Gość: capricorn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:48 I co wy na to ? Dziś, jak w każdego Sylwestra od 33 lat obchodzę urodziny. Może jakieś życzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: mam dziś urodziny 31.12.05, 16:36 Gość portalu: capricorn napisał(a): > I co wy na to ? Dziś, jak w każdego Sylwestra od 33 lat obchodzę urodziny. Może > jakieś życzenia :) Wszystkiego najlepsiejszego dziś i w Nowym Roczku!Zdrówka,szczęścia i radości!I udanego Sylwka życzy Bad Super,mój kumpel też się dziś urodził! Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: mam dziś urodziny 31.12.05, 17:07 Bądź zdrowy i szczęsliwy, Capricornie:-) Wkraczasz w bardzo piekny wiek... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: mam dziś urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 19:08 Przesyłam Ci życzenia spełnienia wszystkich marzeń, a szczególnie tych najskrytszych, wraz z nimi podaję Ci kilka aforyzmów o wieku: "To prawda , że młodzi znają reguły, ale za to starsi znaja wyjątki"; "Bardziej niebezpieczna jest iskra na starość, niż pożar w młodosći"; "Starzy ludzie lubią dawać dobre rady i jest to dla nich pociechą w czasie, gdy nie mogą już dawać złego przykładu". Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: mam dziś urodziny 01.01.06, 11:57 sciskam Cie serdecznie dopiero dzisiaj,bo wrocilam okolo 4:00, niech Ci sie wiedzie w tym nowym roku i zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capricorn Re: mam dziś urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:15 Dzięki bardzo za wszystkie życzenia, oby się spełniły. A teraz lecę lepić bałwana. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: mam dziś urodziny 01.01.06, 13:25 spiesz sie,bo snieg topnieje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś