Dodaj do ulubionych

Małkowski w NIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 20:14
Przeczytałem artykuł w NIE pt. "Wzwód pana prezydenta", nie powiem, ciekawe!
Z jednej strony świętojebliwy, a z drugiej erotoman,juz coś kiedys pisano o
jego upodobaniach, nawet wyszła jakaś książka....Dobry tekst i dobra strona,
a nawet zdjęcie, polecam. Wychodzi na wierzch obłuda i zakłamanienaszego
najjaśniejszego.
Obserwuj wątek
    • Gość: RADEK Re: Małkowski w NIE IP: *.ols.vectranet.pl 17.10.05, 21:19
      Artykol w NIE potwierdza zamilowania erotyczne Malkowskiego. Bulwersuje jednak
      ze zaspakaja swoje potrzeby w tym zakresie za nasze pieniadze. Ale z niego
      paskudny kochas, gawedziasz. W normalnym kraju ujawnienie tak kompromitujacej
      informacji a w zasadzie przypadlosci to az nadto wystarczajacy powod do
      dymisji. Ciekawe co na to wyborcy.
      • Gość: Giena Re: Małkowski w NIE IP: *.olsztyn.mm.pl 17.10.05, 21:22
        Ale obraz Papieża jest
    • Gość: kobieta Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:31
      W normalnym kraju, to taki prezydent podałby sie do dymisji ze wstydu, a ten
      jeszcze pewnie dumny, że nawet zdjęcie zamieścili....no, cóż, jacy ludzie,taki
      kraj. Współczuję tylko jego żonie, bo to porządna kobieta i ogólnie lubiana.
    • mameluch Re: Małkowski w NIE 17.10.05, 21:38
      jest gdzieś może w necie więcej o tej sprawie? bo czuję się jakbym był jedynym
      niekupującym pisma owego;)
      • Gość: kl Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:45
        W Olsztyńskiej, czy GW dziennikarze o Małkowskim by nie napisali. Może teraz
        się zmieni.
        • Gość: eeetaaam Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:11
          Nie narzekaj. Lokalana GW może i nie ma zwyczaju patrzenia władzy na ręce ale
          za to daje zajebiste niusy. Np. dzisiaj raczy czytelnikow rozważaniami o
          kebabach; odkrywa, że mozna reklamować buty i opisuje wzruszającą historią
          Henryka Gołebia - ciecia na budowie, który dostaje pensje z opóźnieniem. No po
          prostu same rewelacje! a Ty jeszcze narzekasz. Wstydz sie Feee ;>)
    • Gość: CZYTELNIK Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:07
      To jest obrażanie pamięci Papieża!
      • pavlodiablo Re: Małkowski w NIE 17.10.05, 22:10
        Można prosić o skan artykułu
        • Gość: CZYTELNIK Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:18
          To jest trudne. Ale kupisz na każdej stacji benzynowej.
          • Gość: Henryk Re: Małkowski w NIE IP: *.olsztyn.mm.pl 18.10.05, 10:48
            Czytałem i widzę, że gdzieś ten pan czerpie wzorce swoich pomysłów.
            No takiego czegoś to jeszcze nie widziałem i nie słyszałem, jak to obłuda i
            brak wstydu i poszanowania dla mieszkańców miasta i Kościoła.
            • martucha30 Re: Małkowski w NIE 18.10.05, 11:57
              To jestem zdziwiona, zaskoczona. ;)
              Prezydent Małkowski - taaaaaaakie rzeczy???!!!
              Chociaż koleżanka pracująca w Ratuszu mówiła, że kiedyś na tym się przekręci. A
              jej mąż (też pracujący w Ratuszu) powiedział, że chociaż dobrze, że się
              ustawili ze stanowiskami teraz, bo za takie rzeczy i inne co mają inni w
              zanadrzu to już długo nie pociągnie, tylko do końca tej kadencji albo i nie.
              Zresztą koleżanki mąż jest bardzo blisko związany z Małkowskim i dużo wie, bo
              siedzi na wielu naradach.
              Wychodzi powoli wszystko na jaw.
            • Gość: marcin Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:02
              Ja również przeczytałem ten artykuł i co? ... i nic. Nie jestem miłośnikiem
              prezydenta o nie na pewno nie, ale artykuł w NIE nie pasuje mi do tego
              tygodnika. żadnych szczegółów skąd to wiedzą żadnych konkretów ile razy
              dzwonił, jego druga część jest baardzo ogólnikowa. A może zbliżające się wybory
              spowodowały że ktoś "życzliwy" ( a jest ich wielu ) wykręcił prezydentowi taki
              numer?
              • martucha30 Re: Małkowski w NIE 18.10.05, 12:06
                Zawsze małkowski może podać do sądu tygodnik "Nie" - nie poda jednak, bo jak
                sądzę bilingi mówią same za siebie. Oj Kryzysowo, kryzysowo.
                • theedge Re: Małkowski w NIE 18.10.05, 12:24
                  Pan Prezydent jak kazdy lewak ma w d* spoleczenstwo.
              • mobydickzolsztyna Re: Małkowski w NIE 18.10.05, 14:29
                > ktoś "życzliwy" ( a jest ich wielu ) wykręcił prezydentowi taki
                > numer?

Może StarTourist ?
                Właściciel "zawalidrogi" jest BARDZO pewien swego zwycięstwa.
                Niby SKĄD aż taka pewność siebie ? Bo przecież chyba nie z powodu "racji prawnych" ?
                • Gość: Dżuma Re: Małkowski w NIE IP: *.eu.org 22.10.05, 16:58
                  To nie ma żadnego znaczenia!!!!!!!!!!!!. Tu zwyczajnie chodzi o to, że prezydent
                  to ma być KTOŚ, pewien wzór, model, silny człowiek, dżentelmen, IQ co najmniej
                  140. A kogo my tutaj mamy?!!!!! Pryszczatego faceta z nauczycielskim
                  dyplomikiem, karierowicza, żerującego na zachłanności kleru, cwaniaka. Skąd to
                  wiem, cóż w ratuszu pracują różni ludzie, każdy z nich ma rodzinę. Więc jeśli
                  się ma kogoś bardzo blisko gościa, o którym się mówi, to.... no co? Urban też
                  przecież ma tę swoją wiedzę od kogoś, tylko on musi płacić, a ja nie.
                  Więc wracając do człowieka, prezydentem musi być ktoś, kto może, umie, chce i
                  potrafi nim być, ma charyzmę, coś tworzy pożytecznego, umie wziąź cwaniaków za
                  mordę, jest silny - niczego się nie boi, ma odwagę mówić i robić rzeczy wbrew
                  lobbystom, nie ulega pokusom materialnym i nie wikła się w żadne układy jest
                  niezależny. I jest uczciwy, nie zaczyna urzędowania od kupna nowego wózka za 100
                  tysięcy.
              • Gość: jacek Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:10
                numery to wykręcał preztdent miasta wspaniały czesław jerzy małkowski a nie
                dziennikarze.
    • Gość: Magda Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:34
      Jak znam naszego prezydenta, to to wszystko do niego pasuje, on ma cos w głowie
      przestawione na temat sexu, przekonałam sie o tym, wierzcie mi.
      • Gość: Lidka Re: Małkowski w NIE IP: *.olsztyn.mm.pl 18.10.05, 13:58
        A ja się brzydzę takimi starymi obleśnymi, zaślinionymi staruszkami, którzy to
        pensetką wyciągają jajeczka albo właśnie dzwonią na 0-700
        • Gość: adwokat Re: Małkowski w NIE IP: *.eranet.pl 18.10.05, 14:55
          komórkę prezydenta w czasie rozmaitych narad, uroczystości, spotkań, mają:
          kierwca, asystent czy sekretarki. Czasem się nudzą. Może tak tę nudę zabijają?
        • mobydickzolsztyna Re: Małkowski w NIE 23.10.05, 21:59
          Gość portalu: Lidka napisał(a):
          > A ja się brzydzę takimi starymi obleśnymi, zaślinionymi staruszkami, którzy to
          > pensetką wyciągają jajeczka albo właśnie dzwonią na 0-700

O i To rozumiem, jako przedstawiciel Ciemnogrodu. To jest sama dziewczęca prostota !
          Nie ma to jak te prawdziwe, potężne i imponujące ! To nie może być pensetkowate.

Małym - NIE !
          Wielkim - I OWSZEM !

Takie Lidki to poważam.
    • Gość: Mariola Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:19
      Adwokacie, nie lej wody, Małkowski nie rozstaje się ze swoją komórką, najwyżej
      ją wyłącza!!! A wogóle to dobre, żeby jego sekretarka wydzwaniała na te numery,
      hmmm....
      • mobydickzolsztyna Re: Małkowski w NIE 18.10.05, 15:25
        > A wogóle to dobre, żeby jego sekretarka wydzwaniała na te numery,

Pogadać ze szwagierką ? Czemu nie !
        • Gość: Lidka Re: Małkowski w NIE IP: *.olsztyn.mm.pl 18.10.05, 15:43
          to mu już pozostało tylko pogadać?
    • Gość: lll Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:37
      Na to wygląda...
      • pavlodiablo Re: Małkowski w NIE 18.10.05, 17:23
        A niby taka odmiana, taki klerykalny, pierwsze ławki w kościele a tu
        sextelefon. Szkoda tylko żony, bo ona odczuwa to najbardziej.
    • Gość: Zosia Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:18
      JAK GO ZNAM, TO ON ZAWSZE BYŁ DWULICOWY, A JAK COŚ POTRZEBOWAŁ, TO POTRAFIŁ
      NAWET TYŁEK WYLIZAĆ
      • Gość: Olsztyniak Re: Małkowski w NIE IP: *.ols.vectranet.pl 18.10.05, 20:34
        To chyba odpowiedni czas na dymisję.
    • Gość: gość Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:55
      Ciekawy jestem kiedy zaczną rozliczać nasze służby od przestępstw gospodarczych
      za bezczynność przez te lata i bezkarność wielkiego Czesława Jerzego.
      • Gość: grosz Re: Małkowski w NIE IP: *.olsztyn.mm.pl 19.10.05, 14:20
        Podobno jest jeszcze coś dzisiaj w Fakcie
        • Gość: Bolonia Re: Małkowski w NIE IP: *.olsztyn.mm.pl 19.10.05, 15:18
          Małkowski powiedział na konferencji prasowej w RO, że on takimi rzeczami się
          brzydzi :))))))))))))))))))))
          • Gość: cezary Re: Małkowski w NIE IP: *.ols.vectranet.pl 19.10.05, 16:12
            kto zna Malkowskiego blizej to w te jego brzydzenie sie nie uwierzy .
          • Gość: jeju Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:30
            jak donosił to też z wielkim obrzydzeniem?
        • Gość: ted Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.olsztyn.mm.pl 19.10.05, 16:54
          PEŁNY TEKST W "FAKCIE "TO JUŻ CHYBA PRAWDA.Potwierdzenie z dwóch źródeł.
          • Gość: to nie wszystko Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:35
            Gorąca linia prezydenta
            Ten facet to prawdziwa cicha woda! Na zewnątrz oschły i zasadniczy, a w
            środku... buzują hormony! Prezydent Olsztyna Czesław Jerzy Małkowski (54 l.)
            tylko w jednym miesiącu wydzwonił po nocy prawie 300 zł do Ines i Laury,
            panienek z sekslinii. Ten rachunek zapłaciliście wy, drodzy mieszkańcy
            Olsztyna! I mamy na to dowód. Dotarliśmy do wykazu rozmów telefonicznych SLD-
            owskiego prezydenta Olsztyna.
            • Gość: dorota Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:53
              Gdyby te rozmowy dotyczyły Procyka to miałby już ze trzy nowe zarzuty. A tak
              nasze służby, chodź dobrze o tym wiedzą przez lata wobec Czesia nic nie robiły
              i jeszcze kilka miesięcy robic nie bedą
              • Gość: ZDEGUSTOWANY Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:03
                Takich ludzi się nie zaprasza na publiczne uroczystości, jak przyjdą nie pozwala
                im się przemawiać lub się wychodzi. To się nazywa ostracyzm. Jest skuteczny.
                Zapewniam!
                • Gość: Lilak Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.olsztyn.mm.pl 20.10.05, 12:49
                  Widziałem dzisiaj z rana, w telewizji regionalnej. Ten to ma tupet, telefon
                  zmieni zapewne na internet i na żywo przez kamerkę.
                  • Gość: gość 6 Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:59
                    Kto czytał Apokalipsą w Nytszlo-ten wie, że to prawda i nic Cześkowi nie
                    przyjdzie z zaprzeczania!
                    • Gość: jkl Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:25
                      Ciekawe do kogo jeszcze Czesław Jerzy dzwonił, jego bilingi są bardzo
                      interesujące.
                      • Gość: heeeeeeee Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:32
                        Czy prezydent Olsztyna dzwonił ze służbowego telefonu na sex-linię? Twierdzi
                        tak dzisiejszy dziennik "Fakt". Prezydent zaprzecza.
                        Na konferencji prasowej w ratuszu Jerzy Małkowski zaprzeczył jakoby w styczniu
                        2004 roku korzystając ze służbowego telefonu wydzwonił na koszt podatników
                        ponad 200 złotych. Nie dzwoniłem ze służbowego telefonu - twierdzi prezydent
                        Małkowski i na dowód przedstawia zestawienie połączeń z innego numeru z tego
                        okresu. Jak się okazuje, w styczniu 2004 roku gdy nawiązywano połączenia z
                        sekslinią telefon został zdjęty z ewidencji ratusza i przekazany prezydentowi
                        do prywatnego użytku. Za styczniowe rozmowy zapłacił on z własnej kieszeni.
                        Prezydent mówi, że wie iż ktoś dzwonił, ale nie był to on. Publikację uznał za
                        atak na jego osobę. Dziennikarz „Faktu” zapytał podczas konferencji dlaczego
                        prezydent nie założy mu sprawy w sądzie. Prezydent odpowiedział, że nie założy
                        bo sprawami tego typu po prostu się brzydzi.
                        • Gość: prośba Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 23:14
                          Proszę o bilingi za cały okres urzędowania, również z telefonów stacjonarnych.
                          • Gość: blink Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.olsztyn.mm.pl 21.10.05, 23:23
                            Mota się ten Czesław.
                            Jak ktoś nie wie co powiedzieć to najczęściej gada się głupoty.
                            Tylko co na te wybryki jego małżonka?
                            • Gość: mkl Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:07
                              Powinni sprawdzić jego połączenia i obliczyć ile podatików kosztowały czesia
                              upodobania seksualne.
          • Gość: Dżuma Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.eu.org 22.10.05, 15:45
            Słuchajcie, szukam tytułu tych artykułów, czy ktoś może coś rzucić, taki dobry
            art i żebym go przegapił, muszę koniecznie poczytać
            • Gość: blink Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.olsztyn.mm.pl 22.10.05, 16:17
              efakt.pl/ - poszukaj w archiwach

jest też na stronie "NIE" w archiwach, ale jest też cytat chyba w poście "Fakt
              o Malkowskim"
              • Gość: Dżuma Re: Małkowski w NIE I DZISIEJSZYM "Fakcie" IP: *.eu.org 22.10.05, 16:43
                Szukałem,w wyszukiwarce NIE jest za wcześnie bo ostatni to 40 numer, a art był w
                41, w Faktach wyszukiwara nie jarzy, więc myślę, że znając tytuł będzie łatwiej
                znaleźć.
            • Gość: chcesz-wyslę proponuje apokalisę w nytszlo IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 27.10.05, 10:58
              • Gość: jacek Re: proponuje apokalisę w nytszlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:34
                jesli możesz to skanuj.
                • Gość: luna37 Re: proponuje apokalisę w nytszlo IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.10.05, 10:16
                  dla mnie zbyt wulgarne
              • Gość: Uchachany po pachi Re: proponuje apokalisę w nytszlo IP: *.olsztyn.mm.pl 31.10.05, 13:32
                Wyslij i mi. Albo umiesc w sieci i podaj skrot. Niejeden chcialby pewnie
                przeczytac to...
    • Gość: myślę Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:44
      Myślę, że w końcu prawo będzie znaczyło prawo!
    • Gość: PROPOZYCJA Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:39
      Proponuję śledztwo obywatelskie w tej sprawie.
      • Gość: obserwator Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:32
        A ja proponuję aby w końcu właściwe służby wzięły się do roboty i zamknęły
        parasol ochronny trzymany nad czesiem. Tutaj jest potrzebne sledztow ale nie
        obywatleskie.
        • Gość: bil Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:46
          Na samą myśl, że czesio zacząłby mówić o wszystkich znajomościach i
          przysługach, niektórzy zawału dostają.
          • Gość: autor Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 21:21
            Dlaczego policja w końcu nieustali kto rozawiał na seks linii i ile to
            kosztowało publicznuch pieniędzy i czy nie doszło do popełnienia
            przestępstwa.Czy w tym mieście Czesław Jerzy jest nietykalny.
            • pavlodiablo Re: Małkowski w NIE 29.10.05, 22:51
              Do czasu
              • Gość: Oskar Re: Małkowski w NIE IP: *.olsztyn.mm.pl 30.10.05, 12:45
                www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6419&zaznacz=ma%B3kowski
                • Gość: student Re: Małkowski w NIE IP: *.olsztyn.mm.pl 30.10.05, 15:40
                  "Ojciec miasta" - hahahahaha
                  to tak jak pedały
    • Gość: ^^^ Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:48
      Dziennikarze dorwali tylko jeden, wcale nie najciekawszy biling Małkosia,
      żebyście zobaczyli jeszcze inne, to dopiero oczy by am wyszly z orbit, ile i za
      co placili za niego mieszkańcy!
      • Gość: nnn Re: Małkowski w NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 15:24
        Nadal nie mogę zrozumieć dlaczego odpowiednie slużby powołane do ścigania
        przestępstw tolerują dzialałność Czesława Jerzego Małkowskiego. A co z prasą,
        dlaczego lokalna nic nie pisze.
        • Gość: jaśniepanującym Dziennikarze trzęsą tyłkami przed IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 01.11.05, 09:44
          Ani słóweczka, bo jeszcze by się narazili, za to potem , jak już będzie mozna
          to na pewno znajdzie się wiele pożal sie Boże dzięnnikarzyn co będą grzmieć.Ale
          teraz ogonek pod siebie i cicho sza..
          • Gość: xyx Re: Dziennikarze trzęsą tyłkami przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 10:12
            Ile egzemplarzy GW prenumeruje dla urzędu Pan Prezydent na koszt podatników?
            Masz wyjaśnioną tajemnicę.
            • Gość: meri Re: Dziennikarze trzęsą tyłkami przed IP: *.olsztyn.mm.pl 01.11.05, 12:53
              Ktoś poda może trasę dzisiejszej pielgrzymki obłudy-małkowskiego po cmentarzach
              olsztyńskich. Trudno pominąć taki dzień, gdzie ludzie mogliby zobaczyć
              malkowskiego na cmentarzach i mszach. z telefonem w ręku
          • Gość: wierzący Re: Dziennikarze trzęsą tyłkami przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:53
            A ja tak wierzyłem lokalnej gazecie wyborczej, redaktorowi naczelnemu, że mają
            misję informowania społeczeństwa, że są niezależni i obiektywni. A to jeden
            wielki interes gazeciarzy. Ciekawe czy Pan redaktor naczelny nabieże odwagi i
            odpisze tłumacząc na forum dlaczego głowę trzyma w piasku jak struś (...órz).
            • redakcja.olsztyn Re: Dziennikarze trzęsą tyłkami przed 01.11.05, 19:38
              Odpiszę i tu: redaktor naczelny naszego dodatku jest panią i do tego chwilowo
              nieobecną. Według naszych informacji nie doszło do opłacania publicznymi
              pieniędzmi takich telefonów. Nic więc w tej sprawie nie może nas interesować.
              Roman Antonowicz
              PS. Bardzo mnie rozbawił pomysł któregoś forumowicza: łapówki dla nas w postaci
              prenumeraty dla ratusza kilku gazet. To, powiedzmy, 10 czy 20 zł miesięcznie do
              podziału. Skromnie, ale stały dochód...

• Gość: KOŃ Re: Dziennikarze trzęsą tyłkami przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:08
                Prenumerata to nie łapówka. Czy ja też mogę zaprenumerować za 10-20 zł
                miesięcznie GW?. Jeden egzemplarz dla całego urzędu. Nie rozśmieszaj mnie, bo
                dostanę zajadów.
                • Gość: tomasz Re: Dziennikarze trzęsą tyłkami przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:15
                  A ja wierze ze ratusz zamawia tylko jeden egzemplarz GW. Po co mu wiecej? Kazdy
                  kto mial w reku olsztynski dodatek wie ze sa tam zaledwie dwie-trzy strony z
                  kilkoma artykulami a reszta to ogloszenia i program telewizyjny. Lektura
                  calosci zajmuje srednio 4 minuty. W ciagu dnia pracy jednym egzemplarzem mozna
                  obsluzyc wszystkich urzenikow zainteresowanych lektura
                  • Gość: skl Re: Dziennikarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 23:15
                    jak juz Agora wyda nastepny dziennik
                    (www.agora.pl/agora_pl/1,66405,2950083.html) to gazeta bedzie bardziej
                    powazna i bedzie pisac o sprawach hmmmmmm no wlasnie jaka powinna byc lokalna
                    wyborcza?

Czy warto pisac o telefonach Malkowskiego? Czy lepiej napisac o tym ze w
                    Olsztynie był pierwszy listopad......
                    Ja wczoraj w Carpenterze chodzilem z dynia na glowie a jacys ludzie z
                    pomalowanymi trupioblado twarzami rozdawali swieczki Guinessa, gral zespol
                    Even - 17 latkowie w wokalistka jeszcze chyba mlodsza ale z jakim glosem!
                    Pytanie: czy gazeta tam byla? Nie? Czy kupie gazete w ktorej bedzie na jedynce
                    o tym że były tłumy na cmentarzach....? NIE. Czy interesuje mnie ile ktos
                    dostal kary za wybicie oka psu ksiedza z Jonkowa? NIE.....
                    szacuneczek...;)
                    • Gość: j23 Re: Dziennikarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:11
                      Jaka powinna być lokalna gazeta wyborcza? Już gorsza nie może być - to nie jest
                      wyborcza tylko "wybiórcza". Czy państwo nie widzicie, że milcząc przez 4 lata o
                      Małkowskim i nawet teraz gdy udajecie, że nic się nie stało straciliście resztę
                      wiarygodnosci. Obecnie redator przekonuje wszystkich, ze sprawa wypadku
                      komunikacyjnego Małkoweskiego i jego umorzenie to normalna rzecz i nic e tym
                      nie dziwnego. To sprawcie ilu kierowcom sąd umorzył sprawę za przestępstwo
                      potrącenia na pasach dziecka a ili skazał nawet na nie dużą karę to
                      wyciągnięcie stosowne wnioski. To, że Małkowski w chwili wypadku nie był pijany
                      w żadnym razie nie jest przesłanka do "obigatoryjnego" umorzenia postępowania.
                • sam_sob Re: Dziennikarze trzęsą tyłkami przed 02.11.05, 07:49
                  Nie tylko trzęsą, ale wycinają posty, które zakłócają spokój ducha redaktorom.:)
              • Gość: j23 Re: Dziennikarze trzęsą tyłkami przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:13
                Jaka powinna być lokalna gazeta wyborcza? Już gorsza nie może być - to nie jest
                wyborcza tylko "wybiórcza". Czy państwo nie widzicie, że milcząc przez 4 lata o
                Małkowskim i nawet teraz gdy udajecie, że nic się nie stało straciliście resztę
                wiarygodnosci. Obecnie redator przekonuje wszystkich, ze sprawa wypadku
                komunikacyjnego Małkoweskiego i jego umorzenie to normalna rzecz i nic e tym
                nie dziwnego. To sprawcie ilu kierowcom sąd umorzył sprawę za przestępstwo
                potrącenia na pasach dziecka a ilu skazał nawet na nie dużą karę, to
                wyciągnięcie stosowne wnioski. To, że Małkowski w chwili wypadku nie był pijany
                w żadnym razie nie jest przesłanka do "obigatoryjnego" umorzenia postępowania.
                • Gość: Mirek Re: Dziennikarze trzęsą tyłkami przed IP: *.olsztyn.mm.pl 03.11.05, 20:13
                  Ciekawy osąd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka