Dodaj do ulubionych

Studenci osądzą się sami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 00:25
czesc, nie wiem o co chodzi z tym arytulem ale przedstawiciele do sadu
kolezenskiego byli od dawna wybierani w samorzadzie -
www.uwm.edu.pl/russ/index_pliki/zdjecia/1komisje.htm pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jaro Re: Studenci osądzą się sami IP: *.dyn.optonline.net 05.12.05, 04:10
      moj kumpel ostatnio mowil mi, ze zwymyslal babie z dziekanatu, ale to ona go
      sprowokowala swoja opieszaloscia i brakiem kompetencji!!!
    • Gość: olsztyniak na emig Re: Studenci osądzą się sami IP: *.riviera.ds.pw.edu.pl 05.12.05, 13:55
      Sąd koleżeński powinien istnieć w uczelniach od 15 lat. Czy to nie jest lekkie
      spóźnienie ?
      • Gość: @ Re: Studenci osądzą się sami IP: 83.9.50.* 06.12.05, 11:24
        kolejna śmieszna instytucja - sąd koleżeński - będą rozliczać z godzin
        spędzonych na kortowskim "kac rondzie" z browarem w ręku
        Dziekanat na studiach to w większości wypadków święte leniwe krowy, które czują
        się niedowartościowane. Bywają jednak wyjątki np. wydział (były) mechaniczny
        gdzie sprawy załatwiało się z uśmiechem i bardzo często "od ręki".
        P.S. Proponuje, żeby stworzyć Sąd Koleżeński Kierowców - w którym będą
        rozpatrywane sprawy o zapinanie pasów, nieodśnieżone szyby i inne pierdoły do
        których czepia się policja
        • Gość: !!!!!!!! Re: Studenci osądzą się sami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 09:11
          Idz do dziekanatu wydzialu humanistycznego i pogadaj z babkami od filologii...
          odechce ci sie zyc i sam sie zglosisz do tego sadu..tam nic nie zalatwisz, a w
          dodatku jeszcze za to oberwiesz, bo przeszkodziales paniom w piciu kawy i
          plotkach. calymi dniami lażą po korytarzach i nic nie robia. przez ich "prace"
          jakies trzy lata temu rektor musial zmienic swoja decyzje, "bo one wiedza
          lepiej"...Przez ich lekcewazacy stosunek do terminow i decyzji dziekanskich
          skreslono z listy studentow, a gdy blad naprawily (z moja pomoca) nawet nie
          zajaknely sie z przeprosinami... a krolowa leserow powinna byc ta mloda tlusta
          baba... zycze cierpliwosci..
          • Gość: mazur Re: Studenci osądzą się sami IP: 83.9.23.* 08.12.05, 14:37
            Odwiedź dziekanat Wydz. Prawa i Administracj- dzienny, tam kumulują się
            wszystkie negatywne stereotypy o "paniach z dziekanatu".
            • Gość: Helmi Re: Studenci osądzą się sami IP: 83.9.42.* 08.12.05, 14:50
              To po co wy na taką durną uczelnie poszliście??
              • Gość: 111111111 Re: Studenci osądzą się sami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 09:02
                Nie poszlam na uczelnie dla pan z dziekanatu...Musze tylko przyznac, ze niestety
                potrafia uprzykrzyc zycie. Te z Prawa i Administracji znam, tez sa "madre", ale
                od tych z Humana moga sie jeszcze czegos nauczyc(tego niepotrzebnego oczywiscie
                :)) Niestety, te niezbyt mile istoty nie potrafia zrozumiec, ze one sa dla
                studentow, a nie odwrotnie. Dzis jestem madrzejsza i wiem jak to rozwiazaly inne
                uczelnie - wystarczylo kilka pisemnych skarg do rektora i , co dziwne, naprawde
                pomoglo. zaczely szanowac prace, bo udowodniono, ze nie wszyscy absolwenci
                znajduja zajecie i chetnie przejma schede po nich w dziekanacie..pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka