Dodaj do ulubionych

Utrzymujmy kontakt

12.11.02, 15:44
Apeluje do wszystkich Olsztyniaków przebywajacych na forum.
Obserwuj wątek
    • toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 12.11.02, 18:36
      To znaczy?..........
      • Gość: katka Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 18:57
        Kolega lubi się bawić w elektryka... ;-)
        • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 19:44
          W odpowiedzi na apel olsztyniaka informuję, ze objąłem honorowym sponsoringiem
          kontakt z uziemnieniem na północnej ścianie mojej kuchni. Może być? ;o)
          • toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 13.11.02, 15:00
            Nie wiem, czy dobrze zrozumiełem ten apel... Ale chyba nie chodziło o kontakt
            w Twojej ścianie??? Zgłaszam stanowczy sprzeciw, bo mój kontakt też wymaga
            sponsoringu!!! I proszę, bys objął honorowym sponsoringiem przede wszystkim mój
            kontakt!
            • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 13.11.02, 23:20
              Mimo szczerych chęci nie mogę - napisane jest wyraźnie "utrzymujmy kontakt"
              (liczba pojedyńcza). Ponieważ jeden kontakt już objąłem honorowym
              sponsoringiem - drugiego nie mogę. Ale może ktoś z koleżanek lub kolegów?
              • Gość: detritus Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 08:09
                Duzo kosztuje utzymanie kontaktu? ;o)
                • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 21:17
                  kontakt z kopnięciem ?
                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 15.11.02, 22:37
                    Z kopem, nie kopnięciem!
                    Detritusie - około 10 zł na pięć lat. Zależy od wybieranego modelu.
                    • toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 16.11.02, 15:03
                      Eeee... 10 zł za pięć lat??? Coś mało. To po co ten apel odnośnie utrzymywania
                      kontaktu? Myślicie, że „olsztyniaka” nie stać było na tego „dziesiątaka”, że az
                      prosił nas o utrzymanie kontaktu???
                      • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 20:24
                        Słuchajcie , pewnie chodzi o napięcie prądu, które ma być zmienione na 230 vol
                        i trzena będzie trzymać kontakt ręką , by nie wywalił.
                        • Gość: detritus Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 23:01
                          Napiecie pradu? Wiesz rito, ze za takie stwierdzenie kolege wywalono z
                          egzaminu? :o))))))
                          • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 23:06
                            to stwierdził mój mąż po Politechnice Krakowskiej, mgr inż.
                            • Gość: detritus Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 23:42
                              Politechnika Krakowska??? Tam procz AGH jest jeszcze Politechnika??? Nie za
                              dobrze Wam? ;o)

• Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 17.11.02, 08:44
                                230V nie ma nic do rzeczy, jeśli chodzi o koszt utrzymania kontaktu - 10 zł na
                                pięć lat, bo mniej więcej tyle kosztuje jego wymiana, ewentualnie poprawienie
                                przewodów, kostek połączeniowych, itp. Jeśli kontakt jest mało intensywnie
                                eksploatowany, to sponsoring kwotą 10 zł może być bardzo długookresowy ... :-)
                                Oczywiście należy pamiętać, że sponsor może na kontakcie umieścić swoją
                                reklamę, a to jest koszt paru groszy - wkład z długopisu, kredki, kawałek
                                kartki lub wycięty pasek z bloku rysunkowego.
                                • toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 17.11.02, 12:19
                                  Mam pytanie natury technicznej. Mam do utrzymania kontakt dwuwłącznikowy. Czy
                                  dopuszczalne jest w takiej sytuacji skorzystanie z usług dwóch niezaleznych
                                  sponsorów? Jeśli tak to oddam ten kontakt do utrzymania po atrakcyjnej cenie:
                                  zamiast po 10 zł jak propnował pioter, po 7,50 zł dla każdego ze sponsorów.
                                  • Gość: katka Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 13:39
                                    Co proponujesz w zamian?
                                    • toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 17.11.02, 14:00
                                      Jak to co?... Jeśli zgodzisz się utrzymac mój kontakt będę Ci niezmiernie
                                      wdzięczny. Mój kontakt pewnie też. Co Ty na to???
                                      • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 17:43
                                        ja proponuję, abyśmy wymyślili wspólne LOGO i tylko te kontakty z tym logo
                                        rozpewszechniali. Piotrek zbiera kasę.
                                        • toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 18.11.02, 17:30
                                          Ładnie sie ustawił Piotrek: teraz będzie zbierał kasę za kontakt, który mamy
                                          wszyscy utrzymywać. Co za niesprawiedliwość!!!!!!!! Też chce zbierać kasę
                                          buuuuuuuuuuuuu.........
                                          • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 21:30
                                            Nie płacz toja, żeby był komtakt trzeba mieć gniazdko, masz gnizdko, moze być
                                            nawet rodzinne - to ustal abonament.
                                      • Gość: katka Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 18:57
                                        toja77 napisał:

> Jak to co?... Jeśli zgodzisz się utrzymac mój kontakt będę Ci niezmiernie
                                        > wdzięczny. Mój kontakt pewnie też. Co Ty na to???

Toż to niemoralna propozycja!
                                        • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 19.11.02, 22:35
                                          no to w koncu kto utrzymuje czyj kontakt
                                          szukam sponsora dla mojego
                                          pozdrawiam
                                          • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 22:43
                                            a gdzie mieszkasz, jak w Warszawie to do STOENA
                                            • Gość: spoko Re: Utrzymujmy kontakt? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 00:22
                                              Nie chcę uprawiać czarnowidztwa, ale obawiam się, że po niewinnym początku
                                              dyskusji ten wątek skończy się tak jak wiele poprzednich - wzajemnymi
                                              oskarżeniami i epitetami typu: "ty kablu", "pocałuj mnie w druta", "sponsoruj
                                              se własną matkę" itp.
                                              • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt? IP: *.reverse.qdsl-home.de 20.11.02, 11:11
                                                niestety rito (a moze stety) nie mieszkam w warszawie
                                                jestem z olsztyna
                                                ale tu tez mam kotakty
                                          • toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 20.11.02, 14:38
                                            Gość portalu: AgFi napisał(a):

> no to w koncu kto utrzymuje czyj kontakt
                                            > szukam sponsora dla mojego
                                            > pozdrawiam

Stanowczo protestuję!!! NIe szukajmy kolejnych kontaktów do sponsorowania.
                                            Pioter zgłosił do utrzymania jeden kontakt, ja chwilę później jeszcze jeden i
                                            wystarczy. Dwa kontakty dla naszego forum uważam za wystarczające do
                                            utrzymywania. I skoncentrujmy siły, a przede wszystkim kasę na tych dwóch
                                            kontaktach.
                                            • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 20.11.02, 14:55
                                              bardzo sprytnie
                                              mozna oczywiscie protestowac ale czemu tylko dwa
                                              kontakty maja byc objete sponsoringiem
                                              to jest dyskryminacja
                                        • toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 20.11.02, 14:42
                                          Gość portalu: katka napisał(a):

> toja77 napisał:
                                          >
                                          > > Jak to co?... Jeśli zgodzisz się utrzymac mój kontakt będę Ci niezmiernie
                                          > > wdzięczny. Mój kontakt pewnie też. Co Ty na to???
                                          >
                                          > Toż to niemoralna propozycja!

O nie, to byłaby niemoralna prpozycja, gdybym zaproponował, byśmy na przykład
                                          weszli w kontakt. Wtedy to miałoby jakiś podtekst. A tak moja propozycja jest
                                          całkiem bezpieczna.
                                          • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 20.11.02, 19:56
                                            No, tu już bym uważał - bo w kontakt to powinna wchodzić tylko ... wtyczka. Co
                                            do ilości sponsoringu - nie róbmy ograniczeń, bo jak damy tylko dwa kontakty -
                                            to przy takiej liczbię chętnych do sponsorowania forumowiczów stać mnie będzie
                                            chyba na złotą obudowę! :o)
                                            • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 20.11.02, 20:40
                                              absolutnie sie z toba zgadzam ;)
                                              • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 22:08
                                                ja, może w razie nieporozumień będę kopać
                                                • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: 212.202.167.* 22.11.02, 15:33
                                                  No co jest z wami
                                                  Obudzcie sie bo stracimy kontakt
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 16:20
                                                    ja dam komórkę , własnie ją wysprzatałam
                                                  • toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 22.11.02, 17:33
                                                    Gość portalu: AgFi napisał:

> No co jest z wami
                                                    > Obudzcie sie bo stracimy kontakt

Nie możemy do tego dopuscić. W żądnym wypadku. Co do kontaktu... W ostatnich
                                                    dniach - stąd mój brak odzewu na kolejne propozycje - bardzo zaangażowałem się
                                                    w podjęcie poważnej decyzji, a mianowicie musiałem zdecydować, który kontakt
                                                    wyznaczyć do utrzymania. Ostatecznie po przeprowadzeniu kilku ankiet i wywiadu
                                                    środowiskowego w wąskim co prawda, ale reprezentatywnym grodnie mojej żony i
                                                    synka, do utrzymania wskazałem kontakt w pokoju gościnnym - miejsce to jest
                                                    najbardziej reprezentacyjne. Co do propozycji rity i jej komórki to mam pewne
                                                    wątplwiości. O jaką komórke chodzi i czy w ogóle komórki możemy utrzymywać???
                                                    Kwestię należy przedyskutować.
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 21:37
                                                    Pomysł z kontaktem w pokoju dziennym podoba mi się tymbardziej, że mam komputer
                                                    w tym pokoju. Myśląc o komórce takiej na grabie i łopaty chciałam podać jej
                                                    numer by mozna było łatwiej się skontaktować. Mój numer komórki będzie nr 1.
                                                  • Gość: spoko Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 05:22
                                                    A gdzie są ci sponsorzy?!!!
                                                    Też już przygotowałem kontakt w sypialni
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 17:21
                                                    uuuuuuu kontakt w sypialni, to na to trzeba mieć koncesję - będzie drożej.
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 24.11.02, 10:20
                                                    A mój kontakt w kuchni dzieki sponsoringowi nabrał jakigoś takiego blasku ...
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 15:20
                                                    kontakt w kuchni to taki przez żoładek, uwazaj by ci nie zaświecił
                                                  • Gość: ballest Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.11.02, 19:36
                                                    No jak widze, jest duzo kablow w OSTPREUSSEN to mozecie sie nawzajem
                                                    kontaktowac.

pyrsk

ballest
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 19:49
                                                    kontaktów jest duzo , tylko nie wiemy który kontakt wybrać, jak widzisz nie
                                                    wiemy który kontakt wybrać, są rózne propozycje
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 24.11.02, 20:25
                                                    Ja tam nadal sponsoruje kontakt w kuchni. Jak fajnie w niego włożyć
                                                    wtyczkę ... ;o)))
                                                  • Gość: detritus Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 08:09
                                                    Nie boisz sie ze Cie... popiesci? ;o)
                                                  • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 25.11.02, 11:02
                                                    Pioter moim skromnym zdaniem
                                                    fajniej sie wklada wtyczke do kontaktu w sypialni niz w kuchni
                                                    No ale co kto lubi
                                                    Ja po dluzszym zastanowieniu.........
                                                    Wlasciwie to sama jeszcze nie wiem
                                                    ktory kontakt obiac sponsoringiem
                                                    Faktycznie jest to dosc trudny wybor
                                                    Musze sie nad tym glebiej zastanowic
                                                    A moze niech ktos z was mi pomoze
                                                    Z gory dziekuje i pozdrawiam
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 25.11.02, 22:03
                                                    Oczywiście, kontakt w sypialni też jest fajny, ale tam każdy potrafi
                                                    sponsorować, a ja lubię oryginalność. Jeśli ktoś chce coś jeszcze
                                                    posponsorować, to moge podpowiedzieć - gniazdko w łazience, te od
                                                    automatu ... ;o)
                                                    Detritusie, jak izolacja dobra, to nie popieści! :o)))
                                                  • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 26.11.02, 10:32
                                                    Wiesz Ty co
                                                    Chyba wlsnie tak zrobie
                                                    -zasponsoruje kontakt w lazience
                                                    Dzieki za podsuniecie mi tego pomyslu
                                                    POZDRAWIAM
                                                  • toja77 Re: Utrzymujmy kontakt 26.11.02, 10:49
                                                    Uwaga, mam ostrzeżenie. Wybór kontaktu do sponsorowania może rodzić
                                                    poważne „skutki społeczne”. Gdy wybrałem do utrzymania kontakt w pokoju
                                                    gościnnym, okazało się, że napotkało to na niespodziewany opór mojego
                                                    kilkuletniego syna. STanąłem w obliczu bojkotu sponsoringu w ogóle.
                                                    Prawdopodobnie będę musiał pójśc na kompromis. Na razie przeciągam negocjacje,
                                                    ale nie wiem czym to sie skonczy. OStrzegam wiec rowniez Was, byscie wzieli to
                                                    pod uwage. Ufff, zeby to utrzymywanie kontaktu nie wyszlo mi bokiem...
                                                  • Gość: detritus Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 10:58
                                                    A to trzeba bylo mowic, ze izolujesz wtyczke ;o)
                                                    Byle tylko izolacja nie byla wadliwa, stosuj tylko testowana elektronicznie! Bo
                                                    male przebicie i upalisz koncowke ;o))))

Gość portalu: pioter napisał:

> Oczywiście, kontakt w sypialni też jest fajny, ale tam każdy potrafi
                                                    > sponsorować, a ja lubię oryginalność. Jeśli ktoś chce coś jeszcze
                                                    > posponsorować, to moge podpowiedzieć - gniazdko w łazience, te od
                                                    > automatu ... ;o)
                                                    > Detritusie, jak izolacja dobra, to nie popieści! :o)))
                                                  • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 26.11.02, 13:11
                                                    Izolacja to podstawa przy kontaktach
                                                    Jak zapomnisz o izolacji to moze byc uziemienie
                                                    ..........O MATKO BOSKA DAJ MI GRZESZYC BEZ URODZENIA
                                                    TAK JAK TY URODZILAS BEZ GRZESZENIA...........
                                                    Pozdrawiam ;-P
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 26.11.02, 20:59
                                                    No, izolacja to podstawa. Ja najczęściej wybieram tą z fabryki izolacji w
                                                    Krakowie. Jeszcze ani razu mnie nie popiesciło! A wydawało mi sie czasami, że
                                                    pobierane natężenie przekraczało dopuszczalne normy ... ;o)
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 22:05
                                                    jaka fabryka izolacji w Krakowie, chcecie mnie izolować ?
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 26.11.02, 22:07
                                                    Izolować z Tobą? Rito, czy to jest ... ??? :o)))
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 22:09
                                                    znów zrobiłam jakieś głupstwo ?
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 22:28
                                                    Piotrek, co tak zasypiasz przy moim kontakcie ?
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 27.11.02, 07:37
                                                    Nie palnęłaś żadnego głupstwa. I nie zasypiam, tylko idę sprawdzić, jak tam
                                                    sponsorowany przeze mnie kontakt wygląda ... ;o)
                                                  • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 28.11.02, 12:26
                                                    Hej!!! gdzie jestescie?
                                                    Pochorowaliscie sie czy co?
                                                    Moze potrzebny wam lekazr pierwszego kontaktu?
                                                    Pozdrawiam ;-))))
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 28.11.02, 21:40
                                                    Lekarz pierwszego kontaktu? Dziękuje, obyło się bez ... ;o)
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 21:42
                                                    jestem i utrzymuję kontakt, powinien działać, zapłaciłam rachunek
                                                  • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 28.11.02, 23:40
                                                    No jak sie ciesze ze jestescie cali i zdrowi.
                                                    Czy z waszymi kontaktami tez jest OK?
                                                    Mam nadzieje ze tak
                                                    Pozdrawiam wszystkich kontaktowych
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 29.11.02, 05:59
                                                    Mój sponsorowany kontakt też jest cały czas OK - aż mnie ciarki przechodzą,
                                                    kiedy tak na niego patrzę, a on zadje się do mnie przemawiać "włóż
                                                    wtyczkę" ... ;o)))
                                                  • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 29.11.02, 11:46
                                                    I co robisz jak on tak do Ciebie przemawia?
                                                    Wiesz ze musisz o niego dbac!?
                                                    W koncu sie zobowiazales do tego sponsoringu
                                                    Pozdrawiam Twoj kontakt
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 29.11.02, 13:23
                                                    Mój kontakt dziekuje za pozdrawienia i również pozdrawia kontakt sponsprowany
                                                    przez Ciebie. A jak mruga i przemawia ... no cóż, wtedy trzeba byc
                                                    Wałęsą ... ;0)Nie można dopuścić przecież do spięcia!
                                                  • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 29.11.02, 13:41
                                                    Przypominam Ci ze ja nie sponsoruje,
                                                    tylko szukam sponsora dla mojego kontaktu
                                                    Jezeli czodzi o spieecie to masz racje.
                                                    Absolutnie nie mozna do niego dopuscic
                                                    ;-p
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 29.11.02, 21:42
                                                    Ja chetnie, ale mam już sponsorowany kontakt. Może któryś z kolegów??? :-)
                                                  • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 29.11.02, 21:55
                                                    Dzieki!!!
                                                    Dobre checi tez sie licza.
                                                    :-((((((
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 22:31
                                                    sprawdzam czy kontakt działa i czy sponsoring jest dobry
                                                  • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 30.11.02, 11:19
                                                    Sek w tym ze kontakt jest OK.
                                                    Wszystko dziala.
                                                    Tylko sponsor sie jeszcze nie pojawil.
                                                    No coz, pozostaje mi dalej apelowac i czekacna odzew.
                                                    :-/
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 18:23
                                                    dzisiaj sponsor andrzejkuje - ma kontakt przez wosk, a jutro powie co wyszło
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 30.11.02, 23:54
                                                    To trzeba mówić, ze kontakt się marnuje, a nie że jest OK. Może wtedy sponsor
                                                    się znajdzie???
                                                  • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 01.12.02, 14:19
                                                    No chyba wiadomo ze sie marnuje skoro brak mu sponsora.
                                                    A taki zdolny!
                                                    Szkoda byloby zeby sie zupelnie zmarnowal.
                                                    Ja i moj kontakt pozdrawiamy wszystkich
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 01.12.02, 19:04
                                                    No co jest, czy w tak zacnym gronie nie znajdzie się sponsor dla kontaktu
                                                    AgFi ???
                                                  • Gość: AgFi Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 11:52
                                                    ???????????????? ;-)))))))))))))))
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 21:32
                                                    co to , spalił się kontakt ?
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 08.12.02, 00:43
                                                    Nie, działa bez zarzutu! Przy takim sponsoringu ... ;o)
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 08:38
                                                    widzę , że jesteś fachowcem w sponsoringu - czy to twój zawód.
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 08.12.02, 10:14
                                                    Niestety - nie! ;o)
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 16:25
                                                    a masz jakieś lekarstwo na przepalony kontakt ???????
                                                  • Gość: pioter Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 08.12.02, 16:37
                                                    Nowa instalacja ... ;o)
                                                  • lady_makbet1 Re: Utrzymujmy kontakt 01.01.03, 00:44
                                                    Co prawda kontak jakos sie urwal, ale mam nadzieje, ze w Nowym Roku sytuacja
                                                    sie zmieni i nadal bedziemy go utrzymywac.
                                                    Pozdrawiam wszystkich (AgFi).
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 15:54
                                                    to jest nowy nik noworoczny
                                                  • lady_makbet1 Re: Utrzymujmy kontakt 01.01.03, 15:57
                                                    To bylo pytanie czy stwierzenie?
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 15:59
                                                    to było stwierdzenie, ze dobrze , że informujesz o tym, kontakt będzie lepszy ,
                                                    a gdzie się podziewałaś w tamtym roku
                                                  • lady_makbet1 Re: Utrzymujmy kontakt 01.01.03, 16:14
                                                    W zeszlym roku bylam z wami jako AgFi, a teraz............................
                                                    Tak sie jakos zmienilo.
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 16:15
                                                    a dlaczego wybrałaś taki Szekspirowski nik, będziesz grożna ?
                                                  • lady_makbet1 Re: Utrzymujmy kontakt 01.01.03, 16:17
                                                    To taki przypadek.
                                                    Jakos tak mi wpadlo do glowy, a poza tym co mi to przypomina.
                                                  • Gość: rita Re: Utrzymujmy kontakt IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 16:20
                                                    co? - jestem ciekawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka