Dodaj do ulubionych

Alfa sprowadzi stojaki

IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.05, 07:51
a co dalej z tą alfą.zwiedzających już nie będzie i kupujących też.to byle co
ma nasz kochany olsztyn powalić nakolana.to nie warszawka tu głupich nie ma
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:04
      piękne centrum, ale 99% sklepów nie jest na kieszeń przeciętnego mieszkańca
      Olsztyna
      • Gość: dee1 Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.05, 11:18
        a co twoim zdaniem jest na kieszeń przeciętnego mieszkańca Olsztyna?
        • Gość: Jola Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.ipt.aol.com 24.10.05, 12:13
          A ja się cieszę z H&M
          • Gość: sari Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.ols.vectranet.pl 24.10.05, 13:47
            Wszyscy narzekają, że w Alfie tak drogo. Nie wiem czego się w takim razie
            spodziewaliście,cen jak w Tesco lub w hurtowniach odzieży? Dla mnie ceny są
            przystępne i nie wierzę w tą sławetną "biedę" Olsztyniaków - buduje sie coraz
            wiecej domów,coraz lepsze samochody jeżdzą po ulicach, a wszyscy zarabiają 619
            PLN na łapę!
            • Gość: :))) Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:13
              Według ostatnich danych statystycznych podanych w prasie nasz region nie
              zalicza się do tych najbiedniejszych. Ludzie budują domy, kupują nowe
              mieszkania, posiadają samochód a niektórzy nawet dwa więc nie rozumiem podobnie
              jak Ty sari skąd u ludzi te ciągłe niezadowolenie.
              Mam identyczne zdanie, że nie wierzę w biedę mieszkańców Olsztyna
              • monopol Dokładnie, inwestor nie cymbał 24.10.05, 22:56
                Właściciel Alfy z pewnością najpierw przeprowadził dobry wywiad i zorientował
                się czy w Olsztynie opłaca się takie centrum handlowe postawić. Gdyby nie
                liczył na zyski to podziękowałby za współpracę.
          • Gość: :))) Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:09
            Ja też :))))
      • Gość: :))) Do @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:08
        A co według Ciebie jest na kieszeń przeciętnego mieszkańca Olsztyna?
        Odpowiedz mi jestem bardzo ciekawa, gdzie się ubierają przeciętni olsztyniacy?
    • Gość: :))) Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:20
      Rzeczywiście tu głupich nie ma, bo kto mądry to pójdzie do Alfy i kupi w
      sklepach na poziomie. A zwiedzających nie będzie, bo centrum nie służy do
      zwiedzania a raczej do kupowania. Kupujący się znajdą bo z pewnością nie jeden
      mieszkaniec Olsztyna zobaczy, że hurtownia odzieży to nie to samo co markowy
      sklep. A co do cen też można byłoby długo dyskutować:)))
    • Gość: kryśka Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.05, 21:34
      To są sklepy dla prostaków.
      • Gość: sari Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.ols.vectranet.pl 25.10.05, 12:14
        A gdzie Ty Krysiu,kobieto na poziomie,zaopatrujesz się w ubrania?
      • Gość: Jurass Sklepy dla prostaków IP: *.olsznet.ec.pl 25.10.05, 15:25
        Nno nie przesadzaj, przecież w Alfie mamy różne sklepy, każdy znajdzie coś dla
        siebie. Ja również myślę, że ciuchy na przyklad w Croppie są (sądząc po
        wystawie) zdeka kiczowate (chociaż nie przeczę, że dużej części taki styl się
        podoba...), ale jest też sklep wojskowy, czy HD, w których chętnie się
        zaopatrzę. Jeansy z Mustanga, Levi'sa, czy Americanosa też nie są chyba ciuchami
        dla prostaków (jeśli są, to pozwolę sobie zapytać, co Ty nosisz?). No i jest też
        sklep spożywczy i sklep z elektroniką... Jedzą i oglądają telewizję wszyscy, czy
        wszyscy jesteśmy prostakami? A może prostacki jest sklep z rzeczami dla dzieci?
        Hmmm... Jak będę mial dzieci, nie kupię im pluszowego misia - to takie prostackie...
        Nie no, jednym slowem, weź nie generalizuj...
      • Gość: Pati Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:02
        Gość portalu: kryśka napisał(a):
        > To są sklepy dla prostaków.

Zastanawiam się gdzie kryśka kupuje ubrania,.... itd. U Dolce i Gabanna, Chanel
        czy Diora? Alfa to z pewnością nie słynna Galeria Lafayette ale dla
        Olsztyniaków pierwszy krok do jakiegoś poziomu, wyższego od tego co był
        dotychczas (sklepiki i hurtownie).
        • Gość: Robi Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:22
          Kryśka ma rację! Chciałem sobie kupić w Alfie buty. Tragedia. Zobaczyłem w
          Alfie jakieś 3-4 pary smętnych "czubów", jakich już chyba nawet idąc do
          dyskoteki pod Mławą nie wypada zakładać, i to wszystko. Tylko wiać jak
          najdalej. To juz nawet w dawnym Tomku czy w Manhattanie większy wybór. I gdzie
          te sklepy "na wyższym poziomie"? No gdzie?
          • Gość: maku Re: Alfa sprowadzi stojaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:58
            Po ludzkie buty to jeszcze dlugo trzeba bedzie jezdzic co najmniej do berlina,
            bo tutaj wiocha jak sie patrzy. W alfie mialo byc lepiej a jest totalne
            badziewie.
            • Gość: Pati Re: do maku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:51
              Po co do Berlina? Ja proponuję do Nicei!!!! Połączenie przyjemnego z
              pożytecznym. Odpoczniesz na Lazurowym Wybrzeżu a w Galeries Lafayette na 6
              avenue Jean Médecin kupisz super butki od 400 EURO. Bardzo polecam :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka