martalek 09.02.06, 18:11 Byl ktos u fryjera w Alfie, jakie ceny i jak scinaja??? wlasnie sie zastanawiam gdzie sie wybrac hmmm na jakas fajna modna fryzurke. Pomoze mi ktos:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
generallo Re: W Alfie... 09.02.06, 18:29 uważaj,bo jeszcze się dach Alfy zawali :( Odpowiedz Link Zgłoś
non.notus Re: W Alfie... 09.02.06, 19:26 Spoko...dzisiaj panowie zasuwali z łopatami na dachu "aż się kurzyło" :) Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: W Alfie... 13.02.06, 19:05 kurde ale na temat moj nikt nie napisal:(( ja chce dobrego fryzjera ktory by mnie modnie scial jakos niom, a dachow i calej tej akcji sie nie boje bo w kasku chodze;) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: W Alfie... 13.02.06, 19:39 ale uważaj, ja się nie znam, ale istnieje pewna możliwość że będąc u fryzjera będziesz poproszona o zdjęcie tego kasku;> tak serio to nie mam pojęcia jak tam ścinają, ale nie wiem czy nie przewinął się już podobny wątek, więc może spróbuj poszperać w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: W Alfie... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.02.06, 21:13 Ale dla kobiety czy mezczyzny? Swietny fryzjer (Szymon) strzyze (szczegolnie kobiety) przy ulicy Hanki Sawickiej. Jeszcze lepszy moim zdaniem fryzjer (bardziej konkretny, szybciej schodzi) strzyze za Tesco. Z parkingu za Tescem w prawo wzdluz ulica i na rogu po lewej. Za 12 zl poprawi ZNACZNIE (OBIECUJE!!!) wyglad kazdemu facetowi. Niestety panie musza sie naplacic i to niezle. Ostrzegam, ze terminy ma zapchane na ok. tydzien/dwa czasem nawet miesiac przed :) W Alfie nie bylem, ale IMO nie warto, chyba, ze ktos naprawde lubi siedziec w tak "doborowym" (stfu) towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś