Gość: turysta IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.05, 07:51 a co dalej z tą alfą.zwiedzających już nie będzie i kupujących też.to byle co ma nasz kochany olsztyn powalić nakolana.to nie warszawka tu głupich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:04 piękne centrum, ale 99% sklepów nie jest na kieszeń przeciętnego mieszkańca Olsztyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dee1 Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.05, 11:18 a co twoim zdaniem jest na kieszeń przeciętnego mieszkańca Olsztyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.ipt.aol.com 24.10.05, 12:13 A ja się cieszę z H&M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.ols.vectranet.pl 24.10.05, 13:47 Wszyscy narzekają, że w Alfie tak drogo. Nie wiem czego się w takim razie spodziewaliście,cen jak w Tesco lub w hurtowniach odzieży? Dla mnie ceny są przystępne i nie wierzę w tą sławetną "biedę" Olsztyniaków - buduje sie coraz wiecej domów,coraz lepsze samochody jeżdzą po ulicach, a wszyscy zarabiają 619 PLN na łapę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:13 Według ostatnich danych statystycznych podanych w prasie nasz region nie zalicza się do tych najbiedniejszych. Ludzie budują domy, kupują nowe mieszkania, posiadają samochód a niektórzy nawet dwa więc nie rozumiem podobnie jak Ty sari skąd u ludzi te ciągłe niezadowolenie. Mam identyczne zdanie, że nie wierzę w biedę mieszkańców Olsztyna Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Dokładnie, inwestor nie cymbał 24.10.05, 22:56 Właściciel Alfy z pewnością najpierw przeprowadził dobry wywiad i zorientował się czy w Olsztynie opłaca się takie centrum handlowe postawić. Gdyby nie liczył na zyski to podziękowałby za współpracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:09 Ja też :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Do @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:08 A co według Ciebie jest na kieszeń przeciętnego mieszkańca Olsztyna? Odpowiedz mi jestem bardzo ciekawa, gdzie się ubierają przeciętni olsztyniacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:20 Rzeczywiście tu głupich nie ma, bo kto mądry to pójdzie do Alfy i kupi w sklepach na poziomie. A zwiedzających nie będzie, bo centrum nie służy do zwiedzania a raczej do kupowania. Kupujący się znajdą bo z pewnością nie jeden mieszkaniec Olsztyna zobaczy, że hurtownia odzieży to nie to samo co markowy sklep. A co do cen też można byłoby długo dyskutować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryśka Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.05, 21:34 To są sklepy dla prostaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.ols.vectranet.pl 25.10.05, 12:14 A gdzie Ty Krysiu,kobieto na poziomie,zaopatrujesz się w ubrania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurass Sklepy dla prostaków IP: *.olsznet.ec.pl 25.10.05, 15:25 Nno nie przesadzaj, przecież w Alfie mamy różne sklepy, każdy znajdzie coś dla siebie. Ja również myślę, że ciuchy na przyklad w Croppie są (sądząc po wystawie) zdeka kiczowate (chociaż nie przeczę, że dużej części taki styl się podoba...), ale jest też sklep wojskowy, czy HD, w których chętnie się zaopatrzę. Jeansy z Mustanga, Levi'sa, czy Americanosa też nie są chyba ciuchami dla prostaków (jeśli są, to pozwolę sobie zapytać, co Ty nosisz?). No i jest też sklep spożywczy i sklep z elektroniką... Jedzą i oglądają telewizję wszyscy, czy wszyscy jesteśmy prostakami? A może prostacki jest sklep z rzeczami dla dzieci? Hmmm... Jak będę mial dzieci, nie kupię im pluszowego misia - to takie prostackie... Nie no, jednym slowem, weź nie generalizuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:02 Gość portalu: kryśka napisał(a): > To są sklepy dla prostaków. Zastanawiam się gdzie kryśka kupuje ubrania,.... itd. U Dolce i Gabanna, Chanel czy Diora? Alfa to z pewnością nie słynna Galeria Lafayette ale dla Olsztyniaków pierwszy krok do jakiegoś poziomu, wyższego od tego co był dotychczas (sklepiki i hurtownie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:22 Kryśka ma rację! Chciałem sobie kupić w Alfie buty. Tragedia. Zobaczyłem w Alfie jakieś 3-4 pary smętnych "czubów", jakich już chyba nawet idąc do dyskoteki pod Mławą nie wypada zakładać, i to wszystko. Tylko wiać jak najdalej. To juz nawet w dawnym Tomku czy w Manhattanie większy wybór. I gdzie te sklepy "na wyższym poziomie"? No gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maku Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:58 Po ludzkie buty to jeszcze dlugo trzeba bedzie jezdzic co najmniej do berlina, bo tutaj wiocha jak sie patrzy. W alfie mialo byc lepiej a jest totalne badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: do maku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:51 Po co do Berlina? Ja proponuję do Nicei!!!! Połączenie przyjemnego z pożytecznym. Odpoczniesz na Lazurowym Wybrzeżu a w Galeries Lafayette na 6 avenue Jean Médecin kupisz super butki od 400 EURO. Bardzo polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś