Dodaj do ulubionych

Gorączka przed otwarciem Centrum Handlowego Alfa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:25
Ciekawi mnie, jakie tam będą ceny?
Obserwuj wątek
    • being28 Re: Gorączka przed otwarciem Centrum Handlowego A 14.10.05, 22:11
      Prezydent kaczyński gwarantem niskich cen w Alfa Centrum.
    • Gość: Magda Re: Gorączka przed otwarciem Centrum Handlowego A IP: 195.116.249.* 15.10.05, 01:10
      no, naprawde, doczekac sie wszyscy nie mozemy, wow, jaka akcja, centrum handlowe
      w olsztynie otwieraja. no, rewelacja. heh heh
      • rask Re: Gorączka przed otwarciem Centrum Handlowego A 15.10.05, 11:02
        A ja się cieszę, że powstanie kino, że można będzie oglądać filmy w różnych
        porach ( nie mylić z warzywami i spodniami ),
    • Gość: buhahahahaha [...] IP: *.ols.vectranet.pl 15.10.05, 12:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Klient RE Re: na temat - Ewa Kaim-Bakuła IP: *.olsztyn.mm.pl 16.10.05, 15:18
        Ohoho,czuję w wypowiedzi tegoż osobnika śmierdzące lenistwo i cienie
        PRL-u...Niestety,epokę w której powszechnie obowiązywało hasło "czy się stoi czy
        się leży, tyle samo się należy" mamy już za sobą.Jak mniemam kolega/żanka jest
        byłym pracownikiem "RE",któremu marzyły się zarobki rzędu 3.000 zł za stanie pod
        regałami,piłując paznokcie bądz też żelując przerzedzone włoski i wlepiając się
        w skąpo odziane klientki salonu.Uważam,że tacy pracownicy są zbędni nie tylko w
        tym konkretnym salonie, ale i w każdym innym zakładzie pracy.Szkoda tylko,że
        swoje frustracje wylewają na publicznym forum,znacznie obniżając jego
        klasę.Minęła doba od Twojego rozpaczliwego apelu i co ? Nie znalazło się
        poklasku...? Może dlatego,że w Polsce dość już mamy leserów,którzy myślą jak
        dużo zarobić i się nie narobić?
        Do p.Ewy - nie wiem jaki jest stan faktyczny atmosfery w pracy,ale myślę,że
        rozluznienie dyscypliny prowadziłoby do tego,że to pracownicy kierowaliby
        firmą.Proponuję "nie luzować śruby" i nie przejmować się opiniami leniwych
        frustratów.
        Do autora"buhahahahaha" - używanie imienia i nazwiska oraz sprawowanej funkcji w
        kontekście: "terrorystę" " Osama Bin Laden" "terror" "zastraszanie" jest
        naruszeniem dóbr osobistych oraz dobrego imienia i jest ścigane.Myślę,że dobry
        adwokat nie miałby problemu z wygraniem tej sprawy.Poza tym ustalenie adresu IP
        z którego pisałeś te oszczerstwa nie jest tak problematyczne jak się
        wydaje.Nawet jeśli korzystałeś z kawiarenki internetowej ;)Ale nie
        korzystałeś,prawda ? Siedzisz wygodnie w domku i płacisz abonament Vektrze...
        Widzisz,jakie to proste ? Na przyszłość radzę rozważniej dobierać słowa,bo
        możesz mieć kłopoty...
        A w wypadku, gdy nadal jesteś pracownikiem Reserved to... już szukałbym
        innej,mniej męczącej ,ale za to bardziej dochodowej pracy.
        No i puenta : wierz mi,nie wiesz jak wygląda prawdziwy "obóz pracy"...

P.S. W żaden sposób nie jestem związany z firmą LPP oraz znakiem towarowym
        "Reserved"
        Pozdrawiam wszystkich uczciwie i ciężko pracujących.
        • mameluch Re: na temat - Ewa Kaim-Bakuła 16.10.05, 15:35
          Gość portalu: Klient RE napisał(a):

> P.S. W żaden sposób nie jestem związany z firmą LPP oraz znakiem towarowym
          > "Reserved"
          > Pozdrawiam wszystkich uczciwie i ciężko pracujących.

ino z Oświeconym Prezydentem Czesławem, co widać po cenzorskim zacięciu.
        • Gość: hihi Re: na temat - Ewa Kaim-Bakuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 15:39
          My, przyszli pracownicy Alfa Centrum w Olsztynie z oburzeniem protestujemy
          przeciwko działalności na forum członków samozwańczego tzw Komitetu Obrony
          Pracowników Alfy (KOPA)! Nie życzymy sobie, by słuszną budowę zakłócał jęk
          niezadowolonych. Alfa dla alfików! Beta dla becików! Gamma dla gamoniów! Delta
          Nilu! Niezadowoleni na Madagaskar!
        • Gość: Klientka RE Re: na temat - Ewa Kaim-Bakuła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:09
          Popieram w pełni wypowiedź klienta RE! :)))
          • Gość: Klienciątko RE Re: na temat - Ewa Kaim-Bakuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:24
            Popieram w pełni wypowiedź klienta i klientki RE! A gdzie reszta?
      • plotka10 [...] 16.10.05, 16:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Plociuch Re: na temat - Ewa Kaim-Bakuła IP: *.olsztyn.mm.pl 16.10.05, 23:16
          Plotka10 - kup sobie koło i .... się w czoło !!! Postaw się w sytuacji szefa :
          chciałabyś dokładać do interesu ? Z twej opowieści wynika,że byłabyś szefem
          idealnym...Wolne weekendy,płatne nadgodziny...a potem zagraniczne
          wycieczki,mieszkania, samochody...Proszę,wez mnie do swojej firmy,proszę,proszę...
          Pracę trzeba szanować a jeśli się komuś ta praca nie podoba, to WON !!!
    • Gość: sari Re: Gorączka przed otwarciem Centrum Handlowego A IP: *.ols.vectranet.pl 15.10.05, 16:29
      Gość portalu: Ola napisał(a):

> Ciekawi mnie, jakie tam będą ceny?

Normalne,jak w całej Polsce,nikt nie będzie ich obniżał tylko dlatego że jest
      tu mniejsza średnia pensja niż np. w W-wie.
    • Gość: Pati Re: Gorączka przed otwarciem Centrum Handlowego A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:34
      Takie same jak w innych miastach. To oczywiste, że takie sieci jak H&M,
      Reserved, Cropp Town, Smyk czy Tally Weijl (które będą w ALFA CENTRUM) mają
      wszędzie ceny jednakowe.
      • Gość: rtl Re: Gorączka przed otwarciem Centrum Handlowego A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 18:58
        No to fatalnie.Niech spadaja na drzewo.Bylo tyle krzyku o nic.
    • Gość: grek Re: Gorączka przed otwarciem Centrum Handlowego A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 14:27
      jeśli chodzi o gorączkę - przypomnij sobie czy nie miałaś kontaktów z jakimś
      ptactwem ostatnio ;)
      jeśli chodzi o ceny - to napewno będą standardowe czyli "atrakcyjne" jak
      wszystkie ostatnio ;)
      jeszcze jeden sklep z butami, ciuchami i perfumami po okazyjnych cenach, kiosk
      z używanymi telefonami i zapiekanki z keczupem.

Jedyny plus to to kino. Wreszcie nie w remizie a normalnie. Chyba, że komuś tam
      nie będzie się chciało po miesiącu włączyć subwoofera, albo go sprzedadzą
      ruskim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka