycięstwo na tzw. ścianie zachodniej i w Polsce centralnej, zaś
      Kaczyński pokonał swojego rywala na wschodzie kraju.

Najwięcej głosów lider prezydenckiego wyścigu zdobył w województwach: opolskim
      (52,3 proc.) i pomorskim (52,2 proc.).
      Na Kaczyńskiego najchętniej głosowano na Podkarpaciu (50,2 proc.) oraz w
      Małopolsce, gdzie uzyskał 42,6 proc. głosów.
      wiadomosci.onet.pl/1176932,,,,,,4528,itemspec.html
      www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/prez/wyniki_1/wiek.gif
      www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/prez/wyniki_1/wyksz.gif
      • Gość: sam_sob Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 07:41
        Jak uczy życie sondaże są potrzebne wyłącznie sondażystom!:)
        • Gość: * Re: Chcem prezydenta Kwaczyńskiego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:58
          Jak uczy życie, niektórzy w ogóle się nie uczą :)
    • Gość: ela Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.udn.pl 10.10.05, 13:48
      Kaczyński wygra jeśli media przestanna siać tą ogłupiającą małomyślących ludzi
      propagandę
      • mw66 Leca kaczki z ptasia gryp 10.10.05, 21:05
        Uwaga lecą kaczki z ptasią grypą.
        • Gość: fanlecha Re: Leca kaczki z ptasia gryp IP: *.udn.pl 20.10.05, 11:52
          gronkowcem waltzem sie nie zarażą
    • Gość: jaga Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: 81.168.199.* / *.elblag.dialog.net.pl 11.10.05, 10:49
      Juz zaczeli propagandę dziennikarze. Onet, Wyborcza, TVP, TVN24, sondaże. Brak
      obiektywizmu i rzetelności.
      • Gość: being28 Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.crowley.pl 11.10.05, 10:51
        Gość portalu: jaga napisał(a):

> Juz zaczeli propagandę dziennikarze. Onet, Wyborcza, TVP, TVN24, sondaże.
        Brak
        > obiektywizmu i rzetelności.

To ma nazwe: spisek żydowski.
    • Gość: jaga Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.udn.pl 11.10.05, 10:51
      Juz zaczeli propagandę dziennikarze. Onet, Wyborcza, TVP, TVN24, sondaże. Brak
      obiektywizmu i rzetelności
      • Gość: sam_sob Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:01
        I cóż w tym dziwnego z uwagi na światopogląd i znane powiedzenie o chwaleniu
        własnego ogonka? Mnie dziwi wyłącznie to, że pomimo skompromitowania się
        dotychczasowych sondaży są nadal tacy, którzy w nie wierzą wśród tak zwanych
        elit dziennikarstwa polskiego.
      • Gość: * Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:00
        Wręcz przeciwnie. Rzetelnie nadal młócą te same plewy :)
    • Gość: Domeni Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.man.olsztyn.pl 11.10.05, 16:13
      A ja państwa policyjnego nie chce. Nie chcę żyć w totalitarnej IV
      Rzeszypospolitej. Chce mieć wolność słowa. Tobie widocznie podobało sie życie w
      latach 80-tych. Więcej na stronie kaczyzm.blogspot.com/
      • Gość: pzpr Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.udn.pl 11.10.05, 16:23
        a ja chciałbym by nie było tylu durniów
    • Gość: * Re: Spieprzaj dziadu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:35
      Doskonałe hasło na kampanię wyborczą Kaczyńskich :)
    • Gość: marek Re: Chcę prezydenta Kaczyńskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.10.05, 16:39
      Płażyński poparł Kaczyńskiego a on wie ci\o robi
      • Gość: Ed Re: Najlepszy sposób na roz... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 20:32
        tego, co jeszcze pozostało. Nikt inny, tylko Płażyński zaczął uzdrawiać
        zstocznię Gdańską, a więc ma doświadczenie i wie co robi :))
    • Gość: Ed Re: Ciemne masy gdaczącego stada??? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 20:47
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30576614
      • Gość: ? Re: ALE CENZURUJĄ -zobacz na tym forum IP: *.torun.mm.pl 19.10.05, 13:43
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=30641945
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka