Gość: Megi IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 20:31 Czy ktoś przypadkiem wpadł juz w to bagno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Firma developerska 'Na Skraju Miasta' IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 10:05 Witam, niestety wpadłam, a czy Ty też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Firma developerska 'Na Skraju Miasta' IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 19:00 ja wpadłem, ale na szczęście udało mi się wyplątać.... straciłem na tym ok, 30.000zł tzn. odzyskałem tylko część pieniędzy....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Firma developerska 'Na Skraju Miasta' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.02, 11:26 Moj znajomy kupił tam mieszkanie. Miał mieszkac juz w grudniu 2001. Odpowiedz Link Zgłoś
meritka Re: Firma developerska 'Na Skraju Miasta' 27.11.02, 12:01 Za ceny mieszkań w tej spółdzielni możnaby było postawić domek. A same mieszkania? Jak żyję już trochę na tym świecie to takiej fuszerki nie widziałam. A plany były iście kosmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś