olsztyniak 12.11.02, 15:44 Apeluje do wszystkich Olsztyniaków przebywajacych na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katka Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 18:57 Kolega lubi się bawić w elektryka... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 19:44 W odpowiedzi na apel olsztyniaka informuję, ze objąłem honorowym sponsoringiem kontakt z uziemnieniem na północnej ścianie mojej kuchni. Może być? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 13.11.02, 15:00 Nie wiem, czy dobrze zrozumiełem ten apel... Ale chyba nie chodziło o kontakt w Twojej ścianie??? Zgłaszam stanowczy sprzeciw, bo mój kontakt też wymaga sponsoringu!!! I proszę, bys objął honorowym sponsoringiem przede wszystkim mój kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 13.11.02, 23:20 Mimo szczerych chęci nie mogę - napisane jest wyraźnie "utrzymujmy kontakt" (liczba pojedyńcza). Ponieważ jeden kontakt już objąłem honorowym sponsoringiem - drugiego nie mogę. Ale może ktoś z koleżanek lub kolegów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 08:09 Duzo kosztuje utzymanie kontaktu? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 21:17 kontakt z kopnięciem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 15.11.02, 22:37 Z kopem, nie kopnięciem! Detritusie - około 10 zł na pięć lat. Zależy od wybieranego modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 16.11.02, 15:03 Eeee... 10 zł za pięć lat??? Coś mało. To po co ten apel odnośnie utrzymywania kontaktu? Myślicie, że „olsztyniaka” nie stać było na tego „dziesiątaka”, że az prosił nas o utrzymanie kontaktu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 20:24 Słuchajcie , pewnie chodzi o napięcie prądu, które ma być zmienione na 230 vol i trzena będzie trzymać kontakt ręką , by nie wywalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 23:01 Napiecie pradu? Wiesz rito, ze za takie stwierdzenie kolege wywalono z egzaminu? :o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 23:06 to stwierdził mój mąż po Politechnice Krakowskiej, mgr inż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 23:42 Politechnika Krakowska??? Tam procz AGH jest jeszcze Politechnika??? Nie za dobrze Wam? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 17.11.02, 08:44 230V nie ma nic do rzeczy, jeśli chodzi o koszt utrzymania kontaktu - 10 zł na pięć lat, bo mniej więcej tyle kosztuje jego wymiana, ewentualnie poprawienie przewodów, kostek połączeniowych, itp. Jeśli kontakt jest mało intensywnie eksploatowany, to sponsoring kwotą 10 zł może być bardzo długookresowy ... :-) Oczywiście należy pamiętać, że sponsor może na kontakcie umieścić swoją reklamę, a to jest koszt paru groszy - wkład z długopisu, kredki, kawałek kartki lub wycięty pasek z bloku rysunkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 17.11.02, 12:19 Mam pytanie natury technicznej. Mam do utrzymania kontakt dwuwłącznikowy. Czy dopuszczalne jest w takiej sytuacji skorzystanie z usług dwóch niezaleznych sponsorów? Jeśli tak to oddam ten kontakt do utrzymania po atrakcyjnej cenie: zamiast po 10 zł jak propnował pioter, po 7,50 zł dla każdego ze sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 13:39 Co proponujesz w zamian? Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 17.11.02, 14:00 Jak to co?... Jeśli zgodzisz się utrzymac mój kontakt będę Ci niezmiernie wdzięczny. Mój kontakt pewnie też. Co Ty na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 17:43 ja proponuję, abyśmy wymyślili wspólne LOGO i tylko te kontakty z tym logo rozpewszechniali. Piotrek zbiera kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 18.11.02, 17:30 Ładnie sie ustawił Piotrek: teraz będzie zbierał kasę za kontakt, który mamy wszyscy utrzymywać. Co za niesprawiedliwość!!!!!!!! Też chce zbierać kasę buuuuuuuuuuuuu......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 21:30 Nie płacz toja, żeby był komtakt trzeba mieć gniazdko, masz gnizdko, moze być nawet rodzinne - to ustal abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 18:57 toja77 napisał: > Jak to co?... Jeśli zgodzisz się utrzymac mój kontakt będę Ci niezmiernie > wdzięczny. Mój kontakt pewnie też. Co Ty na to??? Toż to niemoralna propozycja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 19.11.02, 22:35 no to w koncu kto utrzymuje czyj kontakt szukam sponsora dla mojego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 22:43 a gdzie mieszkasz, jak w Warszawie to do STOENA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Utrzymujmy kontakt? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 00:22 Nie chcę uprawiać czarnowidztwa, ale obawiam się, że po niewinnym początku dyskusji ten wątek skończy się tak jak wiele poprzednich - wzajemnymi oskarżeniami i epitetami typu: "ty kablu", "pocałuj mnie w druta", "sponsoruj se własną matkę" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt? IP: *.reverse.qdsl-home.de 20.11.02, 11:11 niestety rito (a moze stety) nie mieszkam w warszawie jestem z olsztyna ale tu tez mam kotakty Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 20.11.02, 14:38 Gość portalu: AgFi napisał(a): > no to w koncu kto utrzymuje czyj kontakt > szukam sponsora dla mojego > pozdrawiam Stanowczo protestuję!!! NIe szukajmy kolejnych kontaktów do sponsorowania. Pioter zgłosił do utrzymania jeden kontakt, ja chwilę później jeszcze jeden i wystarczy. Dwa kontakty dla naszego forum uważam za wystarczające do utrzymywania. I skoncentrujmy siły, a przede wszystkim kasę na tych dwóch kontaktach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 20.11.02, 14:55 bardzo sprytnie mozna oczywiscie protestowac ale czemu tylko dwa kontakty maja byc objete sponsoringiem to jest dyskryminacja Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 20.11.02, 14:42 Gość portalu: katka napisał(a): > toja77 napisał: > > > Jak to co?... Jeśli zgodzisz się utrzymac mój kontakt będę Ci niezmiernie > > wdzięczny. Mój kontakt pewnie też. Co Ty na to??? > > Toż to niemoralna propozycja! O nie, to byłaby niemoralna prpozycja, gdybym zaproponował, byśmy na przykład weszli w kontakt. Wtedy to miałoby jakiś podtekst. A tak moja propozycja jest całkiem bezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 20.11.02, 19:56 No, tu już bym uważał - bo w kontakt to powinna wchodzić tylko ... wtyczka. Co do ilości sponsoringu - nie róbmy ograniczeń, bo jak damy tylko dwa kontakty - to przy takiej liczbię chętnych do sponsorowania forumowiczów stać mnie będzie chyba na złotą obudowę! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 20.11.02, 20:40 absolutnie sie z toba zgadzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 22:08 ja, może w razie nieporozumień będę kopać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: 212.202.167.* 22.11.02, 15:33 No co jest z wami Obudzcie sie bo stracimy kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 16:20 ja dam komórkę , własnie ją wysprzatałam Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 22.11.02, 17:33 Gość portalu: AgFi napisał: > No co jest z wami > Obudzcie sie bo stracimy kontakt Nie możemy do tego dopuscić. W żądnym wypadku. Co do kontaktu... W ostatnich dniach - stąd mój brak odzewu na kolejne propozycje - bardzo zaangażowałem się w podjęcie poważnej decyzji, a mianowicie musiałem zdecydować, który kontakt wyznaczyć do utrzymania. Ostatecznie po przeprowadzeniu kilku ankiet i wywiadu środowiskowego w wąskim co prawda, ale reprezentatywnym grodnie mojej żony i synka, do utrzymania wskazałem kontakt w pokoju gościnnym - miejsce to jest najbardziej reprezentacyjne. Co do propozycji rity i jej komórki to mam pewne wątplwiości. O jaką komórke chodzi i czy w ogóle komórki możemy utrzymywać??? Kwestię należy przedyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 21:37 Pomysł z kontaktem w pokoju dziennym podoba mi się tymbardziej, że mam komputer w tym pokoju. Myśląc o komórce takiej na grabie i łopaty chciałam podać jej numer by mozna było łatwiej się skontaktować. Mój numer komórki będzie nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 05:22 A gdzie są ci sponsorzy?!!! Też już przygotowałem kontakt w sypialni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 17:21 uuuuuuu kontakt w sypialni, to na to trzeba mieć koncesję - będzie drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 24.11.02, 10:20 A mój kontakt w kuchni dzieki sponsoringowi nabrał jakigoś takiego blasku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 15:20 kontakt w kuchni to taki przez żoładek, uwazaj by ci nie zaświecił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.11.02, 19:36 No jak widze, jest duzo kablow w OSTPREUSSEN to mozecie sie nawzajem kontaktowac. pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 19:49 kontaktów jest duzo , tylko nie wiemy który kontakt wybrać, jak widzisz nie wiemy który kontakt wybrać, są rózne propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 24.11.02, 20:25 Ja tam nadal sponsoruje kontakt w kuchni. Jak fajnie w niego włożyć wtyczkę ... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 08:09 Nie boisz sie ze Cie... popiesci? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 25.11.02, 11:02 Pioter moim skromnym zdaniem fajniej sie wklada wtyczke do kontaktu w sypialni niz w kuchni No ale co kto lubi Ja po dluzszym zastanowieniu......... Wlasciwie to sama jeszcze nie wiem ktory kontakt obiac sponsoringiem Faktycznie jest to dosc trudny wybor Musze sie nad tym glebiej zastanowic A moze niech ktos z was mi pomoze Z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 25.11.02, 22:03 Oczywiście, kontakt w sypialni też jest fajny, ale tam każdy potrafi sponsorować, a ja lubię oryginalność. Jeśli ktoś chce coś jeszcze posponsorować, to moge podpowiedzieć - gniazdko w łazience, te od automatu ... ;o) Detritusie, jak izolacja dobra, to nie popieści! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 26.11.02, 10:32 Wiesz Ty co Chyba wlsnie tak zrobie -zasponsoruje kontakt w lazience Dzieki za podsuniecie mi tego pomyslu POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 26.11.02, 10:49 Uwaga, mam ostrzeżenie. Wybór kontaktu do sponsorowania może rodzić poważne „skutki społeczne”. Gdy wybrałem do utrzymania kontakt w pokoju gościnnym, okazało się, że napotkało to na niespodziewany opór mojego kilkuletniego syna. STanąłem w obliczu bojkotu sponsoringu w ogóle. Prawdopodobnie będę musiał pójśc na kompromis. Na razie przeciągam negocjacje, ale nie wiem czym to sie skonczy. OStrzegam wiec rowniez Was, byscie wzieli to pod uwage. Ufff, zeby to utrzymywanie kontaktu nie wyszlo mi bokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 10:58 A to trzeba bylo mowic, ze izolujesz wtyczke ;o) Byle tylko izolacja nie byla wadliwa, stosuj tylko testowana elektronicznie! Bo male przebicie i upalisz koncowke ;o)))) Gość portalu: pioter napisał: > Oczywiście, kontakt w sypialni też jest fajny, ale tam każdy potrafi > sponsorować, a ja lubię oryginalność. Jeśli ktoś chce coś jeszcze > posponsorować, to moge podpowiedzieć - gniazdko w łazience, te od > automatu ... ;o) > Detritusie, jak izolacja dobra, to nie popieści! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 26.11.02, 13:11 Izolacja to podstawa przy kontaktach Jak zapomnisz o izolacji to moze byc uziemienie ..........O MATKO BOSKA DAJ MI GRZESZYC BEZ URODZENIA TAK JAK TY URODZILAS BEZ GRZESZENIA........... Pozdrawiam ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 26.11.02, 20:59 No, izolacja to podstawa. Ja najczęściej wybieram tą z fabryki izolacji w Krakowie. Jeszcze ani razu mnie nie popiesciło! A wydawało mi sie czasami, że pobierane natężenie przekraczało dopuszczalne normy ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 22:05 jaka fabryka izolacji w Krakowie, chcecie mnie izolować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 26.11.02, 22:07 Izolować z Tobą? Rito, czy to jest ... ??? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 22:09 znów zrobiłam jakieś głupstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 22:28 Piotrek, co tak zasypiasz przy moim kontakcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 27.11.02, 07:37 Nie palnęłaś żadnego głupstwa. I nie zasypiam, tylko idę sprawdzić, jak tam sponsorowany przeze mnie kontakt wygląda ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 28.11.02, 12:26 Hej!!! gdzie jestescie? Pochorowaliscie sie czy co? Moze potrzebny wam lekazr pierwszego kontaktu? Pozdrawiam ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 28.11.02, 21:40 Lekarz pierwszego kontaktu? Dziękuje, obyło się bez ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 21:42 jestem i utrzymuję kontakt, powinien działać, zapłaciłam rachunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 28.11.02, 23:40 No jak sie ciesze ze jestescie cali i zdrowi. Czy z waszymi kontaktami tez jest OK? Mam nadzieje ze tak Pozdrawiam wszystkich kontaktowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 29.11.02, 05:59 Mój sponsorowany kontakt też jest cały czas OK - aż mnie ciarki przechodzą, kiedy tak na niego patrzę, a on zadje się do mnie przemawiać "włóż wtyczkę" ... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 29.11.02, 11:46 I co robisz jak on tak do Ciebie przemawia? Wiesz ze musisz o niego dbac!? W koncu sie zobowiazales do tego sponsoringu Pozdrawiam Twoj kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 29.11.02, 13:23 Mój kontakt dziekuje za pozdrawienia i również pozdrawia kontakt sponsprowany przez Ciebie. A jak mruga i przemawia ... no cóż, wtedy trzeba byc Wałęsą ... ;0)Nie można dopuścić przecież do spięcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 29.11.02, 13:41 Przypominam Ci ze ja nie sponsoruje, tylko szukam sponsora dla mojego kontaktu Jezeli czodzi o spieecie to masz racje. Absolutnie nie mozna do niego dopuscic ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 29.11.02, 21:42 Ja chetnie, ale mam już sponsorowany kontakt. Może któryś z kolegów??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 29.11.02, 21:55 Dzieki!!! Dobre checi tez sie licza. :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 22:31 sprawdzam czy kontakt działa i czy sponsoring jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 30.11.02, 11:19 Sek w tym ze kontakt jest OK. Wszystko dziala. Tylko sponsor sie jeszcze nie pojawil. No coz, pozostaje mi dalej apelowac i czekacna odzew. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 18:23 dzisiaj sponsor andrzejkuje - ma kontakt przez wosk, a jutro powie co wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 30.11.02, 23:54 To trzeba mówić, ze kontakt się marnuje, a nie że jest OK. Może wtedy sponsor się znajdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 01.12.02, 14:19 No chyba wiadomo ze sie marnuje skoro brak mu sponsora. A taki zdolny! Szkoda byloby zeby sie zupelnie zmarnowal. Ja i moj kontakt pozdrawiamy wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 01.12.02, 19:04 No co jest, czy w tak zacnym gronie nie znajdzie się sponsor dla kontaktu AgFi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 11:52 ???????????????? ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 21:32 co to , spalił się kontakt ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 08.12.02, 00:43 Nie, działa bez zarzutu! Przy takim sponsoringu ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 08:38 widzę , że jesteś fachowcem w sponsoringu - czy to twój zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 08.12.02, 10:14 Niestety - nie! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 16:25 a masz jakieś lekarstwo na przepalony kontakt ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 08.12.02, 16:37 Nowa instalacja ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_makbet1 Re: Utrzymujmy kontakt 01.01.03, 00:44 Co prawda kontak jakos sie urwal, ale mam nadzieje, ze w Nowym Roku sytuacja sie zmieni i nadal bedziemy go utrzymywac. Pozdrawiam wszystkich (AgFi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 15:54 to jest nowy nik noworoczny Odpowiedz Link Zgłoś
lady_makbet1 Re: Utrzymujmy kontakt 01.01.03, 15:57 To bylo pytanie czy stwierzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 15:59 to było stwierdzenie, ze dobrze , że informujesz o tym, kontakt będzie lepszy , a gdzie się podziewałaś w tamtym roku Odpowiedz Link Zgłoś
lady_makbet1 Re: Utrzymujmy kontakt 01.01.03, 16:14 W zeszlym roku bylam z wami jako AgFi, a teraz............................ Tak sie jakos zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 16:15 a dlaczego wybrałaś taki Szekspirowski nik, będziesz grożna ? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_makbet1 Re: Utrzymujmy kontakt 01.01.03, 16:17 To taki przypadek. Jakos tak mi wpadlo do glowy, a poza tym co mi to przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 16:20 co? - jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś