Dodaj do ulubionych

W Alfie...

09.02.06, 18:11
Byl ktos u fryjera w Alfie, jakie ceny i jak scinaja??? wlasnie sie
zastanawiam gdzie sie wybrac hmmm na jakas fajna modna fryzurke. Pomoze mi
ktos:P
Obserwuj wątek
    • generallo Re: W Alfie... 09.02.06, 18:29
      uważaj,bo jeszcze się dach Alfy zawali :(
      • non.notus Re: W Alfie... 09.02.06, 19:26
        Spoko...dzisiaj panowie zasuwali z łopatami na dachu "aż się kurzyło" :)
      • martalek Re: W Alfie... 13.02.06, 19:05
        kurde ale na temat moj nikt nie napisal:(( ja chce dobrego fryzjera ktory by
        mnie modnie scial jakos niom, a dachow i calej tej akcji sie nie boje bo w
        kasku chodze;)
        • mameluch Re: W Alfie... 13.02.06, 19:39
          ale uważaj, ja się nie znam, ale istnieje pewna możliwość że będąc u fryzjera
          będziesz poproszona o zdjęcie tego kasku;>
          tak serio to nie mam pojęcia jak tam ścinają, ale nie wiem czy nie przewinął się
          już podobny wątek, więc może spróbuj poszperać w wyszukiwarce.
          • Gość: bartek Re: W Alfie... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.02.06, 21:13
            Ale dla kobiety czy mezczyzny? Swietny fryzjer (Szymon) strzyze (szczegolnie kobiety) przy ulicy Hanki Sawickiej. Jeszcze lepszy moim zdaniem fryzjer (bardziej konkretny, szybciej schodzi) strzyze za Tesco. Z parkingu za Tescem w prawo wzdluz ulica i na rogu po lewej. Za 12 zl poprawi ZNACZNIE (OBIECUJE!!!) wyglad kazdemu facetowi. Niestety panie musza sie naplacic i to niezle. Ostrzegam, ze terminy ma zapchane na ok. tydzien/dwa czasem nawet miesiac przed :)

W Alfie nie bylem, ale IMO nie warto, chyba, ze ktos naprawde lubi siedziec w tak "doborowym" (stfu) towarzystwie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka