sloggi 14.10.02, 09:43 W każdym mieście są tzw. wieczne inwestycje. Z czego słynie Olsztyn ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: satyr Re: Niedokończone budowy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 10:14 z wiecznej władzy która wiecznie kładzie kłody pod nogi tym którzy wiecznie chcą inwestować w naszym cudnym mieście a wieczni olsztyńscy przedsiębiorcy wiecznie mają do tego jakieś wąty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Niedokończone budowy IP: *.uwm.edu.pl 16.10.02, 15:07 Olsztyn slynie z tego ze tu sie wogole nie inwestuje dlatego nie ma niedokonczonych budow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Niedokończone budowy IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 16.10.02, 18:28 Gość portalu: Oleslaw napisał(a): > Olsztyn slynie z tego ze tu sie wogole nie inwestuje dlatego nie ma > niedokonczonych budow. Bo konserwator zabytków przeszkadza.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Niedokończone budowy IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 16.10.02, 19:26 To nie to - raczej inwestorzy posiadają wirtualne pieniądze. Patrz - Aquapark. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satyr Re: Niedokończone budowy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.10.02, 08:47 masz na myśli pewnie naszych lokalnych....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Niedokończone budowy IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 17.10.02, 09:05 Gość portalu: satyr napisał(a): > masz na myśli pewnie naszych lokalnych....... Inwestorów czy konserwatorów? Nasz stołeczny konserwator nie mógł się ostatnio wykokosić z decyzją więc inwestor nie czekając zburzył zabytkową willę (piękny dom "z duszą" jakich mało w Wwarszawie) żeby na jej miejscu zbudować centrum rozrywkowe czy coś takiego. Tyz piknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Niedokończone budowy IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 17.10.02, 09:11 Gość portalu: pioter napisał(a): > To nie to - raczej inwestorzy posiadają wirtualne pieniądze. Patrz - Aquapark. Od kiedy się okazało, że moja córka pływa lepiej niż ja, nawet nie spoglądam w stronę basenów. Taką plamę dałam. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Niedokończone budowy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 09:34 To się przenieś do Olsztyna. Jak władze dalej będą tak postępować, to choćbyś wzrok straciła od jego wytężania, basenu nie uświadczysz. Najwazniejsze jest popieranie swoich, a nie dobro obywateli. Wiarygodność inwestora poważnie negowano zanim ogłoszono wyniki przetargu, a teraz jedyne zbiorniki wodne w Olsztynie (cosik jakby prawie 200 tys. mieszkańców)dostepne w zimie to albo wiecznie zarezerwowany jedyny basen OSiR-u lub wanna we własnym domu. Nie gratuluj, nie trzeba ... :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Niedokończone budowy IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 17.10.02, 10:00 Gość portalu: pioter napisał(a): > ...jedyne zbiorniki wodne w > Olsztynie (cosik jakby prawie 200 tys. mieszkańców)dostepne w zimie to albo > wiecznie zarezerwowany jedyny basen OSiR-u lub wanna we własnym domu. O, żesz ty... Nie wiedziałam, że aż tak kiepsko. Ale u nas też ciekawie. Wejdź sobie kiedyś na warszawskie forum jako ja weszłam na Wasze. Naczytasz się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Niedokończone budowy IP: *.sgh.waw.pl 17.10.02, 10:43 Andulka nie szalej:) Wawa to jednak nie ta skala, inne pieniadze i inne łapówki:) Ale ze w Olsztynie kolesie ktorzy decyduja o zabudowie miasta sprzedaja sie tak latwo to jest smutne:( Odpowiedz Link Zgłoś
malin2 Re: Niedokończone budowy 05.11.02, 19:33 Pan nie rozumie instytucji:konserwator zabytków Poza tym wzorem zachodu domy niskopiętrowe buduje się poza centrum miasta zostawiając zabytki oraz obiekty "szanowane" w spokoju.Skoro dążymy do Europy restaurujmy stare budowle,które odnowione sprowadzają do nas inwestorów i turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Niedokończone budowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.02, 21:18 Gość portalu: Oleslaw napisał(a): > Olsztyn slynie z tego ze tu sie wogole nie inwestuje dlatego nie ma > niedokonczonych budow. Są natomiast budowy "jeszczenierozpoczęte". Vide Aquapark, czy też przebudowa ulicy Sielskiej.. Odpowiedz Link Zgłoś